Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עילה לתביעה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי אצל משפחה שלי באחד היישובים הסמוכים לגדר. לקחתי איתי את אופניי, כי שם השטח הוא טוב לאופניים שלי. בכניסה ליישוב, ישנם דוקרנים, שהשומר מוריד אותם גרך כפתור, וגם פותח את השער. השער היה פתוח, והדוקרנים היו למעלה. השומר לא היה בעמדה (השתין..). התפוצצו לי שני הגלגלים, וגם רכב הליווי שהיה אחרי, התפוצצו לו שני גלגלים (קדמיים..). ישנה עילה לתביעה? כל צמיג שלי עלה לי 250 ש"ח... כולל פנימית מחוסמת, ופס פיברגלס עליה. בעקבות פיצוץ שני הגלגלים, הצטרכתי לעלות ברגל שלושת רבעי קילומטר (לא משהו שמפריע לי..).

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

תביעה? תלך לשומר ותדבר איתו , תסביר לו מה קרה ולמה הוא גרם.

במידה והוא לא מסכים לשלם.

אז תתחיל בפעולות כאלו או אחרות

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

עשיתי את זה. הוא אמר לי אתה יכול ללכת ל***יין. לכן אני שואל.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

יש לך את הפרטים שלו?

תתבע אותו ביחד עם נהג הרכב השני, בבית דין לתביעות קטנות

או במידה וזו חברת כח אבטחה , תתקשר ישירות לממונה עליו.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

הרכב שהיה אחרי, זה רכב הליווי. על הביטוח שלו אנחנו עושים את התביעה. אנחנו הלכנו כבר לחברה בה הוא עובד, גם שם אמרו לנו אותו הדבר..

פורסם

במידה ויש דוקרנים חייב להופיע שלט שמודיע על זה.

במידה ולא אתה יכול לתבוע ישירות את חברת האבטחה.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

לא שלט ולא בבל"ת... יש שם רק - "זהירות - מחסום (שער) אוטומטי."

פורסם

אני הייתי תובע את היישוב, לא את חברת האבטחה ובטח שלא את השומר אישית.

הוא בסה"כ שכיר שלהם והם אחראים על הנעשה שם, לפחות כך נדמה לי.

חפש עצה מחבר עו"ד

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם אין שלט שמזהיר מפני דוקרנים, יש לך עילה לתביעה. מומלץ לצלם בהקדם את כל המקום שתהיה הוכחה שאכן אין שלט במקום.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...