Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר מאק אודיו Z4200

אני רוצה טיפ טיפה להעלות את עוצמת הסאב ולהוריד טיפה את עוצמת הקומפ

האם זה מסובך ואיך עושים זאת?

עוד משהו הלכתי לבומבאס בבאר שבע ושם כיוונו לי את המערכת

זה שכיוון לי אותה נדמה לי שם עלטיפה יותר מידי ממה שצריך(יכול להיות אני סתם חושב ככה ולא מבין)

אבל כאשר אני מגביר בטראק מסויים לווליום יחסית גבוהה יצא לי לשמוע מין פיקים חשמליים כאלה

לא יודע איך להסביר את זה,מה הסיבה?

פורסם

קליפינג , תלוי באיזה ווליום אתה מתחיל לשמוע את זה ... זה לא טוב ברוב המיקרים אבל אפשר לחיות עם זה אם זה מעל 90% ... תוריד קצת GAIN שיתאים ליציאות של הפאנל שלך ... אני בטוח שפשוט המגברים על GAIN גבוהה יותר

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לא הבנתי את החלק הזה "תוריד קצת GAIN שיתאים ליציאות של הפאנל שלך"

אין לי מושג איפה נמצא הגיין אצלי במגבר,תוכל להסביר לי בבקשה?

יש לך מושג איך אני מעלה טיפה את עוצמת הסאב?

פורסם

יש לך על המגבר , כאלה דברים שאתה מזיז עם המברג .. איך קוראים לזה ברח לי , בקיצור אחד מהם נקרא GAIN .... זה אמור להיות בוולטים ככה שאם זה ב HZ .. זה לא זה - זה האחר .

תוריד את זה קצת עד שתשמע כמו שאתה רוצה ... ראוי לציין , שזה נובע מאיכות הפאנל שלך , המגבר , והקומפ' ... ז"א יש מצב טוב שאם תוריד יותר מדיי .. אתה אולי לא תשמע קליפינג .. טיקים כמו שאמרת ... אבל הקומפ לא יקבל מספיק "כוח" .. כי הורדת יותר מדיי ... בקיצור זה נורמאלי שיהיה לך קצת כאלה עם הרכיבים שיש לך אני משאר ...

בקשר לבאס , אם אתה רוצה להעלות תעלה באיקווליזר אם יש לך , אם אין לך אז גם דרך המגבר של הסאב , דרך ה bass boost , אם אין לך סאב אז אתה יכול לחתוך את הרמקולים ( שאני משאר שהם קומפוננט ) נמוך יותר ... ז"א הפעם זה הזה של ה HZ ... תוריד אותו גם עד שתשמע נורמאלי , אבל תיזהר כי אתה יכול לשרוף את הוואפרים ... אל תוריד נמוך מדיי בווליום גבוהה .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

בדר"כ כתוב גיין, תן מבט בצידי המגבר שם זה אמור להיות (כמה שאני זוכר, בצד השמאלי)

אם אתה עדיין מסתבך תעלה תמונה ונוכל לזהות בדיוק איפה הוא נמצא.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אני חושב שהבנתי בקשר לקומפ אני יחפש מקום שרשום עליו גיין

בקשר לסאב יש לי סאב אבל בלי המגבר שלו,אני צריך להגביר אותו טיפה דרך המגבר היכן עושים את זה?

אם תוכלו להזהיר אותי מכל מינה דברים כדי לא לגרום שום נזק או שריפה של אחד הרכיבים

תודה רבה על העזרה

פורסם

יש לך סאב בלי מגבר ואתה רוצה להגביר אותו דרך המגבר ? של מה של הקומפ' ? לא הבנתי כלום ...

בקיצור אם יש לך סאב בלי מגבר , מה שנשמע לי הזוי לגמרי ... ואולי הסאב מחובר למגבר והקומפ' מחוברים לפאנל ?

קצת יותר מידע ... אני לא חושב שהסאב שלך חיי על 18 RMS מהפאנל

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

התכוונתי אם אין לך איקווליזר בפאנל , אז דרך ה BASS BOOST במגבר , איזה מגבר יש לך .... יש שם משהו שהוא לא ב HZ ומשהו שהוא לא ה GAIN ... משהו שלישי שזה בטח זה .. תגביר את זה

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

יש לך 4 ערוצים שם , שניים מהם מכוונים על LOW PASS או LP בשביל הסאב , תנסה להגביר עם ה GAIN ... ותבדוק שאין רעידות כשהסאב יורד נמוך ... או שיש לך שם אופציה ... בקיצור תגיד לי מה יש לך שם .... זה לא הזה עם ה HZ כי זה נקודת חיתוך ... יש עוד משהו חוץ מזה ומה GAIN שזה בטח זה ... שחכתי מה זה :(

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הלכתי רגע לצלם את המגבר הכתב לא יצא ברור אבל אולי תוכל להבין רק מזה,

כמו שאתה רואה יש הרבה כיוונים פה ,אולי תוכל לכוון אותי לפחות באיזה צד נמצא הכיוון שאני רוצה לעשות

002xs1.jpg

• תוכן חדש...