Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מספר שאלות לי אלכם..

1.הצבע בגג במקום מסוים עם כמו בועות בצבע לבן (על גג אדום).

2.הספיטומטר רוקד בזמן הנסיעה ונראה לי שעושה גם טיקים כאלה..

3.שמתי לב שהאוטו פולט אוויר קר גם כאשר המזגן מכובה..למישהו יש מושג למה?

4.התא כפפות שפותחים אותו נופל.. יוצא מן חוט כזה שאמור להיות קשור שם אבל הוא נראה קרוע..

5.אין לאוטו סמל קדמי ..איפה אפשר להשיג כזה?

מבחינה חיצונית ופנימית שאר האוטו טפו טפו טפו !!!

מחר תמונות ח'ברה !!

תודה מראש

יניב

פורסם

דבר ראשון, תתחדש!

1. הצבע כנראה שרוף, זאת מחלה של הצרפתיות. אין מה לעשות מלבד לצבוע ולשמור על הצבע הקיים עם ווקס כל כמה חודשים.

2. גש למכון ספידומטרים.

3. ככה זה צריך להיות, המפוח (מאוורר) פועל תמיד על מהירות נמוכה, בנוסף אם הסירוקולציה החיצונית מופעלת נכנס גם אוויר מבחוץ.

4. אתה יכול לחפש אחד מפירוקיה (או אצל ליאור מהרצליה), אולי תמצא.

5. כנ"ל, חדש יעלה יותר מידי.

בנוסף, דאג לבדוק את תקינותה של מערכת הקירור, אם השתמשו במים ולא בנוזל קירור יש להחליף במידית!

פורסם

עוד משהו :

יש נקישות מהמנוע לפעמים תלוי בהילוך אם אני לא נותן לא מספיק גז.. (אם אני מעביר הילוך מ2 ל3 מוקדם מידי ולא נותן מספיק תאוצה לפני).

אגב מצאתי סמל של פג'ו 205 זה יתאים ??!!

פורסם

אם אתה מעביר להילוך 3 במהירות לא מתאימה אז תרגיש שהמנוע לא סוחב ומגמגם, אני לא יודע למה אתה מתכוון בנקישות לכן עדיף שתגש למוסך שיאבחן את זה.

ב-205 עד כמה שאני זוכר יש סמל אחר, פשוט יותר.

פורסם

אני מאמין שהנקישות שלך הן בשפה שלנו"צילצולים" יכול להיות שאתה לא מעביר הילוכים בזמן נכון ומעביר לפני שאתה נותן לאוטו להגיע לסל"ד והמומנט הנכון לביצוע העברת הילוך,יכול להיות שהדלק מהול,יכול להיות שהפלאגים לא בשיאם או לא מתאימים,יכול להיות גם כבלי הצתה יבשים וישנים עם התנגדות גבוהה,גש למוסך לבדוק את העניין.

באשר למחוג המרקד אני מאמין שהכבל ספידומטר שלך לא בשיא נעוריו.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בזמנו שהיה לי פגו 205 וכחלק מפרוייקט פירוקי והחלפת רדיאטור חימום פנימי שעשיתי לה,גם אצלי הכבל עשה בעיות אז על הדרך כהיזדמנות מהפירוק החלפתי אותו-כבל ספידומטר עלה לי באיזור ה100 שח +- ללא מע"מ.

מאמין שב106 MKI העלות דומה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...