Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לדוגמא יש לי רמקולים המפיקים 75 RMS

ואני יודע שהמגבר נותן לדוגמא 100 RMS לערוץ.

אפשר להוריד את ה-RMS לערוץ הספציפי של הרמקול ל75- וככה לחסוך מספר RMS?

ובנוסף,האם מודדים את עוצמת הרמקולים במכונית על פי RMS או על פי DB?

תודה מראש

פורסם

אין שום סיבה לשנות משהו במגבר

RMS זה כמו וואט נטו

את הקול שמופק מודדים בדציבלים אם הבנתי אותך נכון

פורסם

המגבר נותן 100W במקסימום אם תשמע איתו חלש, הוא יפיק פחות (דמיין ברז מים) שאתה שולט על העוצמה אבל הוא מסוגל להפיק 100 ליטר לדקה.

מודדים את עוצמת הרמקול בדציבלים, dB.

תמיר

פורסם

אני רוצה לדעת אם אפשר לשנות משום שאני מעוניין לשים 2 זוגות רמקולים + סאב וופר שישבו על מגבר 4 ערוצים ורציתי לדעת אם זה אפשרי.

תודה על התשובה לגבי הדציבלים.

פורסם

במגברים יש לך שליטה על כמה הערוץ מספק בעזרת GAIN

אם אתה מתכוון להפעיל רמקןלים בעלי CONTINIUS POWER 75 WATT RMS

בעזרת מגבר שמסוגל להפעיל 100 WATT RMS תוודה שלפני ההפעלה ה GAIN לא נמצא במקסימום (עדיף שתתחיל מ 4\1

עוצמה) ותעלה לעת לעוצמה הרצויה (לא רצוי להגיע למקסימום מכמה סיבות: א) במקרה שלך המגבר מסוגל להפיק יותר מאשר הרמקול מסוגל לקבל ואתה עלול לסרוף את הרמקול. ב) ככל שאתה מתקרב למקסימום שהמגבר מסוגל להפיק רמת העיוותים שנוצרת בזמן ההגברה גדלה וזה עלול להשפיע על איכות השמע) .

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

עיוות צליל לא רק שלא יישמע יפה אלא אפילו יכול לגרום נזק לאלמנט אם הוא מוגזם ובעוצמה גבוהה..

אבל בהחלט ניתן להגביר לאט לאט עד לעוצמה הרצוייה .

*נ.ב - כדאי גם לזכור שרוב המגברים שרשום עליהם לדוגמא הספק של 100 RMS המצב בפועל לא כזה. לרוב, היצרנים נותנים נתונים של הספק תחת מתח של 14VOLT וההספק הריאלי ב 12VOLT נמוך ממנו ומצויין לפעמים בחוברת של המוצר..

לדוגמא , מגבר של AUDISON שמוצהר כ 60X4 RMS מוציא בפועל רק 45X4 RMS ב 12VOLT.. (ה SRX4)

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

• תוכן חדש...