Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בבעיות מאוד מוזרות במכשיר הנ"ל האם יש מצב שמעבד הצלילים הלך ? והאם יחליפו לי את המכשיר?

כשמכוונים eq גרפי ברגע שעולים ב gain של כל אחד מהתדרים יותר מדי הווליום באותו תדר כמעט ומת או כשמעלים ווליום

כללי הוא מפסיק להשפיע בשלב מסוים בווליום הגבוה, הסאב פועל לסירוגין לפעמים והוא מחןבר על מגבר נפרד מזה של הקומפוננטים , פס המגע לפעמים לא מגיב , היתכן ? המכשיר המהולל בפורום זה עושה יותר צרות ממכשיר של prospound?

אבקש לציין כי הוא נקנה חדש בחנות כשרה ואם אחריות כשרה.

ועוד שאלה האם כשה media expender כבוי הטויטרים ממש צורחים וכשהוא דולק ממש לא?

אשמח לתשובות

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם
נתקלתי בבעיות מאוד מוזרות במכשיר הנ"ל האם יש מצב שמעבד הצלילים הלך ? והאם יחליפו לי את המכשיר?

כשמכוונים eq גרפי ברגע שעולים ב gain של כל אחד מהתדרים יותר מדי הווליום באותו תדר כמעט ומת או כשמעלים ווליום

כללי הוא מפסיק להשפיע בשלב מסוים בווליום הגבוה, הסאב פועל לסירוגין לפעמים והוא מחןבר על מגבר נפרד מזה של הקומפוננטים , פס המגע לפעמים לא מגיב , היתכן ? המכשיר המהולל בפורום זה עושה יותר צרות ממכשיר של prospound?

אבקש לציין כי הוא נקנה חדש בחנות כשרה ואם אחריות כשרה.

ועוד שאלה האם כשה media expender כבוי הטויטרים ממש צורחים וכשהוא דולק ממש לא?

אשמח לתשובות

תבדוק אם חתכת נכון בקרוסאובר. מה שתארת לא אמור לקרות.

פורסם

הייתה לי בעיה דומה ב 9855 ולאחר שהחלפתי ל 9855R לא נתקלתי בבעיה מהסוג הזה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני לא מכיר בעיה כזאת לא ב9855 ולא ב9855R או ה 9855L ויצא לי לעבוד עם עשרות מכשירים כאלו.

אגב, למען הסר ספק כולם זהים בדיוטק לחלוטין ללא כל הבדל למעט הרדיו שבR זה RDS לאירופה, והL זה למקסיקו ודרום אמריקה.

ייתכן ומדובר בטעות בכיוונים, גש לאיפה שרכשת את הHU ושיבדקו לך את זה, מקסימום יתקנו\יחליפו מה כבר יכול להיות.

under construction..

פורסם

יכול להיות שלא בדקת היטב?

לי זה נראה הזוי .

אם לא טעית בתיאור הבעייה - אני הייתי מתייצב אצל הבחור ודואג שיפתור את הבעייה ,

שילמת כסף? זה הזמן לקבל תמורה ולהפעיל אחריות.

אני הייתי מבקש שיחליף לי מכשיר לחדש, לא יכול להזיק.

ZZR

פורסם

תודה למי שנתן תשובה יותר רצינית ולמי שהתייחס לכל מה שכתבתי ולגבי השאר,

מה עם הבעיה של הפס מגע? או זה שהסאב עובד לא עובד ? גם זה מהכיוונים ?

או שהווליום הכללי מפסיק להשפיע בווליום מסוים שהוא די גבוה?

ולכוון מערכת אני יודע , תסמכו עלי , אם יש מישהו שהיה לו באמת ו כן נתקל בבעיות

תודה מראש

Hu - 880 prs

פורסם

שלום לך דייגו היקר ,

יש לי את המכשיר ולא נתקלתי בבעיות אותן אתה מציין למרות שבתחילת דרכי עם המכשיר כיוונתי כל מה שאפשר הפוך ועדיין , לא חוויתי בעיות כאלו.

המדיה אקספנדר רק מעצים את הצליל כך שעם כיבית אותו והטוויטרים צועקים (ויחד עם כל מה שתיארת) - המכשיר לטעמי תקול .

בכבוד רב ,

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
תודה למי שנתן תשובה יותר רצינית ולמי שהתייחס לכל מה שכתבתי ולגבי השאר,

מה עם הבעיה של הפס מגע? או זה שהסאב עובד לא עובד ? גם זה מהכיוונים ?

או שהווליום הכללי מפסיק להשפיע בווליום מסוים שהוא די גבוה?

ולכוון מערכת אני יודע , תסמכו עלי , אם יש מישהו שהיה לו באמת ו כן נתקל בבעיות

תודה מראש

ידידי,

היה לי אישית את המכשיר הנ"ל ברכב כשנה, מעבר לכך, יצא לי להתקין ולכוון עשרות מכשירים כאלו על סטאפים שונים ומגוונים.

מעולם לא נתקלתי בבעיות שאתה מתאר, ודווקא משנות ניסיוני עם המכשיר הנ"ל הוא דווקא עושה רושם שהוא מאוד אמין.

ייתכן שהמכשיר שלך הוא בעל איזה פגם מולד, או משהו בו לא תקין , יכול להיותך שהDSP שלו לא תקין או גורם פנימי כזה או אחר.

אמרתי לך ואני מדגיש זאת שוב.

קנית את המכשיר שלך בחנות "כשרה", יש לך אחריות "כשרה",- אז אין לך מה לפתוח את הנושא להמשך דיון אלא גש לחנות ששם רכשת את המכשיר ודאג שיטפלו בו במסגרת האחריות.

גם מרצדס מגיעה למוסך ולא רק בשביל טיפולים שוטפים.

under construction..

פורסם

אני בספק אם ה 9855 הוא מרצדס אבל העניין כבר מטופל , תודה

כנראה ישלח לתיקון או משהו

Hu - 880 prs

• תוכן חדש...