Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי הודעות בעבר בהן כתבו חלק מהחברים כי רכשו חלקים מחול. אף אחד לא הואיל ונתן כתובת אינטרנט או טלפון של מחסן חלקים. יש לי פולו דיזל סטיישן שכמו לכולם, מי לפני מי אחר, נשברו לי כמה חלקים:

1. ידית הפלסטיק הארוכה של הדלת האחורית של הסטיישן המכסה את מנורות המספר, ללא מנגנון שמושכים בעזרתה את הדלת.

2. הפלסטיק השחור שבמרכז לוח השעונים שמקיף את חורי האוורור, הרדיו, ועד מתחת למאפרה.

3. פלסטיק שקוף שנמצא מתחת לפלסטיק השחור מסביב לכפתורי המזגן, שתפקידו להעביר את האור מהנורה אל שלושת הכפתורים. (זה ל ממש נחוץ ודחוף).

אני ממש מבקש ממי שכן הצליח לרכוש חלקים אלו בזול יותר מאשר בחברה, בארץ או בחו"ל - לעזור לי וכנראה לעוד באים אחרי.

ומי שמצא ב ebay - לתת שם של המוכר או החנות כי סרקתי שם במשך שלושה ימים ללא הועיל.

תודה לכל הטורחים לענות.

איציק.

פורסם

חרשתי את הפירוקיות. בגלל שזה חלק שתמיד נשבר אז אין. בחברה עולה הרבה כסף. מחפש כמה זה עולה בחו"ל הבעיה שאני לא מוצא איפה לברר.

פורסם

קודם ברר את מחירי החלקים בחברה או אצל ספקי ח"ח. יתכן כי המחירים סבירים וגם תהיה לך אחריות על המוצרים. מה שללא ספק לא תקבל בהזמנת ח"ח מחו"ל.

פורסם

ביררתי בחברה. כל פלסטיק עולה קרוב לאלפיה. חלקי פלסטיק תחליפיים לא מצאתי. אשמח אם מישהו ייתן רמז איפה אפשר לקנות. ושוב - השאלה בעיקר לבעלי פולקסווגן שהצליחו להשיג חלקי פלסטיק חדשים זול יותר מהחברה - בין אם מחו"ל ובין אם תחליפי בארץ. תודה.

פורסם

אתה זוכר אולי אם ראית בורה באחת הפרוקיות? ועם כן תוכל להגיד לי איפה.?

או איפה יש פרוקיות שיש להם חלקים לVW

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...