Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:wave2:יחיאל שיהיה לך המון בהצלחה בפרוייקט הנ"ל! אם אתה צריך עזרה אתה יודע איפה להשיג אותי!
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה הרדיו דיסק הזה dam!

כל ההשקע הזאת ואין שם שום דבר בסגנון של dvd ברמה גבוה ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מה רע ברדיו הזה?

זה לא יהיה רכב של show, זה יהיה רכב שאמור להמחיש את האיכות של מורל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הכי מעניין אותי פה - איך הסאב?!

גיא.

אחחח כמה שזה נכון !!!

יחיאל ספר לנו מה אתה חושב על הסאב :)

הבנתי שאתה מגיע עם המכונה הזאת למפגש הבא נכון :?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

נכון מאוד למפגש הרכב יגיע יש עוד המון כיוונים לעשות זה עדיין לא גמור פיקס יש גם עוד מקצה שיפורים אבל זה כבר הפתעה{ את זה כבר לא מגלים לכול אחד} אהיו עוד הפתעות תהיו בתוכים:lol:.

ןלכול מי שדשעל לגבי הסב אני לא יכול להשמיע לכם אותו על המחשב בוא נגיד שלמיפגש הבא היה סיבה מספיק טובה לכולם להגיע:twisted::lol:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
עבודה יפה, נקייה, מצויינת.

הסאב בכיוון של הכיסאות כן?

המגבר של אלפיין נראה כמו מזוודה...

הוא לא בכיוון של הכסאות... רואים...

• תוכן חדש...