Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד TOSTOS , מאיפה אתה קונה חלקים אמינים/מקוריים לאוטו? אני נואשתי כבר, ופניתי לצ'מפיון (לא עם שמחה רבה) שיזמינו לי טרמוסטט יוניט ושאר ירקות מקורי מקורי.

יש לך מושג מהיכן משיגים מקורי שלא דרך היבואן? (אם בכלל זה אפשרי)

חלקים מקוריים, כמעט ואין להשיג שלא דרך היבואן.

חלקים OEM תוצרת גרמניה, תמצא בחניות חלקי חילוף. חשוב להקפיד שעל החלקים אכן רשום תוצרת גרמניה.

במידה ואתה צריך חלקים יחסית יקרים , צור איתי קשר בפרטי.

מה עם היוניט מאווררים הזמנת מצ'מפיון?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבעיה היא כזו:

האוטו מגיע ל90 מעלות, ופתאום הוא יורד ל70 מעלות. בקיצר הוא כל הזמן רוקד בין ה70 ל-90 (עמידה או נסיעה).

אני חשבתי שנתקע הטרמו' במצב פתוח או שהחישן של המאוור נדפק. נראה מה תיהיה ההבחנה במוסך.

כל זה 2700 כולל מעמ ועבודה (תקשיב תתרחק מהם לפעם הבאה המחירים שחיטה)

תבקש שינסו למדוד לך התנגדוד בחיישן טמפ' ויראו אם הוא תקין. במידה וכן, שיתחברו למחשב ויראו אם המחשב מראה טמפ' אחרות מאשר השעון חום מראה. במידה וזה כך כנראה שהשעון חום שלך דפוק.

אם אני לא טועה, החיישן חום בVAG האלה לא מראה את הטמפ' האמיתית. אלה רק מראה 90 מעלות אם המצב תקין כלומר

בין(80-108). ואם האוטו ממש קר הוא מראה 70מעלות.

פורסם
חלקים מקוריים, כמעט ואין להשיג שלא דרך היבואן.

חלקים OEM תוצרת גרמניה, תמצא בחניות חלקי חילוף. חשוב להקפיד שעל החלקים אכן רשום תוצרת גרמניה.

במידה ואתה צריך חלקים יחסית יקרים , צור איתי קשר בפרטי.

מה עם היוניט מאווררים הזמנת מצ'מפיון?

המרכזי בבני ברק לוקח הודעות ו(כנראה) מנגב איתן. בקרית גת אני מקבל הרגשה שמנסים לתפור אותי. דיברתי עם ברע"מ בב"ש , לאחר שקיבלתי המלצות. דיברתי עם אחד - משה- נשמע בחור נחמד. אמר שאבוא וידאגו לי להכל (לבוא בלי האוטו :shock:, הוא יודע שהאוטו לא איתי),מעניין. בסוף שיכנעתי אותו שיבדוק לי מחירים ויודיע לי ואזמין לפי דרישה (לא כ"כ יש לי ברירה, אני צריך יוניט אמינה....וגם טרמוסטט....)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
תבקש שינסו למדוד לך התנגדוד בחיישן טמפ' ויראו אם הוא תקין. במידה וכן, שיתחברו למחשב ויראו אם המחשב מראה טמפ' אחרות מאשר השעון חום מראה. במידה וזה כך כנראה שהשעון חום שלך דפוק.

אם אני לא טועה, החיישן חום בVAG האלה לא מראה את הטמפ' האמיתית. אלה רק מראה 90 מעלות אם המצב תקין כלומר

בין(80-108). ואם האוטו ממש קר הוא מראה 70מעלות.

בוא נגיד זה לא מהמוסכים שאתה יכול "תפוס שיחה" עם המכונאים- פה יוצא לך המכונאי הראשי לקבלה, אותו מעניין הבעיה- לא הדרך שלך לפתור אותה ומה אתה חושב שהיא. בקיצור היחס לא הכי הכי. אין ספק שבפעם הבאה אני ינסה מוסך מורשה אחר. פעם קודמת החזירו לי אוטו מטונף (מלא שמן על השטיחים וגריז על הידיות).

יש איזה המלצה למוסך (אני מכ"ס)?

פורסם

כ-ל סוגי החלקים לVW מסיני דרך גרמני ממשיך לOEM וגם חלק גדול מהמקורי במחירים לפרצוף תוכלו לרכוש אצל רפי חלפים ברחוב סאלמה פינת קיבוץ גלויות (קצת לכיוון שדרות ירושליים)

פורסם
כ-ל סוגי החלקים לVW מסיני דרך גרמני ממשיך לOEM וגם חלק גדול מהמקורי במחירים לפרצוף תוכלו לרכוש אצל רפי חלפים ברחוב סאלמה פינת קיבוץ גלויות (קצת לכיוון שדרות ירושליים)

זה מה שאתה עושה בעבודה ? :roll::roll::roll:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אין איזה "רפי חלקים" כזה יותר דרומה (קרית גת ב"ש ככה?), ראבק למה בדרום יש רק מדבר? :evil:

אפשר אולי טלפון? אארגן לעצמי איזו קניה מרוכזת....

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
הבעיה היא כזו:

האוטו מגיע ל90 מעלות, ופתאום הוא יורד ל70 מעלות. בקיצר הוא כל הזמן רוקד בין ה70 ל-90 (עמידה או נסיעה).

אני חשבתי שנתקע הטרמו' במצב פתוח או שהחישן של המאוור נדפק. נראה מה תיהיה ההבחנה במוסך.

בלי שום קשר אני כבר יושב על חשבון של 2700 שקל (האוטו עושה שם לילה) על דברים שנראים לי גם טיפה מוגזמים:

*נזילת שמן מהקרטר- טיפול: פירוק, אטימה + אטם, החלפת שמן וסגירה.

*נזילה מהגיר- טיפול:פירוק, אטם +אטימת סיליקון+ החלפת שמן וסגירה. (אוטומט)

*החלפת צלחות ברקס

כל זה 2700 כולל מעמ ועבודה (לא כולל הבעיה של המד טמפ')

כבר כתבתי לך בעבר אם אני לא טועה,

לפי תיאור הבעיה שלך הבעיה היא ביוניט החום שעלות תיקון משוערת שלו היא כ 250 כולל חלקים עבודה ומע"מ

בנוגע למחיר הטרמוסטט: אכן זה המחיר (לפחות שאני שילמתי) לפני מס' ימים במוסך מורשה בחיפה.

מחיר הטרמוסטט עצמו הוא כ 200 ש"ח.

עבודה 128

בית תרמוסטט 185

נוזל קירור 38

אטם 15

ועל כל זה צריך עוד להוסיף מע"מ כמובן :x

צחי.נ

פורסם
זה מה שאתה עושה בעבודה ? :roll::roll::roll:

מיישר לך מהשרשור לפני שאני אכניס לך סקיל פגיה !!

אני לא מכיר חנויות בדרום אולי יש איזה בדואי סנטר או בדואי חלפים ....אולי הם יכולים לארגן לך רכב קומפלט לחלקים :D

פורסם
מיישר לך מהשרשור לפני שאני אכניס לך סקיל פגיה !!

אני לא מכיר חנויות בדרום אולי יש איזה בדואי סנטר או בדואי חלפים ....אולי הם יכולים לארגן לך רכב קומפלט לחלקים :D

ברור :lol: , הם יגנבו לי את האוטו וימכרו לי אותו בחזרה במחיר פיצוץ....

פורסם
בוא נגיד זה לא מהמוסכים שאתה יכול "תפוס שיחה" עם המכונאים- פה יוצא לך המכונאי הראשי לקבלה, אותו מעניין הבעיה- לא הדרך שלך לפתור אותה ומה אתה חושב שהיא. בקיצור היחס לא הכי הכי. אין ספק שבפעם הבאה אני ינסה מוסך מורשה אחר. פעם קודמת החזירו לי אוטו מטונף (מלא שמן על השטיחים וגריז על הידיות).

יש איזה המלצה למוסך (אני מכ"ס)?

תשמע, תיהיה אסרטיבי האוטו שלך אצלהם. תתקרב לאוטו ותגיד למכונאי בדיוק מה לעשות! המוסכים המורשים האלה בחלקם הם נוכלים לא קטנים. אני בחיים לא מפקיר את האוטו שלי ל"מנהל עבודה" ומתפלל לשמיים. בד"כ זה נגמר רע.

אני אומר לך מניסיו,ן עם מוסך מורשה כזה בת"א. האכילו אותי בעשרות אלפי שקלים.

פורסם

שלום.

אוף איך שאני אוהב את כול המומחים והחוכמולוגים למיניהם שכותבים דברים בלי לדעת ובלי פרופורציה.

אני מת לדעת מכול המגיבים מי החליף טרמוסטט במנוע כזה AHW ולמה?

כי אים היה מחליף לא היה כותב את מה שהוא כתב!!!

להחליף טרמוסטט במנוע הזה זה לא פשוט כמו שמישהוא כתב 2 ברגים.

א] גישה מאוד לא נוחה.

ב] צריך לפרק מיספר חלקים על מנת להגיעה.

ג] יש צינור מתחת של מערכת הא EGR שמחוברת אל אחד הברגים ומקשה מאוד את הפרוק.

ד] 99 אחוז בית הטרמוסטט לאחר הפרוק מיסתבר שהוא או סדוק או מעוות [עשוי מפלסטיק חרה].

לסיכום עבודה לא קלה ודורשת סבלנות אז הסכום שביקשו לצערי סביר לגמרי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• ספונסר פורום
פורסם

בנגו אתה טועה כדי להחליף טרמוסטט לא צריך לפרק כל הפלנש,החלפת הטרמוסטט הינה אכן שני ברגים והגישה נוחה

נזק סביר של כ 400 שח חלפים עבודה ונוזל קרור מקורי .

לעיניין האיבחון אם השעון מטייל לך בזמן נסיעה בעיר (פקקים וכו)הבעיה אינה בטרמוסטט,

אם הטיול של השעון מתחיל רק ביציאה לכביש המהיר זהו בוודאות הטרמוסטט .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...