Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה לפני שבועיים ה Z נכנסה לה לגריז ויצאה לה משודרגת במערכת.

אז הינה הפרטים:

HU - JVC AVX1

מונו בלוק REF1600A INFINITY

מגבר 4 ערוצים REF475A INFINITY

קומפוננט INFINITY REF 6510cs

6X9 INFINITY REF9613I

2X סאבוופרים של JBL

GTO1002D

מה אומרים?

DSC00708.jpg

DSC00709.jpg

DSC00710.jpg

DSC00711.jpg

אני ממש אהבתי את התוצאה,הסאונד ברור כל כלי יושב במקום שלו והבאס פשוט פאנצי ולא עמום ונותן מכות כמו שצריך.

jack_daniels_drawing.jpg

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אם אתה אוהב את התוצאה , אז אל תקשיב לאף אחד שיאמר לך שיכולת לעשות יותר טוב , או לשמוע לביקורת . תהנה ממה שיש לך וזהו (אם תשמע ביקורת אתה תחשוב שאולי יש משהו לשדרג , ואז תזרוק כסף לפח , תהנה ממה שיש לך )

בברכה יהודה

פורסם

קודם כל תתחדש.

אם אתה מרוצה זה הכי טוב, אגב, מבלי לבאס או חס וחלילה להרוס אבל כבר התקנת את המערכת הרי עכשיו כל ביקורת תהיה סתם באווירה שלילית כי כבר אין מה לעשות בנידון.

בכל מקרה אתייחס, נראה כי לגריז יש קשר הדוק עם ניופאן ולכן כל רכיבי המערכת למעט הHU שהוא מעולה ביחס למחיר שלו, זה כמובן אינפיניטי ו JBK שזה בעצם אותה חברה.

המונובלוק מעולה למחיר שלו, יעבוד פיקס עם זוג הסאבים של JBL.

אני לא אוהב את הסט קומפוננט הזה, אני חושב שאחיו הגדול הקאפה, הוא ההרבה אבל הרבה יותר טוב, רק הטוויטרים של הרפרנס עושים לי צפצופים באוזניים אחרי שמיעה של 10 דק'.

ה9*6 מיותרים לחלוטין, עם סט טוב וזוג סאבים על מונו באמת שאין מקום ל9*6.

אבל, בגלל שמדובר על רכב "מעט" רועש:), אני חושב שצריך לא מעט עוצמה שם, אם אתה מחפש עוצמה, אז בהחלט עשית בחירה נכונה.

כמובן הכל נכתב כביקורת בונה בלבד, ולא נועד לבאס אותך לאחר קניה, הרי אם אתה מרוצה אז מי אנחנו "בעלי הניסיון" שבכלל יהיה לנו מקום להגיד לך מה טוב ומה לא.

אני כן חושב, שאם היית מגיע למפגשים שלנו, ושומע לא מעט מערכות על מנת להבין את הכיוון הכללי של מה אתה רוצה.

הייתי יכול בדיוק להראות לך למה לקחת את האיניפינטי קאפה קומפוננט, ובמקום זוג הJBL על המונו היית יכול לשים סאב 1 של קאפה פרפקט.

בכל מקרה, נשמח גם לראות אותך באחד המפגשים וגם לשמוע.

מי יודע? אולי יהיה מפגש של פורום אודיו + פיול סלאט.:)

מנסיון עם הרכבים הללו, כאשר 2 הדודים פתוחים והצמיגים חורקים- מכבים את המערכת:)

אגב, סתם מתוך סקרנות כי אני לא זוכר את כל הדגמים במדיוק, האם ברכב שלך יש הפרדה על ידי קיר מתכת בין הבגאז' לבין תא הנוסעים?

under construction..

פורסם

ניר...

אתה מבאס סתם :mm_wink:

אני בראש שלך פחות או יותר

יש לי כיום את האינפינטי קאפה 65.7

היה לי JBL 2WAY עם טוויטרים פשוטים

(היום אני לא שומע לא את זה ולא את זה בגלל שהאוטו שלי הלך בתאונה לפני שבוע)

הסאונד של הJBL הפשוט (שנגיד אינפיניטי REF) לא נופל מהJBL הפשוט והמעולה

לדעתי בשביל דברים טובים לא צריך ללכת רחוק

הסט מספק בעל צליל נעים חזק וחותך כשצריך ונפלא לדעתי

עשית בחירה טובה ומביקורות של עוד הרבה אנשים שונים שהיו איתי - חלום

חלקם מתקיני מערכות מכובדים

JBL ואניפינטי גם בדגמים הפשוטים לדעתי מתעלים על עצמם

הסאונד נכון ומרגש ולא עמום (ושמעתי היי אנרג'י בכמה ווראציות)

דעתי לפחות

חג שמח

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

עזוב אותך מערכת ברכב כזה, מי צריך בכלל!

יורד לי הריר מהפה כשאני חושב על מצערת מלאה בכזאת מפלצת!

וניר היה נחמד אליך - 10 דקות עם הטוויטרים האלה אין לי אזניים - עזוב אותך צפצופים.

והיה לי את הסט הזה - אני מדבר מנסיון.

טיפ אחד קטן לשיפור - תחליף רק את הטוויטרים לMT22 של מורל או לTN47 של פוקל - אחד מהשניים ישדרג לך את המערכת הזאת פלאים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בוא אני אתן לך עצה

קח את הטוויטרים ותשים אותם על הדש בורד ליד השמשה ולא על הקורות מול האוזניים

טוויטרים חדים - נכון - תלוי במיקום

פיזור טוב יהיה שילוב מנצח

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
בוא אני אתן לך עצה

קח את הטוויטרים ותשים אותם על הדש בורד ליד השמשה ולא על הקורות מול האוזניים

טוויטרים חדים - נכון - תלוי במיקום

פיזור טוב יהיה שילוב מנצח

זאת בדיוק הבעיה עם הטוויטרים של הסט הזה

אין מה לפזר! אין להם פירוט בגרוש, אם לא תשים אותם און אקסיס הם פחות או יותר כמו טוויטרים ב30 שקל.

ואם תשים אותם און אקסיס - רחמיי.

וגם אז - הם חסרי מפרט.

תרסס אותם בכחול - זרוק אותם לים.

תשים להם מתלה ותיתן לאשתך עגילים מתנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בחרתי בקומפננט הזה בגלל שהוא פשוט נשמע לי באוזן יותר טוב מהקאפה לסוג מוזיקה שאני שומע. (METAL)

בקשר לטוויטר לא הרגשתי כיסוחים יותר מדי, ואני לא כלכך אוהב טרבל.

בקשר לסאבים וה 6X9 זה היה התפשרות :roll: נשמע לכם מוזר נכון? שום סאב 12" לא נכנס מאחורה ו10 לבד קטן מדי.

ה 6X9 באו לתת טיפה עוצמה בגלל הרעש.

התוצאה הסופית היא שאני שומע ממש חלק ונקי את המוזיקה ומקבל מכות בגב מה "דאבלים" שמשתלבים מאד יפה עם הנהמות הרצחניות של ה V8 טס לטורים.

סה"כ אני רואה שלא היו יותר מידי ריג`קטים למערכת :-D

אני בהחלט אשמח לקפוץ למפגש אודיו הקרוב (מתי זה באמת?)

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

יפה , סידור יפה של המערכת .

על איזה רכב היא יושבת ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

תתחדש, נראה מעניין,

כמה עלה רק המגבר של ה4 יציאות?

אני עם לנופורס- הטויטר לצבוע+לזרוק לים, טויטר חסר פירוט , צליל חד ומונוטוני של גיר על לוח ירוק .

ZZR

• תוכן חדש...