Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פליקס, שמתרגלים לזה - זה נוח מאוד.

המושבים בפונטו רכים יותר ופחות תומכים - אחרי נסיעות ארוכות זה מתבטא בכאבי גב מעצבנים (בעיקר אצל הוריי - שסובלים מבעיות גב).

המושבים בפביה קשים ותומכים - נוחים לטעמי.

צריך להתרגל לזה, זה הכל :-).

נסעתי בקליאו, נסעתי ב-206, נסעתי בפונטו, נסעתי בג'אז ונסעתי בפביה - מבחינת נוחות הנסיעה, הפביה וה-206 היו הכי נוחות (לדעתי). גם הקליאו לא רעה.

הפונטו והג'אז בסדר, לא יותר מזה.

מה שכן, הפביה האחרונה (06) הייתה נוקשה יותר מהפביה הראשונה שלנו (02), לא יודע למה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יונדאי גטס אוכל יותר דלק ממשפחטומטית גדולה.

אולי האחרונות השתנו אבל גם בזה אני לא בטוח.

לגבי נוחות הפאביה לדעתי עולה על הגטס ונסעתי בשתיהן. הגטס קשה מידי

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
חשוב לך השנתון של הרכב?

ב45-50 אפשר להתפשר על שנתון ולקבל עוד לא מעט אפשרויות

חשוב לי גם השנתון

לרכבים ישנים ,הבלאי יותר גדול ונטיה רבה להתקלקל

אני מוכן להתפשר על בגאז' (אני פשוט לא צריך בגאז' גדול )

ועל המרווח מאחורה (אך לא מקדימה)

על הגיר אני לא מוכן להתפשר עקב הגבלה ברישון (עקב נכות)

פורסם

ואיך הסיריון? האם היא חסכונית בדלק? נוחה? אמינה? לעומת שאר המכוניות שהוזכרו באשכול?

וחברה שלי מתעקשת על היונדאי גטס, מה הצריכת דלק שלה לעומת השאר? תודה על העזרה עד כה :)

פורסם

היא רוצה גטס שיהיה לה לבריאות זאת היא אמורה לבחור את הרכב שישרת אותה.

תזהיר אותה ותן לה לחשוב על הוצאות הדלק, בנוסף לא רואה בה שום דבר שהיא עולה על הפאביה.

צריכת הדלק שלה ממש מפתיעה וזה לרעה, כשאמא שלי לקחה כזאת מהשכרה דגם 2006 1.4 ואני נסעתי בה הופתעתי לגלות כמה הרכב הזה זולל מה כבר יש בו. לדעתי היא זוללת בערך כמו שברולט קוואליר.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני לא יודע איזה סיריון נכנסת לך בתקציב, אבל שתדע שעד 2005 (יענו הדגם הקודם) הסיריון היא רכב מצויין!

יש לה מנוע נהדר וזריז (103 כ"ס), אבזור מלא + כמה דברים נחמדים כמו קיט חיצוני מלא, פנסי ערפל ושליטה על ההילוכים מההגה.

החסרון היחידי שלה לדעתי, הוא חוסר ב-ABS וזה חסרון עצום.

את הסיריון החדשה אני לא אוהב.

עד 40K תכנס גם פולו 2000 (אחרי מתיחת פנים) ואיביזה.

אני עכשיו אחרי כ-10 שעות נהיגה שביליתי במחיצת אוקטביה TDI DSG חדשה יחסית (2007 30K ק"מ פלוס מינוס).

אני חייב לציין, שלא משנה מה יגידו פה בפורום, אי אפשר להשוות את הרכב הזה לשום משפחתית אחרת, האיכות, הנוחות, הכוח, אין דבר כזה בשום יצרן אחר. (לא נהגתי על הג'טה החדשה בגרסת TDI).

מה שכן, למרות שיש מזגן מפוצל גם לנוסעים מאחורה, אין שם מספיק מקום, בייחוד אם הנהג גבוהה יחסית.

זה חסרון גדול למי שרוצה משפחתית, לי אישית זה לא אכפת.

פורסם
מה שכן, למרות שיש מזגן מפוצל גם לנוסעים מאחורה, אין שם מספיק מקום, בייחוד אם הנהג גבוהה יחסית.

זה חסרון גדול למי שרוצה משפחתית, לי אישית זה לא אכפת.

היא מרווחת יותר מהמזדה 3, אך פחות מרווחת מהמגאן 4 דלת'.

:-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...