Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשים טוויטרים של MBQ סדרת Q - לא משנה איזה דגם.

תקבל טרבלים לפרצוף ביחד עם פירוט ודיוק מדהים.

ואולי תעלה גם איזו תמונה של הרכב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה רכב עצבני עם מערכת מכובדת =)

לא כמו ה-STI ה"מעפנה" הזאת שהייתה במפגש האחרון (למרות שלא הייתי) :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

OMG

אחד הדברים היותר מפלצתיים שראיתי . (בישראל כמובן =))

באמת מושקע ויפה , אני רואה שאנשים מעלים עוד ועוד את הרמה, יש פה תחרות גם לך אלי.

בהצלחה לכולם ואחלה השקע .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

בוא נאמר שאתה לא שייך למועדון הירוקים.

אבל זה רכב!!! - אם הייתי יכול להרשות לעצמי אחד - לא הייתי מחליף אותו בעד שום רכב חדש בעולם! אפילו לא אאודי A8!

לכל הרוחות, הדבר הזה יותר יפה מדוג' וייפר.

באיזשהו מקום לשים מערכת סטריאו בכזה רכב פוגע קצת במקוריות שלו - אבל אי אפשר בלי מוסיקה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הקאמרו האפורה פשוט מושקעת בצורה מטורפת בתחום האודיו.

הבעלים גם ממש מבין בתחום.

אני אנסה להשיג את המפרט שלה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

כמה שהם יפות .

אבל הקשעה לא קטנה .

נראה יפה =) רק חבל שלא רואים את המערכת שיש לה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...