Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל הוא צודק. הקיץ הייתי בטיול באיטליה, וראיתי מאות מכוניות שבארץ נחשבות "לעשירים בלבד" כמות לא מבוטלת ביום.

אני מדבר על מכוניות כמו מיני[שאין ממנה יותר מדי בארץ, אני מניח שגם בגלל התמחור הגבוה], האמרים, מרצדסים למיניהם, פורשות וכו'.

דווקא האמרים לא ממש ראיתי, אבל היו אחדים.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל הוא צודק. הקיץ הייתי בטיול באיטליה, וראיתי מאות מכוניות שבארץ נחשבות "לעשירים בלבד" כמות לא מבוטלת ביום.

אני מדבר על מכוניות כמו מיני[שאין ממנה יותר מדי בארץ, אני מניח שגם בגלל התמחור הגבוה], האמרים, מרצדסים למיניהם, פורשות וכו'.

מכיוון שהמחירים של המכוניות בארץ מאוד גבוהים,לא הרבה יכולים להרשות לעצמם מכוניות כאלה.

רכבים כמו פאסאט שעוברים את ה200 אלף בחו"ל עולים בהרבה יותר זול.

פורסם
בואו נחזור לנושא שדיברתי עליו פעם:למה בכלל אני רוצה האמר.

יש סיבה אחת ואחת בלבד למה אני רוצה האמר H1.

והיא בהחלט לא קשורה לנהיגה בשטח.

היא קשורה לזה שהאמר הוא רכב אימתני ועמיד בפני פגיעות.

נמאס לי לנהוג בצורה מגננתית בגלל כל המטומטמים שיש על הכביש.נמאס לי לעמוד על הברקס בגלל אדיוט שלא נותן זכות קדימה ולהסתכן באדיוט שני שייתקע בי מאחורה.נמאס לי מהמפגרים שעוברים באדום. נמאס לי מהחולרות שלא עוצרים בעצור. נמאס לי מהנבלות שמצפצפים על החוקים ובאים אליי בטענות אחר כך.נשבר לי הברווזין מהעיוורים שעוברים נתיב בלי לראות אותך.ועוד יותר נשבר לי הברווזין מהעיוורים שמתפרצים לכביש בלי לנסות אפילו לבדוק אם יש שם עוד רכב.וגם מאלה שסתם חותכים בכביש.

זה למה אני רוצה האמר. אני נוהג כחוק.אני נותן זכות קדימה, עוצר בעצור, ומקפיד גם על כל שאר החוקים.אני רוצה שיהיה לי האמר H1 מהסיבה הפשוטה שהרכב עמיד לפגיעות ואני לא אפצע בתאונה.מי שייכנס בי כי לא שמר על החוק, מגיע לו שהרכב שלו יילך טוטל-לוסט. ולא מעניין אותי במיוחד מניין הפצועים\הרוגים שיהיו.מי שרוצה לחיות שומר על חוקי הנהיגה.

ואני ממש לא מעוניין לשמוע תגובות מכל היפי נפש שיש פה שחושבים שאני מנייאק.

אני כבר יודע שאני מנייאק.אבל אני מנייאק שנוהג כחוק.

:lol:איזה בחור מצחיק חח, "מי שנכנס בי כי לא שמר על החוק שילך טוטל לוסט" חח. אם זה לא היה ארוך מדי הייתי שם את התגובה שלך בחתימה שלי
פורסם

ומה מצחיק כל כך בזה בדיוק?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בואו נחזור לנושא שדיברתי עליו פעם:למה בכלל אני רוצה האמר.

יש סיבה אחת ואחת בלבד למה אני רוצה האמר H1.

והיא בהחלט לא קשורה לנהיגה בשטח.

היא קשורה לזה שהאמר הוא רכב אימתני ועמיד בפני פגיעות.

נמאס לי לנהוג בצורה מגננתית בגלל כל המטומטמים שיש על הכביש.נמאס לי לעמוד על הברקס בגלל אדיוט שלא נותן זכות קדימה ולהסתכן באדיוט שני שייתקע בי מאחורה.נמאס לי מהמפגרים שעוברים באדום. נמאס לי מהחולרות שלא עוצרים בעצור. נמאס לי מהנבלות שמצפצפים על החוקים ובאים אליי בטענות אחר כך.נשבר לי הברווזין מהעיוורים שעוברים נתיב בלי לראות אותך.ועוד יותר נשבר לי הברווזין מהעיוורים שמתפרצים לכביש בלי לנסות אפילו לבדוק אם יש שם עוד רכב.וגם מאלה שסתם חותכים בכביש.

זה למה אני רוצה האמר. אני נוהג כחוק.אני נותן זכות קדימה, עוצר בעצור, ומקפיד גם על כל שאר החוקים.אני רוצה שיהיה לי האמר H1 מהסיבה הפשוטה שהרכב עמיד לפגיעות ואני לא אפצע בתאונה.מי שייכנס בי כי לא שמר על החוק, מגיע לו שהרכב שלו יילך טוטל-לוסט. ולא מעניין אותי במיוחד מניין הפצועים\הרוגים שיהיו.מי שרוצה לחיות שומר על חוקי הנהיגה.

ואני ממש לא מעוניין לשמוע תגובות מכל היפי נפש שיש פה שחושבים שאני מנייאק.

אני כבר יודע שאני מנייאק.אבל אני מנייאק שנוהג כחוק.

אז היית אומר מההתחלה עוד בהודעה הראשונה שזה מה שאתה רוצה ברכב.

אתה רוצה בטיחות. אין בעיה מותק, קנה חתיכת דיפנדר אימתני. בתאונה חזיתית אתה לא נתקע בכלום. אתה נוסע על הרכב ממול.

ועכשיו ברצינות. פעם ראשונה שאני שומע מישהו שרוצה רכב ב330 (ואולי יותר) אלף שקל בשביל.. בטיחות.

אוקי, נושא חשוב.

אבל הH3 הוא רכב בלינג פוזאיסטי, איטי, עם היגויי כהה ולדעתי גם מכוער. אז למה נתפסת על האמר? קנה אוטובוס ותאמין לי שלא הרבה דברים על הכביש יוכלו להרוג אותך. (מחבלים לא על הכביש בד"כ, נכון?)

ותכל'ס? אם בטיחות אתה מחפש, ושום דבר אחר לא מעניין אותך בהאמר אתה יכול למצוא לעצמך רכב שיספק את הצרכים שלך עם ייתר נוחות, גם לכיס, גם לסוכן הביטוח שלך וקצת פחות לבעלי תחנות הדלק.

GS300.

פורסם
ומה מצחיק כל כך בזה בדיוק?
בפעם הראשונה שקראתי את זה זה היה מצחיק כי חשבתי שאתה צוחק, האמת עכשיו שאני קורא את זה, (כי שאלת מה מצחיק) אז קראתי לעומק. זה כבר לא כל כך מצחיק ואם הייתי מנהל הייתי מוחק לך את ההודעה במיוחד את הקטע שמדבר "לא אכפת לי ממניין הפצועים או ההרוגים". כאילו מה אם יכנס בך מישהו ותגיד לו "מה נמאס לי מהעולם בגלל זה נכנסתי בך או הילד שלך נהרג עכשיו", מה אתה מצפה שיקרה מלבד זה שתשב בכלא? שהוא יוציא אקדח וירה בך ? כי אם לא אז צפה פגיעה, כי זה מה שיקרה. טוב לדעת שמי שאכפת לו ממניין ההרוגים /פצועים בעיניך יפה נפש. מיושן שכמותי, מה חשבתי לעצמי.

אהמ ומזל שאתה קורא, ככה לפחות אתה לא שומע את כל אותם יפי הנפש.

פורסם

אם הפתיח של דבריך מתייחס לתגובתי לדברי קודמי ונראה לי שכך הוא, לא הבנת את דברי. השאלה איזה עשירים נוסעים איפה ובמה, בכלל לא הטרידה אותי אצל קודמי. מה שהיה מקסים היה הזלזול ב"קבעון המחשבתי", מצד אחד וההתייחסות השוביניסטית המדהימה, שכבר בערב הסעודית לא רואים כמותה, ביחס לתפקיד האשה בחברה המודרנית, מצד שני. אם עכשיו אני לא מובן, אז אני כנראה מדבר שטויות.
פורסם

וויטאלי...לא רוצה H3. רוצה H1.

וג'ימי,

אם מישהוא נכנס בי(להבדיל אלפי הבדלות מזה שאני אכנס בו) ממש לא מעניין אותי מה יקרה לו.זה שהוא נכנס בי זו בעייה שלו ושלו בלבד. אז הרכב שאני רוצה הוא כזה שלא יקרה לו כלום מזה שיכנסו בו.התוצאה תהיה הרת-אסון לרכב השני. שורה תחתונה: שלפחות ינסה לא להיכנס בי. תראה את כל הדברים שציינתי שאני שונא בכבישים בארץ, תוסיף למשוואה שאני נוהג כבר כמה שנים טובות, ולפחות 3 פעמים ביום שאני על הכביש אני צריך להציל את עצמי מ-3 מטומטמים שונים (לפחות 3 כמעטים ביום).ושכחתי הרבה סוגי מטומטמים בהודעה ההיא.

למה שיעניין אותי מה קורה למישהוא שחושב שהכביש ריק אז חותך בלי לבדוק במראה? או מתפרץ מהחנייה באותם נסיבות?

למה שיעניין אותי אם מישהוא חותך אותי ונתקע בי?למה שיעניין אותי אם מישהוא נהג שיכור\מסומם\נרדם על ההגה וסטה לנתיב שלי? למה שאני אסבול בגללם? למה שאני בכלל אצטרך להגיב לטעויות שלהם?!?!?!?!

לטעויות על הכביש יש מחיר.אם יש פה מישהוא שלא מבין את זה, עדיף לו לקחת את הרישיון שלו למשטרה להחרמה מרצון ושלא ינהג.

ואם ייכנס בי מישהוא, אם הוא יישאר חי, נחליף פרטים.אם לא, בעייה שלו.

ואני חוזר ומדגיש,כל זה רק במקרה שבו מישהוא נכנס בי ולא להיפך.

נמאס לי לנהוג מגננתי כל הזמן. באמת נמאס. זה אומר:

לעצור לפני כיכר אם מתקרב רכב, כי או שהוא לא מאותת ורוצה לעבור בכיוון שאני צריך לחצות(נתיב התנגשות) או שהוא יאיץ כדי להיכנס לפניי לכיכר.

זה אומר להביט לכל הכיוונים לפני שאני מתחיל לנסוע. באור ירוק.שלי.

זה אומר לצפות שהמטומטם שנוסע על 20 בשמאלי צריך לפנות ימינה בעוד 30 ק"מ כדי להגיע לקניון אז הוא מחכה בשמאלי לרגע המתאים לחתוך בפראות ימינה בלי להביט במראה.

זה אומר לצפות שהעונדה מאחוריי תשים גז בירוק מהבהב גם ממרחק של קילומטר, כך שאם אני אעיז לעצור האדיוט ייתקע בי מאחורה.

דוגמאות קטנות מהנסיעה האחרונה שלי.

אז אני רוצה האמר כדי שאני לא אצטרך לחשוש כל הזמן מהמפגרים שאפילו לא יודעים שהם הולכים לפצוע\להרוג אותי.וכדי שלרכב שלי לא יקרה יותר מדיי נזק במקרה כזה.

אם הייתה פה תרבות נהיגה, אם לא היו פה מטומטמים,חולרות,עבריינים וכולי, לא הייתי חושב על זה אפילו.אני לא מאוהבי הג'יפים.לא ממש מעניין אותי רכב שטח.גם לא מעניין אותי ביצועים יותר מידיי.מעניין אותי לנהוג ולהנות מהנהיגה בסבבה שלי, בלי חשש ופחד.

הבחירה שלי אם כך זה או האמר, או טנק.

וטנק לא חוקי לכביש.

פורסם

אין וויכוח על העובדות שמנית בכל הנוגע לתרבות הנהיגה הקלוקלת, אני מאמין שכולנו תקלים במצבים כאלו עם כל יציאה שלנו לכביש.

אבל מצד שני עם כל הכבוד, גם לנהיגה בכלי דורסני ומאסיבי כמו H3 לוקה בחוסר התחשבות סביבתי. אף אחד לא יוצא מהבית בכוונה תחילה לגרום תאונה (למרות שיש כאלו שאתה פשוט לא יודע אם אמנם זה המצב אצלם...), אבל כשזה קורה הנזק שיגרום כלי רכב כדוגמת ההאמר הוא משמעותי מזה שתגרום מכונית נוסעים רגילה, וזה לפני שאני מנסה לדמיין נהג ממוצע מנסה להשתלט על האמר אחרי תמרון התחמקות ממכשול במהירות של מעל ל- 60 קמ"ש.

סה"כ, אם כל כך רע לך, אולי זה אתה שצריך להפקיד את הרישיון? זה לא באמת ריאלי נכון?

אין מה לעשות על מעט רגעי תענוג של נהיגה עלינו להשלים עם המון רגעי יום יום מתסכלים ובהתמודדות עם משתמשי דרך שבאמת לא מוצאים את מקומם.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

אני אתרום לדיון זוית ראייה שונה מעט:

לא מזמן עמדתי ברמזור ונעמד לידי סילבראדו מוגבה, כמובן - עם מגן חזירים אימתני ושאר תוספות.

הוא היה כל כך גבוה (ורואים עליו שהוא לא נכנס יום אחד מחייו לשטח) עד שתחילת הגחון שלו הייתה יותר גבוהה מסוף הדלת שלי.

מה שאומר שאם הוא רק עושה אפצ'י ברמזור - אין שום דבר שימנוע ממנו להרוג אותי.

הפגוש שלו רק מתחיל איפה שאצלי כבר אין כלום ברכב - הדלת נגמרת ואין שום קורה (רכב פתוח).

מכל הלב, באותו רגע, באמת פחדתי. כי ההשלכות של תאונה איתו היו ברורות לי יותר מאי פעם.

זו הסיבה שאני לא סובל ג'יפים. כי מבחינתי זה להגיד "Z עליכם, אתם תיפגעו יותר במקרה של תאונה, אבל העיקר שאני אהיה בסדר".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני לא מדבר על H3!!!!! אלא על H1.

לא רוצה את הדרעק הקטן והלא-ממש-עמיד הזה.גם לא את ה-2.אותה סיבה.

דבר שני, אם הייתי נהג ממוצע, הייתי כבר עושה כ-7 תאונות,חלקן באשמתי וחלקן לא.

הנזק שיגרום ההאמר לרכב שייכנס בי, שוב, ממש לא מעניין אותי. אבל ממש לא מעניין אותי. שלא ייכנס בי, לא ייגרם לו נזק.עד כדי כך פשוט.

וקונדסון,

אתה צריך לפחד רק מאלה שלא שומרים על חוקי הנהיגה.וזה ממש לא משנה איזה רכב יש להם.בכל מקרה לך זה יכאב.

פורסם

חוסר התחשבות באחרים, אם בנאדם נרדם על ההגה אתה רוצה להגיד לי שלא תתמרן לברוח ממנו, תגיד לו תכנס בי אחריותך? ואם יש לו ילדים באוטו הם צריכים לסבול כי אביהם נרדם על ההגה? אז סבבה אז יש לך האמר זה אומר שמהיום מי שלא יתן לך זכות קדימה תכנס בו ? תאמין לי אתה לא רוצה להתחיל משחקי כוחות עם רכבים קטנים, כי בסוף מישהו עם אוטו ספורט קטנצ'יק יקלוט שאתה משחק, ויעשה לך ב"ס ויגרום לך לרדת מהכביש. אתה לא יודע שלא משחקים בכביש. סע כחוק וזהו. לטעמי האמר בארץ על הכביש נראה מגוחך, מגושם, מכוער, עגלה.

פורסם
חוסר התחשבות באחרים, אם בנאדם נרדם על ההגה אתה רוצה להגיד לי שלא תתמרן לברוח ממנו, תגיד לו תכנס בי אחריותך? ואם יש לו ילדים באוטו הם צריכים לסבול כי אביהם נרדם על ההגה? אז סבבה אז יש לך האמר זה אומר שמהיום מי שלא יתן לך זכות קדימה תכנס בו ? תאמין לי אתה לא רוצה להתחיל משחקי כוחות עם רכבים קטנים, כי בסוף מישהו עם אוטו ספורט קטנצ'יק יקלוט שאתה משחק, ויעשה לך ב"ס ויגרום לך לרדת מהכביש. אתה לא יודע שלא משחקים בכביש. סע כחוק וזהו. לטעמי האמר בארץ על הכביש נראה מגוחך, מגושם, מכוער, עגלה.

תפסיקו כבר לבוא אליו בהפוכה, הוא בסה"כ רוצה להימנע מהנהגים המטורפים שיש בכבישי ישראל, ולא מאיזה בנאדם מסכן שנרדם על ההגה. כן, באמת נראה לכם הגיוני שמכונית מסויימת תתחיל לסטות מהנתיב בה היא נוסעת לכיוונו והוא לא יזוז כביכול בגלל העובדה שיש לו רכב גדול ולא ייקרה לו כלום? נו באמת :\

פורסם

שום הפוכה, בנאדם רושם בהודעה שלו "לא אכפת לי ממנין ההרוגים/ פצועים" אפילו הנהג משאית עם ה190 עבירות שהיה מעורב בתאונה עם התייר הצרפתי ששני ילדיו נהרגו בתאונה, אפילו אותו נהג משאית הרגיש רע מאוד, אפילו שלא האשימו אותו עדיין.

פורסם
חוסר התחשבות באחרים, אם בנאדם נרדם על ההגה אתה רוצה להגיד לי שלא תתמרן לברוח ממנו, תגיד לו תכנס בי אחריותך?

חד משמעית כן.שלא יעלה לרכב כשהוא עייף מת.בעייה שלו.

בנוסף-מאיפה אני אמור לנחש שהוא נרדם על ההגה במהירות השד-יודע-כמה כשהוא נכנס לנתיב שלי?או שאולי אתה רוצה שאני אברח הצידה על מכונית אחרת שלא עשתה לי כלום חוץ מזה שהיא נסעה לצידי?כי כבר היו לי כמעטים כאלה שמישהוא ניסה לברוח לתוך הנתיב שלי כמו קוקסינל ציקלופ בלי ידיים.

ואם יש לו ילדים באוטו הם צריכים לסבול כי אביהם נרדם על ההגה?

זה רק אומר שאם הוא אדיוט עייף שלא יכול לנהוג בלי להרדם שלא ייקח איתו את הילדים אם הוא כבר מחליט כן לנהוג.

אז סבבה אז יש לך האמר זה אומר שמהיום מי שלא יתן לך זכות קדימה תכנס בו ?

לא. מי שלא ייתן לי זכות קדימה ייכנס בי, ולא אני בו.

תאמין לי אתה לא רוצה להתחיל משחקי כוחות עם רכבים קטנים, כי בסוף מישהו עם אוטו ספורט קטנצ'יק יקלוט שאתה משחק, ויעשה לך ב"ס ויגרום לך לרדת מהכביש.

אולי. אולי לא. בכל מקרה, לשמור על עצמי בכביש זה לא משחק. זה מאבק לחיים ולמוות במדינה הזו. אני רק רוצה סיכוי יותר טוב לשרוד.

אתה לא יודע שלא משחקים בכביש.

ראה סעיף קודם.אני לא משחק.אני נוהג כ-ח-ו-ק.האחרים לא. למה שאני אצטרך לשלם על שטויות וטעויות שלהם?

סע כחוק וזהו.

ראה סעיף קודם.

לטעמי האמר בארץ על הכביש נראה מגוחך, מגושם, מכוער, עגלה.

ומה זה בדיוק משנה איך ההאמר נראה על הכביש בארץ? מבחינתי אני מוכן לנהוג על ג'מבו עם 50 פטמות עם האלה המתנפנפים של החשפניות עליהם,צבוע כמו חיפושיט מושה רבנו ועליו הכיתוב "נ נח נחמ נחמן ביאליק הומו פדופיל" עם תרגום ל-3 שפות ותמונה של הנביא מוחמד, אם זה רק היה חוקי לכביש.לא מעניין אותי המראה\פוזה\WHATEVER.נמאס לי להתגונן כל הזמן ממטומטמים.

אתה ממש לא חייב להסכים איתי.גם לא משנה לי אם אתה מסכים איתי או לא. זו דעתך וזו זכותך.

בדיוק כשם שזו דעתי וזכותי.

אני נוסע כחוק. אחרים לא. אני לא מוכן לסבול בגללם יותר.מי שלא נוסע כחוק שלא יתפלא על זה שבסוף הוא יעשה תאונה.והוא יעשה בסוף. וזה כבר בלי קשר אליי. אני פשוט לא רוצה להיות זה שהוא יעשה איתו תאונה כשאני ברכב שלא יכול להתמודד עם זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...