Jump to content

nardea

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

הנקודות של nardea

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. יש למישהו מידע בנושא? אולי לרפי?
  2. שלום חברים, רכשתי לאחרונה אינפיניטי FX37 ורוצה לעשות לו יישור קו ותיקון של כמה בעיות קטנות. לא כל כך בא לי להיכנס למוסך הראשי (לא אוהב את גינוני הטקס ויותר לא אוהב את המחירים). אולי מישהו יודע על מוסך טוב באיזור המרכז שאפשר לסמוך שהוא מומחה באינפיניטי ומאידך שיגבה מחירים שפויים. לדוגמה צריך להחליף חיישן לחץ אוויר בגלגל והבנתי שצריך לסנכרן אותו לרכב ע"י הגדרה במחשב. אודה להמלצותיכם.
  3. ביררתי בחברה. כל פלסטיק עולה קרוב לאלפיה. חלקי פלסטיק תחליפיים לא מצאתי. אשמח אם מישהו ייתן רמז איפה אפשר לקנות. ושוב - השאלה בעיקר לבעלי פולקסווגן שהצליחו להשיג חלקי פלסטיק חדשים זול יותר מהחברה - בין אם מחו"ל ובין אם תחליפי בארץ. תודה.
  4. חרשתי את הפירוקיות. בגלל שזה חלק שתמיד נשבר אז אין. בחברה עולה הרבה כסף. מחפש כמה זה עולה בחו"ל הבעיה שאני לא מוצא איפה לברר.
  5. שלום לכולם, ראיתי הודעות בעבר בהן כתבו חלק מהחברים כי רכשו חלקים מחול. אף אחד לא הואיל ונתן כתובת אינטרנט או טלפון של מחסן חלקים. יש לי פולו דיזל סטיישן שכמו לכולם, מי לפני מי אחר, נשברו לי כמה חלקים: 1. ידית הפלסטיק הארוכה של הדלת האחורית של הסטיישן המכסה את מנורות המספר, ללא מנגנון שמושכים בעזרתה את הדלת. 2. הפלסטיק השחור שבמרכז לוח השעונים שמקיף את חורי האוורור, הרדיו, ועד מתחת למאפרה. 3. פלסטיק שקוף שנמצא מתחת לפלסטיק השחור מסביב לכפתורי המזגן, שתפקידו להעביר את האור מהנורה אל שלושת הכפתורים. (זה ל ממש נחוץ ודחוף). אני ממש מבקש ממי שכן הצליח לרכוש חלקים אלו בזול יותר מאשר בחברה, בארץ או בחו"ל - לעזור לי וכנראה לעוד באים אחרי. ומי שמצא ב ebay - לתת שם של המוכר או החנות כי סרקתי שם במשך שלושה ימים ללא הועיל. תודה לכל הטורחים לענות. איציק.
×
×
  • תוכן חדש...