Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בעיה למקצוענים - יש לי פג'ו 205 שנת 90 . 125.000 ק"מ 1400 סמ"ק + מזגן .

הבעיה שהיא מעבדת מים במשך השבוע בערך 0.5 ליטר + .

בדקתי את הרכב והחלפתי את הדברים הבאים

רדיאטור ראשי . - חדש

בדקנו את הצנרת .

הכנסנו לחץ למנוע דרך מיכל העיבוי ואין נפילת לחץ .

בדקנו סמנים של מים במנוע בשמן בפקק של מילוי השמן ואין סמנים .

האוטו נוסע מעולה .

בדקנו מאוררים - היתה בעיה של מאורר אחד לא פועל - תוקן .

בנוסף נדלקת לי המנורה של גובה נוזל מדי פעם בלוח השעונים ..... - למרות שיש סיכוי שהרגש לא תקין ברדיאטור .

יש לקחת בחשבון שאני נוסע בערך פעם בשבוע מירושלים לת"א וחזרה ..

יש למשהוא הצעה מה לעשות כיונים נוספים אני פשוט לא אוהב שחסר מים ....

אחר כך זה צרות הרבה יותר גדולות ...

תודה מראש .

פורסם

כמובן שהחלפתי מכסה רדיאטור .

לא החלפתי מכסה מיכל עיבוי ..

המכסה של העיבוי שומר על הלחץ בכל פעם שאני פותח למלא את המיכל .. ולכן אני לא חושד בו ..

פורסם

צביקי ב"כלל הרדיאטור בא בלי מכסה.

אבל חצי ליטר בשבוע זאת נזילה קטנה תנסה לבדוק עוד פעם עם המכשיר אבל תניע שהמערכת בלחץ ותבדוק נזילות כדאי גם להרים ולראות מלמטה אם יש איזה סימנים של נזילות (פקקי מים , משאבה)

פורסם

היתה לי בעיה דומה !!!

ב205 שנת 89 מנוע 1400 (אחלה אוטו ד"א).

שים לב בסוף יום כשאתה חונה, תן מבט מתחת לרכב, אם אתה רואה שלולית קטנטנה מתחת לאיזור שבין הגיר למנוע,

אז WELCOM TO THE CLUB.

מסתבר שבמנועים הללו יש עובי דופן דקיק של אלומיניום במנוע, כאשר הקורוזיה נותנת אותותיה (בעיקר משימוש מים רגילים)

הדופן נפרץ ומתחילה נזילה משם (זאת סיפר לי מוסכניק שאני מאוד מעריך ומאז אני מטפל רק אצלו - אדם אמין ומקסים שמאז

הוכיח מקצועיותו בעוד תקלות מוזרות נוספות).

אפשר לשים במים חומר ש"מוצא" פרצות ומתקשה במגע עם אויר, אם לא פותר ת'בעיה - תתחיל לחסוך :-(

מצטער (רק במידה וזהו המצב גם אצלך-רק סיפרתי את ניסיוני), אורן

• תוכן חדש...