Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מורל פונה ללקוח האודיופיל , המבין , החכם , שיודע מה זה איכות .

מורל לא פונה לילדים אמריקאים עשירים שרוצים בלינג בלינג .

בוא נגיד יש הוליווד ויש מונקו :)

לא לקח את התרופות שלו.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שורלאק, עם כל הכבוד לתמונות של רכבי התצוגה שהראית, אני מאוד יהיה שמח אם אני לא אראה בעתיד רכב כזה שהשם morel מתנוסס עליו. האמת הרכבים האלה גורמים לי גועל.

זה רק בשביל לציין שיש קהל שכן מעדיף את ההתקנה הפשוטה והאסטטית, על פני דברים מפחידים כאלה, ואולי אל הקהל הזה דווקא מורל מכוונת.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

אל תהפכו את הנושא הזה לדרמה .

עם על הכבוד למורל וליבואני אודיו אחרים הקהל הרחב בארץ לא מתעניין בתחום הזה "אודיו לרכב" ומתעניין בתחום הביתי יותר. ואחת הסיבות היא האדישות הישראלית של מורל ואחרים בהצגת מוצרים השמעה והשקעה ברכבי תצוגה.

ועם כל הכבוד לדעותיכם ידידיי היקרים שהתיחסו בזלזול לחשיבות בניות מושקעות בעשרות אלפים:

בכל תערוכה של אודיו לרכב או תערוכת רכב. תראו את רוב הנוכחים ילדים צעירים מבוגרים רצים אחר האוטו הנוצץ חיצונית פנימית . זו עובדה, עובדה שיווקית פסיכולוגית. ושאר העבודה היא של המשווק שעומד ליד הרכב לשכנע את הנוכחים מסביב שזה המוצר הכי טוב.

אם יגיע לתערוכה רכב מושקע ועמד ליד הרכב של מורל. אז, מורל תאכל את הלב ותשלח ליחיאל עוד כסף על מנת להשקיע יותר.

פורסם

בתערוכה הייתה סובארו B3 של היבואן א.ד.י מערכות ואני חייב לציין שלא היה שם שואו

בכלל ובכל מקרה אנשים היו סביבה ולהגיד את האמת אני ממש התלהבתי מהאיכות של המערכת.

נכון שאוטו עם שואו של מערכות אולי מצטלם טוב יותר אבל זה לא אומר שזה טוב יותר מבחינת הסאונד!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
צחי לא מה שגרנדיוזי ונוצץ נשמע טוב בהכרח.

לא דברתי על שמיע אלה על המראה, לא נראה לי שמי שבא לתערוכה יתחיל לשבת באוטו אם הדיסקים שלו ויגיד לעצמו: איזה איכות כזאת מערכת אני רוצה.

בתערוכות רכבים שנותנים שואו מושכים יותר צומת לב, ראית פעם את הרכב של ניופאן? זה רכב תצוגה נטו למשוך תשומת לב וכך צריך להיות לפחות לדעתי.

שלא תחשוב שאני מזלזל חס וחלילה רואים כמה זמן וכמה עבודה השקעת על הרכב אבל זה לא רכב תצוגה.

1+ לצביקה

הקפצה הזויה למדי...

IBIZA 20vt

פורסם

אכן הקפצה הזויה - אבל אפשר לפתור בתערוכה כזאת את הבעיה בעזרת סלוגן (משפט מפתח אם תרצו) שאומר משהו כמו תנו לאזניים לקבוע ולא לעיניים.

ואז אפשר גם להעמיד ליד הרכב דוקטורנית כוסית מהטכניון בחיפה עם בגדים מינימלים וחזה שופע - עם משקפיים ומבט סקסי להחריד :-P

חוץ מזה, חיפה עמוסה... עמוסה... בכ#($*ת :-P

ואני חייב לאמר שאחרי הכל - הרכב הזה אולי היה גורם לWOW עבור המאזין המצוי או המאזין הממוצע.

אבל אין בסאב וופר הזה שום WOW לצערי הרב, אפילו אומר שתג המחיר שלו דמיוני לעומת התמורה שמקבלים מהסאב ומה שצריך להשקיע בו בשביל לקבל את התוצאה הזאת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מעבר להקפצה הזויוה יש דברים אחרים שהם הזויים שאני לא מבין.

מצד אחד אומרים שזה לא רכב תצוגה שאמור למשוך תשומת לב מבחינת איך שהוא נראה וזה אפשר להבין , אבל אתם באים ואומרים שזה רכב שאמור להיות רכב שנשמע מעולה על מנת להציג את היכולות של מורל

רכיבים כאלה רכב SQ נטו חלום

אם זה היה רכב תצוגה אמיתי של מורל הם לא היו שמים מגברים קלאס D עבור סט ברמה של הסופרימו שהם רוצים למתג כסט 2 חלקים ברמה מאוד גבוהה. בשום רכב ששואף ל SQ לא ישימו קלאס D לסט קדמי ובטח שלא ברמה המדוברת. או שלא מדובר פה ברכב תצוגה רישמי אמיתי של מורל (ואכן אם תבקשו לשמוע את הסט הזה ממורל הם לא ממש ישמיעו לכם אותו ברכב הנ"ל) או שפשוט מדובר פה בהחלטה לא מקצועית בבחירת המגברים (וגם מבחינת העוצמה למידבאס אפשר רבות להתווכח) . אז אם כבר הזוי אז זה מה שהזוי לי . מורל אם היו רוצים לעשות רכב הדגמה לאיכות המוצרים שלהם הייתה משקיעה יותר בבחירת הרכיבים על מנת למקסם את הסט שלהם.

ועוד דבר , התג מחיר של הסאב הזה נועד אך ורק למיתוג . לא מדובר בסאב שיכול לתת תחרות לסאבים טובים אחרים שיש ברמה הזאת ולכן המחיר שלו ממתג אותו כיוקרתי וזה עושה את העבודה. הוא לא סאב רע , אבל ביחס למחיר שלו הוא נופל , וזה פרמטר חשוב מאוד כיום שיש מתחרים. מה גם שההשקעה שנדרשת על מנת לקבל ממנו את הביצועים דורשת הגברה חריגה במחירה ששוב יש אופציות נעימות יותר.

פורסם

כן . הוא קלאס D.

הוא מגבר טוב בפני עצמו .אבל ה 4.100 שהותקן הוא רחוק מלהיות המגבר המתאים לסט שכזה לא מבחינת הספק לוופרים ולא מבחינת איכות הקלאס. עם כל הכבוד ...

זה בחירה דיי חובבנית לדעתי לרמה של רכב תצוגה או ביחס לסופרימו שהוא סט משובח.

פורסם

אגב יצא לי לשמוע את המערכת ברכב הנ"ל ביחד עם אדי(LANUSFORCE) והיא נישמע מאוד נחמד.

לדעתי המגבר לא היה צריך להיות אלפיין אלה גנסיס והרדיו דיסק של אלפיין אבל זו דעתי.

פורסם

המערכת נשמעה מאוד נחמד יחסית למערכת שעוד לא היתה מכוונת.

הדברים שלא אהבתי היו שהסאב היה לחלוטין מאחורה, הוא היה חזק מאוד ומדוייק מאוד אבל לא הרשים שכן אפשר להשיג תוצאה חזקה יותר עם סאב כמו הW6 שהוא הרבה יותר זול ממנו ולא נופל ממנו בעצם כמעט בשום דבר.

יחסית למורל - היה חסר לי מהסאב הזה עומק וליטוף.

הסט של הסופרימו - אני לא אוהב את הטוויטרים האלה, זה לא מוראל מבחינתי - זה גובל בפוקאל ואני לא חושב שזה כוון נכון בשביל חברה כמו מוראל. הטוויטר חד מידי ובהיר מידי.

כשאפשר לקנות CR101 בעצם בחצי מחיר ולקבל את כל הטוב שיש בפירוט של הסופרימו רק עם שמירה על אופי צליל מתקתק וחמים שאני מכיר ממוראל - כל הסט הזה שהיה ברכב הזה פשוט לא מצדיק את ההשקעה מבחינתי.

המידבאסים נהדרים, אם היו מוציאים סופרימו שלושה חלקים זה כבר סיפור אחר לגמרי - תמיד אפשר להוסיף CDM ולהפטר מהקרוס המקורי ללא שום קשר לרמת האיכות שלו - לא הרשים אותי.

המגבר היה לדעתי מספיק חזק והתאמה לא רעה למוצר אם כי אני מסכים כאן לחלוטין עם EDDY שג'נסיס היה עושה עבודה טובה בהרבה ובמערכת מכוונת לחלוטין אולי הסאב הזה עוד היה מפתיע - עדיין לא מצדיק את המחיר שלו בשום מצב.

לגבי HU - עד היום אני הכי הרבה אוהב מערכות של SONY אבל אני מדבר כמובן על סדרות ישנות כמו הXES או לפחות הסדרות החדשות עם מעבד 24 ביט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא מבין מה כל המהומה, מעולם מורל לא הכינה רכבי תצוגה גרנדיוזים..

כל ההתקנות שלהם עם רבות השנים היו נקיות,חלקות ומינימליות.

גם בתערוכות ענק כמו CES או SEMA או CAR&SOUND זה תמיד היה כך.

לא פונים לא לקהל מתוחכם,אודיופיל,אינטילגנטי או כל קשקוש אחר, זה הקטע שלהם, מערכות ממוצעות שכל חובב סטריאו יוכל להתקין ברכבו.

אם היו רוצים להיות בומבסטים הם כבר מזמן היו גם מייצרים סאבים לSPL מגברים ושאר ירקות.

מעדיפים להשאר חברה "קטנה" ואיכותית.

הנה להנאתכם תמונות של רכב ההדגמה של מורל לCES.

הרכב הינו פרארי מאנגוסטה קאבל-מודנה שנת 2002.

פרארי יצרו רק 261 רכבים מהדגם הזה.

הסדנה שאחראית על ההתקנה היא לא אחרת מאשר SOUNDS GOOD STEREO.

הסדנא מס' 1 בארה"ב שמנוהלת ע"י אייזי (יצחק) גורן (מהמייסדים של IASCA) הידוע כISAAC GOREN.

http://www.sounds-good-stereo.com/

זה למי שרוצה קצת פרטים ולראות גלריות של התקנות מהטובות שקיימות בעולם.

בכל אופן, קצת תמונות להמחשת הרכב של מורל, שימו לב לפשטות :

IMG_0626.jpg

cesmorel1161.jpg

cesmorel1162.jpg

IMG_0621.jpg

cesmorel1167.jpg

עכשיו אני מקווה שכולם חזרו לפרופורציות.

under construction..

• תוכן חדש...