Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן הנסיעה קורה רק בהילוך שלישי ומעלה כאשר אני עובר את ה 60 קמ"ש אני פתאום מרגיש שלא מגיע דלק למנוע הסלד מתחיל לרדת ואז כעבור שניה כאילו מגיע דלק והנסיעה ממשיכה כרגיל וזה קורה ככה כמה פעמים כל פעם לכמה שניות פתאום הדוושה לא מגיבה.

כשהסתכלתי על המנוע ראיתי צינורית שמחברת (אני לא בטוח) בין הקרבורטור למשאבת הדלק והיה שם מין פלסטיק שמפצל את הצינורית לשניים בצד אחד היה תקוע בורג רגיל (לא נראה שקשור לאוטו באיזשהו אופן) והפיצול השני הוביל לקרבורטור (אם צריך תמונה כדי להסביר אני אוסיף) החיבור של הפלסטיק היה רופף והקצה של הצינורית היה קצת קרוע אז עטפתי את הכל באיזולירבנד וכיסיתי את הקרע(פחות או יותר) לאחר ה"טיפול" שעשיתי הבעיה חזרה על עצמה אבל בשכיחות נמוכה יותר הבנתי לפי קריאה כאן אני צריך לפרק את הקרבורטור ולראות מה לא בסדר בו יש כאן מישהו שיכול להסביר לי בבקשה איך אני מפרק את הקרבורטור מהאוטו

תודה מראש

פורסם

שלום רב!

ניגש למכון קרבורטורים לשם אבחון, באם הבעייה בכלל בקרבורטור(בספק),

ובמידה ויתברר שהבעייה בקרבורטור, תן לו לעשות זאת, כי במידה ואתה תעשה זאת, אתה עלול לבצע נזק בלתי הפיך, ולהשאר עם אותה בעייה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לפי התיאור שלך מדובר בצינורית וואקום קרועות.

יתכן שמדובר בנוסף בפילטר דלק סתום.

תתכן בעיה בקרבורטור.

יכולה להיות בעיה במשאבת דלק או לכלוך במערכת.

בכל מקרה מדובר בהשערות ותו לא .

גם אני ממליץ לך להכנס למכון קרבורטורים, ומהמלצות חמות אמליץ לך על צביקה שנתן לך את תשובתו .

בברכה

מוטי.

• תוכן חדש...