Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברכבי הנ"ל המזגן הפסיק לתפקד.

זה התחיל לפני כחודשים שאז פעם הוא קירר כמו שצריך ופעם קירר רק בעוצמה ממש נמוכה. עם הזמן התופעה החריפה עד כדי מצב שהוא קירר ממש חלש. יש לציין כי מאורר המנוע שבדר"כ בפעולה תקינה של המזגן היה עובר למהירות גבוהה הפסיק לעבור למהירות זו וכשהוא פעל זה היה תמיד על מהירות נמוכה (אגב, חום מנוע נשמר תקין).

בסופו של דבר בשל החום הבלתי נסבל הייתי ביום ראשון במוסך "פליקס" (מטעמים השמורים עמי), שם מצאו כי חסרים 300 גר' של גז.

לשאלתי האם זה הגורם לבעיה שכזו נעניתי שיש מד לחץ במזגן שברגע שהלחץ נמוך המזגן מקרר חלש יותר כדי לא להינזק.

יצאתי לדרכי ובתחילה עשה רושם שהמזגן מקרר, אך בתוך מספר דקות הבנתי שזה לא זה. מאחר והייתי בדרכי לעיסוקים אחרים ויתרתי על החזרה למוסך, עד היום.

הדיאגנוזה של המוסך היום הייתה שיש להחליף מדחס+מייבש אויר (בעלות כ-2600 ש"ח אני מניח שלפני מע"מ ועבודה).

יצאתי מהמוסך כדי לעשות חושבים ובדרך הביתה שמתי לב שהמזגן עכשיו גם לא נדלק, כלומר פעם כשהייתי מפעיל אותו הייתי שומע מעין "תק" כזה של חיבור המדחס,

עכשיו גם זה נעלם.

שאלותיי הן כדלקמן:

1. האם על פניו עושה רושם שאכן מדובר בצורך להחליף מדחס+מייבש אויר?

2. מהו מחיר סביר לתיקון דבר כזה? (ברור לי שבפליקס זול זה לא).

3. אני מבקש המלצה למקום שיודע מה הוא עושה בטיפול במזגנים מהקונצרן, אמין ובמחיר טוב. אני מרמת גן.

ראיתי פה המלצה למוסך בשם "אשר מזגנים" בבני ברק, האם הוא מומלץ לנושא? היש עדיפים ממנו?

תודה!

פורסם

תודה אייל. אני אקפוץ מחר על הבוקר ל"אשר מזגנים" ונראה מה העניינים בדיוק.

אם יש עוד חוות דעת והצעות, אנא מכם.

תודה וסופ"ש רגוע.

פורסם

המדחס לא נכנס לעבודה כי כניראה שעבו מהמערכת את הגז בזמן הבדיקה. ובאשר עלות של תיקון כזה הוא ...***נמחק - נא לא לפרסם עלויות תיקון**** בהצלך ושבת שלום יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
  • ספונסר פורום
פורסם

בימים כאלו בהם עומס החום גבוהה מאד וכתוצאה מכך מדחס המזגן פועל

בתפוקה מקסימלית יכולות להווצר בו תקלות ברכבים שהם מעט ישנים .

אכן בכל החלפה של מדחס המזגן חובה להחליף עם מייבש גז ,אני ממליץ לך

ללכת על מדחס משופץ שיעלה פחות ויוכל לשמש אותך לעוד כמה שנים .

חשוב בעת החלפת המדחס לבדוק אם שסתום הסיחרור הפנימי תקין ,

מיניסיון רב ברכב הנל יתכן שדבר כזה קטן גרם לנזק במדחס תזכיר לאיש

המזגנים לבדוק את זה .

כשיצאת ממוסך פליקס לא שמעת את ה תק של המדחס וזה בגלל שכאשר

הם סיימו את הבדיקה הם שאבו את הגז מהמערכת ,וכשאין גז המדחס לא נכנס לפעולה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

.

כשיצאת ממוסך פליקס לא שמעת את ה תק של המדחס וזה בגלל שכאשר

הם סיימו את הבדיקה הם שאבו את הגז מהמערכת ,וכשאין גז המדחס לא נכנס לפעולה .

למה הם שאבו את הגז מהמערכת ? צריך להיןת גז כדי שהמזגן יקרר

8):oops::-)
פורסם

תודה על התגובות.

ביקרתי הבוקר ב"אשר מזגנים" וקיבלתי הצעת מחיר של 2300 ש"ח לפני מע"מ על מדחס חדש+מייבש כולל עבודה.

המחיר מתקרב מאוד לרמה שאני יכול להשיג במוסך מורשה...אם לא יותר...

כנראה שאלך לעוד מקום לקבל הצעת מחיר.

ג'ימבו - גם ככה המזגן לא ממש מקרר אז הם בטח אמרו למה לא להרוויח עוד כמה גרושים, לשאוב לי את הגז ולמכור למישהו אחר...

פורסם

במידה ומדובר במדחס, אני מצטרף להמלצה לחפש אחד משומש.

בזמנו, החלפתי למדחס חדש בחברה ועלותו הייתה כולל עבודה בסביבות 2000-2100, כל מה שנותר לי היה להצטער שלא קניתי משומש.

פורסם

תודה על התגובות.

בכל מקרה החלפתי את המדחס בכל זאת לחדש היות והרכב מתוכנן לשרת אותי אני מקווה לעוד זמן רב ואני לא רואה סיבה למדחס חדש שלא להחזיק כמו זה שהיה עד עכשיו (שעד כמה שידוע לי הוא מקורי של הרכב, 10 שנים להזכירכם).

• תוכן חדש...