Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מעוניין בצבעוני...אז לייזר לא מתאים.

לגבי HP - התכוונתי להפרדה במיכלי הצבע, כלומר שלוש מחסניות נפרדות לאדום, כחול וצהוב, כמו שיש בברדר ואפסון.

מה אתם אומרים על הדגמים הבאים?

CANON MP160

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=480330

BROTHER DCP-115C

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=401066

EPSON CX3900

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=479637

BROTHER DCP-130C

http://a.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=502061

אם מישהו מכיר עוד דגמים זה יתקבל בשמחה :wink:

קניתי את ה115C רק לפני שבוע, ובינתיים אני מרוצה עד הגג. ממליץ בחום. יש והיו לנו בבית מדספת של אפסון, מדפסת לייזר זירוקס[אבי עורך דין, הוא קנה אותה בתקופה שזה היה עסק מאוד יקר], מדפסת של HP, מדספת משולבת של HP פשוטה, עוד משולבת של HP פחות פשוטה, ומכולן, המדפסת של בראדר הייתה הכי טובה. איכות בנייה מעולה, הסברים מפורטים של התקנה, וגם קורא כרטיסים. מדפסת מהמדרגה הראשונה.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

אני מוכרח לציין שישנו שירות ישראלי המאפשר שליחת פקס דרך העלאת קובץ דרך הדפדפן וציון מס' הטלפון (השירות בחינם).

אם לא אכפת לכם מצד שלישי אולי יראה את תוכן הפקס, אז ישנה אפשרות להשתמש בשירות.

פורסם

לי יש HP משולבת (דגם 6110, היום יש דגמים אחרים) שתוקעת את המחשב כל הזמן והיתה תוקעת גם את המחשב הקודם.

Brother נותנות תמורה מצויינת וגם קומפקטיות מאד - יתרון עצום. החיסרון שלהן הוא שאיכות ה photo לא מושמת. אם זה לא עקרוני לך אז היא מומלצת מאד.

פורסם
אני מוכרח לציין שישנו שירות ישראלי המאפשר שליחת פקס דרך העלאת קובץ דרך הדפדפן וציון מס' הטלפון (השירות בחינם).

אם לא אכפת לכם מצד שלישי אולי יראה את תוכן הפקס, אז ישנה אפשרות להשתמש בשירות.

תודה אבל הסתדרתי כבר עם המודם - הכל עובד פיקס. פתרון מושלם ב-50 ש"ח. למרות שזה גם נחמד למי שצריך רק לשלוח פקסים.

FIRE STORM - איך הברדר בהשוואה לקודמות שהיו לכם מבחינת איכויות סריקה והדפסה בצבע/ש"ל?

בעקרון אני כבר די סגור על הברדר DCP 130C שהיא הדגם המחליף של ה115C, באופיס דיפו היא נמכרת ב-450 ש"ח.

כשהייתי שם ראיתי גם מדפסת של אפסון מדגם CX4900, מישהו מכיר את הדגם הזה? לא שמעתי עליו כלום, גם לא בזאפ.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

מנסיון עם ה-3700 של אפסון (כמעט זהה ל-3900, עם 4 מיכלי דיו נפרדים) - מדפסת נחמדה וזולה,

רק קח בחשבון שאתה בחתונה קתולית עם מחסניות מקוריות.

נסיון שימוש במחסניות תחליפיות (של DMO) כשל לחלוטין, התקבלו הודעות שגיאה וכו' והמדפסת לא הצליחה להדפיס.

זו לא תופעה ייחודית למדפסות אפסון, גם אצל יצרנים אחרים יש בעיות בדיו החלופי.

ולגבי לייזר צבעוני - מדפסת (לא משולבת) לייזר צבעוני ניתן להשיג היום החל מ-999 ש"ח. ככה שזה כבר ממש לא רק למשרדי עו"ד טחונים.

החסרון שאני רואה הוא שאמנם הטונרים מחזיקים להמון זמן, אבל בכל זאת יש בפנים 4 טונרים וכל אחד מהם עולה כמה מאות שקלים.

אם כמות ההדפסה לא קטנה שווה לשקול.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

היינו באופיס דיפו, התלבטנו בין האפסון 4900/5900 לבין הברדר, בסוף לקחנו את הברדר (130C)

זהו רק נשאר לבדוק הכצעקתה.. :lol:

לגבי לייזר - לא בשבילנו, אנחנו מדפיסים פה ושם.

עזרתם לי מאוד! תודה רבה!

פורסם
תודה אבל הסתדרתי כבר עם המודם - הכל עובד פיקס. פתרון מושלם ב-50 ש"ח. למרות שזה גם נחמד למי שצריך רק לשלוח פקסים.

FIRE STORM - איך הברדר בהשוואה לקודמות שהיו לכם מבחינת איכויות סריקה והדפסה בצבע/ש"ל?

בעקרון אני כבר די סגור על הברדר DCP 130C שהיא הדגם המחליף של ה115C, באופיס דיפו היא נמכרת ב-450 ש"ח.

כשהייתי שם ראיתי גם מדפסת של אפסון מדגם CX4900, מישהו מכיר את הדגם הזה? לא שמעתי עליו כלום, גם לא בזאפ.

כמו שאתה בטח כבר ראית אחרי ההתקנה הדי קלה[הרבה יותר קלה מהHP והאפסון], האיכות של שניהם פשוט מעולה.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

ההתקנה פשוטה ועברה חלק, למרות שאני לא יודע להשוות ליצרנים אחרים כי זו סה"כ הפעם הראשונה שאנחנו מחליפים מדפסת.

היינו עם האפסון (740) תשע שנים...כנראה שהספיקה לצרכים שלנו. עד שהתפגרה.. :lol:

• תוכן חדש...