Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת בהאם אוכל להתקין דלתות שחף לג'יפ שלי, זה אפשרי בכלל? ואם כבר אז אני סורק את האיזור בחיפוש אחר סדנאות שיפורים ובכלל שיפורים לפג'רו קינג קצר 2001 ולא כלכך מוצא, מכירים?. תודה לעונים!

פורסם

אני חושב שאתה מתכוון לדלתות מתרוממות סטייל למבורגיני, דלתות שחף קצת בעיה לפתוח ברכב בגובה של פאג'רו. כדאי שתבדוק לפני כן רכבים שכבר עשו הסבה כזאת כי לפעמים זה יוצא ממש לא נח לכניסה ויציאה.

פורסם

אלו דלתות כנפי שחף:

gullwing.jpg

וגם אלו:

2006-Porsche-Carrera-GT-Gemballa-Gullwing-Edition-Hoax-or-Holy-Crap%21-C-640.jpeg

היות ופותח השרשור ככל הנראה לא חפץ בניסור גג רכבו, אלא בשינוי ברוטאלי פחות, כנראה כוונתו הייתה לדלתות אה-לה-למבו.

כך במקור:

Lamborghini%20Murcielago%20roadster%20Hamann%20vleugeldeuren.jpg

כך באינטרפטציה שטוב הטעם שלה מוטל בספק:

300c_lambo_doors.jpg

ובתמונה אחרונה, הרכב של חבר הפורום הגאה, יהושפט קיגעלמאכר בגירסה שסביר להניח שתראו בארץ:

IMG_0506.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הם מבצעים שיפורי רכבי שטח ורכבים פרטיים, הן בתחום המרכב, פח, פיברגלס וצביעה אומנותית ובאיכות גבוהה,

הגהות רכב והנמכות, מיגון רכבי שטח ואבזורו ועוד ועוד:

"הנדסת חלומות" שבדרך בן גוריון 59 רמת-גן (מול השלישות), טל' 03-6164377 ובקש את נתן.

ברר איתם האפשרויות.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

זה לא מתוכנן כך שתוכל לפתוח את הדלת גם בצורה הרגילה (טסטים?) ורק אם אתה רואה בחורה אתה פותח את זה למעלה?

פורסם

לא.

זה מחליף את כל הציר של הדלת וניתן לפתיחה רק בדרך ה"חדשה".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני חושב שחלק מהמהלך נפתח בצורה הרגילה ורק אז מושכים את הדלת למעלה.

הבחור עם ההונדה דומה ממש ל fireball. חשבתי שיש לו לאון...

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

1. כל רכב שטח מועד להתהפכות הרבה יותר מרכב רגיל ( גם מבחינת המבנה בעל מרכז כובד גבוה צמיגי שטח וכד' וגם עקב מה שעושים איתו בשטח ראה לצערנו את התאונה שהיתה לא מזמן ) , עם דלתות כאלה יהיה בלתי אפשרי לצאת מהרכב כשהוא הפוך

2. זהו שינוי מבני - לא נראה לי שבלי פעילויות עוקפות ממסד יהיה ניתן להעביר אותו טסט

3. זה מוסיף משקל לרכב

4. למה ? ?

5. קח בחשבון שאם ( קורה אתה יודע) אתה יורד עם הרכב לשטח, מעברים טכניים מפתלים את השילדה של הרכב לא יודע איך זה ישפיע על מנגנון הרמת דלתות מסוג זה אבל יש מצב שזה יוריד את אורך החיים שלהם משמעותית

פורסם
1. עם דלתות כאלה יהיה בלתי אפשרי לצאת מהרכב כשהוא הפוך

אפשר לצאת מהחלון. בכל מקרה מספיקה מכה קטנה בדלת רגילה והיא נתקעת.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אם אתה מתקין אז רק המערכת של LSD.

עברו מבחני ריסוק,וגם הדלת נפתחת קודם כל החוצה(כמו רכב רגיל) ורק אז למעלה.

כך שבמקרה שעוצר אותך שוטר אתה פותח את הדלת כרגיל.

שימו לב בתמונות,שכל הרכבים מלבד הלאמבו הדלתות פונות בזווית החוצה.

ז"א שהדלת נפתחת קודם החוצה ורק אז למעלה,אם היא היתה נפתחת רק למעלה הדלת היתה נכנסת בכנף \ מכסה מנוע

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

עכשיו יום שישי ה24 לאוגוסט

זה אומר שיש עוד 7 ימים למנייק ואז כמות שאלות ההתערבתי עם חבר/ שכן/ חתול, תרד משמעותית*

-סתם מתוך מחשבה הגיונית: הדלת עולה כלפי מעלה, כך גם הידית שפותחת/ סוגרת אותה, יהיה אחלה לראות אותך מקפץ בנסיון להגיע לידית ולסגור את הדלת.

כנראה שביומיים שעברו מאז פרסום ההודעה, פותח השרשור כבר לא מחפש שיפורים לפג'רו קינג שלו אלה מתכונן לחזרה ללימודים ומחפש את המחברות שיש עליהן ציורים של דורה.

* כמובן שעדיין יהיו את החגים שיש בהם חופשים ארוכים*.

** שמר אתה חסר***.

*** אתה יכול להביא איתך את "אמא של חובש" כשאתה חוזר ?!

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...