Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה באוטו שלי רנו קליאו 1993 אוטומט. האוטו לא מאיץ לי, כשאני לוחץ על הגז האוטו זז ממש לאט עד שהוא תופס תעוצה וזה רק כשאני עובר את ה-35/40 קמ"ש. כשאני עובר את המהירות הנ"ל האוטו נוסע חלק ורגיל. שמתי לב שהבעיה רק כשאני עומד ברמזור או בעצירה טוטאלית. עכשיו, היתי כמה מקומות וממש נראה לי שאנשים מנסים לעבוד עלי. בהתחלה אמרו לי (לפי ההגזמה הישראלית) "אל תשאל הלך לך הגיר והוא ישר זרק מחיר של 8,000!! אחר כך הלכתי לעוד מוסך ואמרו לי ללכת למכון גירים וממה שנראה לו זה שהלך ה . transmission עדיין לא יצא לי ללכת למכון גירים מפני שהזהירו אותי שרובם מנסים "לגנוב" אותי. האם בבקשה מישהו כאן שהיית לו תקלה דומה באוטו לפי מה שציינתי יכול לתת לי כיוון של הבעיה ואו מחיר או מכון גירים מקצועי ואמין שאני יוכל לישון טוב בלילה. תודה רבה רבה לכולכם על העזרה (ואני ממש צריך אותה).

יום נפלא לכולם.

רונן

פורסם

תגובות מנוע בסדר? מה זאת אומרת "לא מאיץ", אתה שומע את המנוע עולה בסל"ד ועושה רעש, והאוטו בקושי זז? או שהמנוע לא סוחב?

בכל מקרה, אם תגובות המנוע בסדר, אז כנראה שזה באמת הגיר. transmission = גיר, שני המקומות אמרו לך אותו דבר.

פורסם

כשאני מתחיל לנסוע האוטו בקושי זז ואני צריך לאמץ טיפה את המנוע כשהטורים מגיעים ל-3,000 בערך ורק אז הוא מתחיל לזוז, וכשהוא מתחיל לזוז הוא נוסע כבר חלק. יכול להיות שיש שם איזה צינור סתום או משהו כזה?

תודה רבה

פורסם

האם מישהו יכול לעזור לי.. היתי רוצה עוד היום ללכת למוסך שיתקן לי את הבעיה.. בבקשה תעזרו לי

תודה

פורסם

אתה יודע, אנשים שנמצאים בתחום ויכולים להמליץ לך, עסוקים בעבודה, לרוב.

חכה בסבלנות, ומישהו יענה. אני לא יכול להמליץ לך על שום מכון גירים כי אני לא מכיר כאלה - וכך גם כל מי שלא ענה לך.

פורסם

יש מצב שהגיר מתחיל מהילוך שני וזו הבעיה.

מה קורה כשאתה מחליף להילוך ראשון ,יש שיפור בתאוצה ?

בדוק מפלס שמן גיר ובדוק את צבעו .

בברכה

מוטי.

פורסם

המלצות חכמי הפורום:

"גירים אוטומטיים צומת סגולה" שבפ"ת, טל' 03-9303488 או 052-3868964

בקש את ספי שהנו גם חבר פורום זה

אופציה שניה מכון לגירים הנקרא ג'ורג' את חוסיין ביפו,עושים עבודה מצויינת במחירים סבירים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני לא מבין את הבעיה שלך בכדי לעזור תענה על מספר שאלות בבקשה.

האם הגיר מחליק במילים אחרות האם סל"ד מנוע עולה והרכב לא נוסע בתחילת נסיעה?

האם מנורת תקלה דולקת בלוח מחוונים?

האם ההילוכים מתחלפים?

אחרי שיצאת ממצב התחלה הרכב נוסע טוב ?

הרכב עושה את אותה הבעיה כשהמנוע קר וגם חם?

פורסם

אחי אני חושב שאני יודע למה אתה מתכון תגיד לי אם אני צודק

נגיד שאתה בעמידה או בנסיעה איטית ואת בא לתת מכת גז האוטו כאילו משתנק ובא להיכבות ורק אז הוא מתחיל להאיץ?

אם זו התופעה אז יש לי אותה גם בקליאו שלי שהיא 96 אוטומט וזה לא קשור לגיר זה בסה''כ להחליף מכסה מפלג.

פורסם

הבעיה אצלך שהגיר נמצא "במצב חירום" ובמצב הזה הגיר נמצא תמיד בהילוך גבוה(גם בתחילת נסיעה),ולכן האוטו לא זז עד שהוא מגיע למהירות של כ 40 קמ"ש.

זה כמו שתנסה להתחיל נסיעה ברכב ידני מהילוך שלישי.

ברכב הזה יש גם מנורה בלוח שעונים שאמורה להדלק בשעת תקלה בגיר(כמו במקרה שלך).

בכל מקרה יש לך תקלה בגיר(או חשמלית או מכאנית) ואני מצטרף ומאוד ממליץ על י.ס גירים אוטומטיים בסגולה, בקש את יניב או את ספי.

אלי,תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם.

אומץ לשנות את הדברים אשר ביכולתי.

ואת התבונה להבדיל בין השניים.

פורסם
לידידה שלי אותה הבעיה בדיוק, אשמח לדעת כיצד נפתרה התקלה?

הבעייה שהיא כנראה שהיא נפתרה , לפני שנתיים.

הקםצת השרשור מלםני שנתיים לא במקומה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אבחון פשוט, התחל נסיעה עם מקסימום דוושה, אם הסל"ד עולה מעל 1800 אז יש בעיה בגיר שלא מתחיל מהילוך ראשון ואם הסלד נתקע הרבה יותר נמוך הבעיה היא בממיר מומנט.

• תוכן חדש...