Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניידות סמויות שמצלמות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול בלילה אחד החברים שלי נסע על כביש 70 מצומת אליקים לכיוון יוקנעם, שזאת דרך בין-עירונית עם הפרדה בנויה (הגבלת מהירות של 90 קמ"ש)... הוא נסע שם במהירות של 115 בערך, בנתיב השמאלי בסביבות 2 בלילה, ולטענתו, הייתה ניידת סמויה בשול הימיני של הכביש שצילמה אותו עם פלאש בודד, כניראה בגלל המהירות.

אני לא ידעתי מה להגיד לו, כי לא הייתי בטוח שניידות סמויות מצלמות על מהירות, וגם זאת לא הייתה מהירות מאוד גבוהה לכביש הזה, ואם כן האם הן מצלמות גם כאשר נוסעים 115?.

אז באתי לכאן לשאול את חברי הפורום ליותר פרטים.

מה אתם חושבים על המיקרה? והאם באמת ניידות סמויות מצלמות כלי רכב על מהירות?

בתודה מראש לכולם.

Presser

פורסם

סביר להניח שהדוח ישלח אליו בדואר.

וכן יש ניידות סמויות עם מספרים צהובים שמצלמות רכבים העוברים את המהירות המותרת.

אחת שנמצאת באופן כמעט קבוע ברחוג גיסין בפ"ת לפני איצטדיון הכדורגל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בין אליקים ליקנעם יש אכיפה מוגברת, הנידות בד"כ עומדות בכניסה לפארק שנמצא שם, על השוליים של הכביש הראשי מצד ימין.

פורסם

אז על מה הן מצלמות? על יופי?

ניידות סמויות מצלמות על מהירות.

חבר שלך יכול רק להתפלל שאולי נגמר הפילם או שקרתה איזשהי תקלה בתמונה/צילום.

פורסם

ג'טה \ פאסאט חדשות הרבה פעמים מצלמות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אכן כן... שיטת הגריל המתקפל

במיוחד בין אליקים ליקענם, לא פעם אחת ראיתי ניידות שעומדות שם, באור יום הן פותחות מרדף אחרי רכב שנוסע מהר.. בלילה זה לא אפקטיבי

פורסם

לא גריל אלא לוחית רישוי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כביש מעולה, חדיש וטוב עם גדר הפרדה + ירידה + שעה מאוחרת בלילה + תנועה דלילה מאוד = ניידת שאורבת לך, זה הרי מקום מושלם לדפוק דוחות.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

פעמיים נתקלתי בסמויות שם,ופעמיים אותו הרכב, פאסאט חדשה בצבע שמפניה עם מס' צהוב.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

קשה לעלות על הסמויים , עצה... פשוט כשרואים אוטו עומד בצידי הכביש באמצע הלילה פשוט לבלום לא לקחת סיכון :)

• תוכן חדש...