Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסובב סוויץ' שום דבר לא קורה,אני רוצ לדעת אם ני אוסיף מים מזוקקים,הוטא יניע כרגיל,או שצריך להתניע עם כבלים

פורסם

אם תה תוסיף מיים מזוקקים הוטא לא יניע כרגיל.

מה מצב אורות בלוח שעונים בוטא כשאתה מסובב מפתח למצב הנעה ?

פורסם

אין לך מה להפסיד (חוץ מ-15 ש"ח גלון מים מזוקקים ב"חצי חינם") .

גם אם תמלא ,אני בספק אם זה יעזור . אני מאמין שהתאים במצבר נשרפו.

אני לא חשמלאי ובטח מבינים ממני יוכלו להסביר טוב יותר את מהות הענין.

נסה להניע באמצעות כבלים לאחר שמילאת מים, וגש לחשמלאי קרוב.

בברכה

מוטי.

פורסם

איך הגעת למצב שהמצבר יבש לגמרי?! :shock: כמו כל בדיקה שגרתית, יש לבדוק מדי פעם את מצב האלקטרוליט במצבר שכן במידה והגובה שלו לא תקין (1 ס"מ על הלוחות, בערך), נגרם לא בלאי מואץ.

מלא מים מזוקקים ונסע להניע עם כבלים. אני בספק אם תצליח. רוב הסיכויים שהמצבר מת ותיאלץ לרכוש חדש.

פורסם

מילאתי מים במצבר,ניסיתי להניע עם כבלים,כשמסובבים את הסוויץ פעם אחת,יש אורות,אורות לוחח מחוונים,הכל יש,כשמסובבים להנעה שומעים את הסטרטר מסתובב לכמה שניות ומפסיק,מדדתי מתח על המצבר יצא 8V ,מה לעשות עכשיו?לקחת אותו לטעינה במוסך?או לקנות חדש?

פורסם

אם המתח שלו 8V לדעתי לא ניתן להציל אותו אבל לא מזיק לנסות. אם מילאת מים מזוככים (יותר נכון ממזוקקים).

נסה לטעון אותו ובדוק את מצבו לאחר כמה ימי שימוש (אם תצליח להשתמש בו).

בכל מקרה יש לבדוק שהטעינה לא גבוהה מידיי. דבר זה גורם להתייבשות המצבר.

• תוכן חדש...