Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפורום יש המלצות רבות אבל ישנות ולא מעודכנות מבחינת מחיר

אני מחפשת רכב אמין קטן וחסכוני עם תיקונים זולים. שלא יסבול קשות מירידת ערך..לנהגת יחידה.

חשבתי על פיאט פונטו משנת 2001 -2003 .. בערך 25-30 אלף ,אבל מפחדת מירידת ערך.. עוד שלוש שנים בטח יהיה שווה 20 אלף..או פחות

לעומת סיטרואן סקסו למשל שנת 99 שעולה 16 אלף- יש לי הצעה ממישהו מוכר....או דיהטסו שרייד מאותה שנה .. רק שקשה למצוא משהו טוב

אתם ממליצים ללכת על החדש יותר או הזול יותר?

פורסם

לא מבין ממה את כ"כ מפחדת, 5K בשלוש שנים זה ירידת ערך של 1600 בשנה - זה כלום, מה גם שאין כזה דבר רכב שלא מאבד מערכו ואני ממש לא מבין למה זה חלק משיקולי הקנייה שלך.

כמובן שיש רכבים ש"נופלים" במחירון ואז אולי כן אפשר לייחס לזה שיקול בקנייה, אך הירידה שעליה את מדברת היא נורמטיבית לחלוטין (אם באמת זו תהיה הירידה, אף אחד כאן לא נביא).

לדעתי - עדיף לך את הפונטו, הסקסו היא אחלה מכונית אבל הפונטו משנתונים מתקדמים יותר ומודרנית יותר - כמו כן לאור השנתון החדש יותר יש סיכוי למצוא רכב עם יד נמוכה וקילומטראז' נמוך ביותר קלות.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אז אני אפרט יותר..

יש סיכון לירידת ערך לפיאט פונטו ספייס עקב כניסת הגרנדה פונטו לשוק?

בסדר 30 אלף איזה רכב מומלץ עוד על פי הפרמטרים שרשמתי?

תודה על התשובות:lol:

• תוכן חדש...