Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבריולט עד 60K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את המיאטה נראה לי אני אחפש בסיסוב הבא (כי אין ב60K משהו במצב טוב),

בנתיים , אולי אני אטפשר על סתם קבריולט.

ראיתי שיש את ה רובר 216 (ונאמר רבות על הבעיתיות של הרכב)

והרובר MGF , למרות שלא ראיתי משהו בתקציב .

איזה מכוניות מעניינות יש עוד שיכולות להכנס לתקציב ?

פורסם

המיאטה וה mgf הינם רודסטרים שתוכננו לספק חווית נהיגה מהנה ולכן הונדסו על שולחן השירטוטים במרכב רודסטר. לעומת זאת רכבי קבריולט לרוב הינם גירסה פתוחה של מכונית קיימת ולכן ברוב המקרים הם עוד פחות מהנים לנהיגה מהרכב עליו הם מבוססים וזת עקב תוספת משקל ושילדה קשיחה פחות. אתה צריך לשאול את עצמך מה אתה מחפש? רכב פאן טהור כמו המיאטה ואז תתכונן לשלם הרבה ולוותר על הפרקתיות, או רכב קבריולט כגון הרובר שציינת שמצטיין יותר בפוזה מאשר ביכולת וכאלו יש מבחר גדול יותר במחירים נמוכים בהרבה כגון: קוואליר, 306 פונטו קאבריו ועוד.

פורסם

מה שאני מחפש זה רכב עם גג נפתח .

רודסטר זה יתרון, אבל לא מחייב.

אילו רכבים קיימים בגרסאת גג נפתח כגון אלו שציינת ?

(קאווליר,פונטו, אסקורט...)

פורסם

עם כל הכבוד לגג הנפתח בסכום הזה זה להיות בלי ולהרגיש עם.

הגירסאות שהזכרת הם פשוט רכב נוראי, לא מהנה לא נוסע ולא נעליים.

וזה עוד לפני ההתעללות שספגו ,ריבוי הידיים והביטוח היקר.

porsche 914,2.0,1970

פורסם

רודסטאר, כשמו כן הוא...

לכן לא תוכל למצא מייטה או mg במחיר הזה.

מה דעתך על פג'ו306?? לדעתי, היא ניראת אחלה, ועוד ישאר לך מספיק כסף ליישור קו, אם צריך, לתוספות אם תרצה.

פורסם

יש לציין שהקוואליר קבריולט באה עם מנוע 2400 סמ"ק 150 כ"ס, שזה שדרוג משמעותי לעומת הקוואליר הרגילות מאותן השנים, כך שבנוסף לזה שהיא נראית מצוין היא גם נוסעת לא רע בכלל.

רק הבעיה היא שיהיה לך כמעט בלתי אפשרי למצוא אחת שמורה.

פורסם

206CC יכולה להיות פתרון לא רע (נכנסת לתקציב?)

306 קאבריולט במצב נורמאלי יהיה לא קל למצוא.

אולי איזו פונטו פתוחה?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
יש לציין שהקוואליר קבריולט באה עם מנוע 2400 סמ"ק 150 כ"ס, שזה שדרוג משמעותי לעומת הקוואליר הרגילות מאותן השנים.

הייתי לנו קוואליר קופה, לא זוכר כמה כוחות סוס אבל מנוע 2200 ככה שההבדל זניח.

אם ניקח בחשבון את עליית המשקל בגרסה הפתוחה לא בטוח כלל מי תיסע טוב יותר.

באופן כללי התחושה הייתה בסיבובים כמו סירה שעומדת לטבוע..לא מומלץ.

תנודות של הרכב מצד לצד.

בטוח שבגרסה הפתוחה המצב עוד גרוע יותר.

porsche 914,2.0,1970

פורסם

סאאב 900 קבריולט.

אתה יכול למצוא לך במחיר הזה , אומנם אין הרבה בארץ אבל עם מעט מאמץ אפשר לעשות זאת.

הייתה לחבר שלי כזו במשך כ4 שנים, אוטו מעולה, מפנק בכל התוספות האפשריות, בניגוד למה שכולם חושבים או הוזים הוא מאוד אמין.

חלש מידי מבחינת כוח, אבל גם נוסע יותר טוב מכל ה306 או קוואליר או רובר שהוזכרו פה.

תענוג בנסיעות ארוכות.

אגב, בימי הקיץ אני ממליץ על קרם הגנה של 90 או 100 , אחרת אתה תראה כמו אפרסק ששכחו אותו בים:).

under construction..

פורסם

אני מניח שמדובר על הרכב הראשון שלך עם גג נפתח.

לא כולם אוהבים את זה - חם בקיץ, קר ורטוב בחורף ...

אני ממליץ לא להתחיל מיידית מרכב של 60K שתמכור אותו אחרי חצי שנה בעצבים.

לך על רכב ישן יחסית (10-12 שנה) בשליש המחיר (15-23 אלף) גם אם שיש לו כבר הסטוריה (כך שעוד יד לא תשנה לו דבר) - אני ממליץ על פיג'ו 306, פורד אסקורט, רנו 19, רובר 216, פיאט פונטו, פיג'ו 205 (אישית ההמלצה על על פי הסדר).

אישית אני משתמש כבר 3.5 שנים באסקורט קבריו בנפח 1300 (!) שנת 86 - אוטו אמין באופן מפתיע, מרווח ונעים לנסיעה, זול מאוד לתחזוקה (גם בעבר השתמשתי ברכבים פתוחים וישנים מאוד - מעל 15 שנות נהיגה ללא גג)

בהצלחה במציאת "חבר" לחיים המוטורים.

פורסם

אכן , זהו הרכב הראשון שלי עם גג פתוח .

בעבר היה לי סיאט איביזה 93, ועכשיו מיצובישי קולט.

וגג נפתחת ניראית כמו הרפתקאה מעניינת.

נתתם לי כיוון .

אני אמשיך בחיפוש שלי ....

תודה .

במידה ויש דגמים נוספים , אשמח לשמוע עליהם ...

• תוכן חדש...