Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קניתי קסרה שנת 2000, מנוע TD, עם 200K ק"מ על השעון ויד ראשונה.

בזכות עם ישראל מחירה של הנ"ל ירד פלאים והמחירון הגיע ל 25K ש"ח. לא אסגיר את המחיר שבו אני קניתי אבל בואו נאמר שהוא לא מעט דרומה מהמחירון. שוב, בזכות עם ישראל.

אמנם יש לה כמה מכות בפח אבל אין שריפת צבע ואפשר לסדר הכל בסכום די קטן.

תשאלו למה דיזל? - כי אני לא צורך סולר!! אני צורך ביודיזל וזה עולה לי כ 2 ש"ח לליטר.

בכל מקרה, אני מחפש היינס לחמודה, אולי מישהו פה מחזיק עותק אלקטרוני ויואיל לחלוק אותו עמי?

תודה,

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

תתחדש ויופי של שימוש חסכוני ברכב בצעת הן ברכישת רכב שמחירו זול והן בתדלק בביודיזל.

מהיכן אתה משיג את דלק הביודיזל?, רכישה או ייצור עצמי?.

בברכת שנה טובה - רפי לין :-)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן

יפה מאוד שאתה נוסע על ביו דיזל, וזה מצוין.

מה שכן, מתוך ניסיון רב עם המכוניות (ויש לי את הספר, אב לבעותק קשיח לא אלקטרוני)

המשאבה הזאת ( LUCAS) לא מתמודדת עם ביו דיזל.

ימיה - ספורים. אלא אם כן כבר עכשיו הטורים אצלך ב 1100 RPMS ועובד כמו טרקטור, ואז אתה יכול למשוך עוד 100K.

הצנרת צריכה להיות מוחלפת לצנרת עמידה לביו דיזל (תחפש באינטרנט, יש גם מאמר על איך המשאבה הזו מסתדרת עם ביו דיזל) ותצטרך למהול ביחס קטן יותר.

'מה שכן - אם תשפץ אותה תדאג שהחלקים שאיתה היא תשופץ יהיו עמידים לביו דיזל.

פורסם

לא מבין - יכול למשוך עוד 100K ואתה אומר שלא יכולה להתמודד עם ביודיזל?

בינתיים הרכב עובד מצויין ללא מהילה בכלל, אין תקלות ואין בעיות, אפילו לא החלפתי את מסנן השמן.

בכל מקרה, החיסכון החודשי שווה בהחלט את שיפוץ המשאבה.

הצנרת חייבת להיות עמידה לביודיזל - צנרת סינטטית מטבעה עמידה ואין גומי טבעי ברכבים בארץ לאחר שנת 95.

בריאות לכולם!

פורסם

תקנה היינס באינטרנט.

בעותקים האלקטרוניים חסרים בד"כ פרקים, וחוץ מזה אין תחליף לספר שנמצא מולך כשאתה עובד (כולל דפים שלא חשבת שתצטרך ולכן שכחת להדפיס...)

שלשום עזרתי לחבר להחליף בלמ"ז קדמיים בקסארה, ושמחתי מאוד שהיה מונח לפנינו הספר המקורי. :-)

פורסם
.. אלא אם כן כבר עכשיו הטורים אצלך ב 1100 RPMS ועובד כמו טרקטור, ואז אתה יכול למשוך עוד ...

אתה מוכן להסביר את המשפט הזה?

למה שיעבוד כמו טרקטור ולמה טורים ב 1100? - אני שואל כי אצלי אכן עובד כמו טרקטור אבל זה מגיע מהמותחן של הרצועה ומהבולם שלה, כך ע"פ מוסך - ולא מהמשאבה.

בריאות לכולם!

פורסם

תסתכל על מד הטורים - 850-900

תקין

אם הרימו אותם ל 1000 או 1200 לא תקין.

תוריד אותם, ותראה איך הטורים משחקים (כאילו אתה נותן גז ועוזב במהירות ) .

זה ההתחלה, אחרי תקופת מה, המנוע יפסיק להניע ויניע רק בעזרת משאבת העזר.

• ספונסר פורום
פורסם
אתה מוכן להסביר את המשפט הזה?

למה שיעבוד כמו טרקטור ולמה טורים ב 1100? - אני שואל כי אצלי אכן עובד כמו טרקטור אבל זה מגיע מהמותחן של הרצועה ומהבולם שלה, כך ע"פ מוסך - ולא מהמשאבה.

הסר דאגה מלבך! עוד מעט כשהבולם מותח של הרצועה ישבר,המנוע ידום ולא יעבוד כמו טרקטור יותר... עד שתחליף אותו לאחר .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...