Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצוגה של kenwood KDC-MP205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל אחת מהתצוגות (רדיו / CD) אני רואה לרגע תצוגה עניינית כמו מס' השיר, תדר התחנה וכו' ואז מגיעה רשימה ארוכה ומעצבנת שמתחילה במילה demonstration. יש דרך להיפטר מזה ?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה. ואם כבר אתה כאן יש לך מושג לגבי השאלה הראשונה שלי בשרשור הנוכחי? באמת שעשיתי לפי ההוראות בחוברת והתצוגה הזו מסרבת להיעלם.

פורסם

אם באמת עשית את מה שרשום אני לא יודע מה להגיד לך .

לפי מה שאני יודע בנוגע למכשיר זה :

מצב סטנדביי , לחיצה על המכוון הימני (CONTROL KNOB) מעבר לDEMONSTRATION בעזרת כיוון הFM AM , בחירה של DEMO , ואז כל פעם שתלחץ לחיצה ארוכה על המכוון הימני יתחלפו האפשרויות - DEMO ON , DEMO OFF .

ושלום על ישראל .

מאיפה אתה ?

פורסם

לא עובד.

כשאני לוחץ על הלחצן הימני הוא באמת נותן לי אפשרויות שונות (במצב standby יש clock/source, במצב tuner יש frequency/clock וכו'). אבל בורר התחנות am/fm לא עושה כלום ואילו כשמזיזים את הלחצן ימינה הוא מחליף בין האפשרויות. כך שאני לא מגיע בכלל לבחירה של demonstration.

[בשביל למנוע אי-הבנות, לפעמים המכשיר מציג לי את שם השיר אבל רק לכמה שניות ואז הוא עובר חזרה לתצוגת demonstration. אני מקווה שזה לא המקסימום שאפשר לצפות לו]

אני מקרית גת. למה?

• תוכן חדש...