Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורבט בדרך לארץ הקודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם ,

בשבוע הבא אני מגיע לעמדה מס. 1 בחיפה הייתי כבר במשרד הרישוי בחולון ובפתק שנתנו לי רשום שצריך להטביע את מס. השלדה ואת מס. המנוע את ההטבעה צריך לעשות לפני או אחרי הכניסה לעמדה מס. 1 זאת אומרת בודקים את זה בעמדה מס. 1 או בטסט עצמו

תודה מראש

Knowledge Is Horsepower

פורסם

תתחדש אחלה אוטו "יצרת" בארץ

אני ממש אהבתי :]

סע בזהירות ולאט בסבבה כי אחרי הכל זה לא רכב שרואים כל יום :]

אם אפשר בפרטי מחיר כולל לאחר הכל (אפשרי אפילו לא מדויק )

הייתי מעוניין לדעת אם כיסי יכול לעמוד בהוצאה שכזאת :]

פורסם
שלום לכולם ,

בשבוע הבא אני מגיע לעמדה מס. 1 בחיפה הייתי כבר במשרד הרישוי בחולון ובפתק שנתנו לי רשום שצריך להטביע את מס. השלדה ואת מס. המנוע את ההטבעה צריך לעשות לפני או אחרי הכניסה לעמדה מס. 1 זאת אומרת בודקים את זה בעמדה מס. 1 או בטסט עצמו

תודה מראש

בעמדה מס' 1 בודקים את המספרים, בוודאות.

גם בטסט יבדקו אותם.

תתחדש, בהצלחה.

פורסם
שלום לכולם ,

תודה מראש

בוודאי!

עודד

פורסם

הי

אז ככה עברתי עמדה מס. 1 וטסט (סוף סוף ) לקח לי 3 ימים

02:00 בוקר יום שני ה 23.06 הגעתי לתור של עמדה מס. 1 בחיפה הייתי שלישי ב 07:00 היו כבר מעל 30 מכוניות ומשאיות 09:00 אחרי הטבעת המספרים של השלדה והמנוע (400 ש"ח -מס. שלדה ארוך :-)) נשלחתי לטסט לא עבר זיהום בצדק הבחור שכיוון את הקרבורטור השתולל קצת (ואני שאלתי את עצמי למה האוטו עושה כמעט 1:1 ) צינור הגה התפוצץ כנראה בדיוק לפני הכניסה לטסט, וכיוון אור קדמי ימני . קשה למצוא מוסך שיטפל בקורבט עד שהפנו אותי לבחור נחמד להחליף את הצינור שלושה נסיונות של ייצור הצינור עד שהצליחו להחליף אותו השעה 17:00 נסיעה הביתה . למחרת אני מגיע לטסט ב 14:10 מכוני הטסטים יום שלישי עובדים עד 14:00 ( לא ביררתי טעות שלי )לא נורא פרסה הביתה . ב25.06 בשעה 12:30 הגעתי לטסט עדין יש נזילה קטנה גיחה קצרה למוסך מחזקים את הבאגים והופ עוברים את הטסט ב 14:50 משרד רישוי סגור . לא נורא היום אני מוציא את הרשיון והקורבט קשירה לנסיעה בדרכי ארצינו .

Knowledge Is Horsepower

פורסם
הי

אז ככה עברתי עמדה מס. 1 וטסט (סוף סוף ) לקח לי 3 ימים

02:00 בוקר יום שני ה 23.06 הגעתי לתור של עמדה מס. 1 בחיפה הייתי שלישי ב 07:00 היו כבר מעל 30 מכוניות ומשאיות 09:00 אחרי הטבעת המספרים של השלדה והמנוע (400 ש"ח -מס. שלדה ארוך :-)) נשלחתי לטסט לא עבר זיהום בצדק הבחור שכיוון את הקרבורטור השתולל קצת (ואני שאלתי את עצמי למה האוטו עושה כמעט 1:1 ) צינור הגה התפוצץ כנראה בדיוק לפני הכניסה לטסט, וכיוון אור קדמי ימני . קשה למצוא מוסך שיטפל בקורבט עד שהפנו אותי לבחור נחמד להחליף את הצינור שלושה נסיונות של ייצור הצינור עד שהצליחו להחליף אותו השעה 17:00 נסיעה הביתה . למחרת אני מגיע לטסט ב 14:10 מכוני הטסטים יום שלישי עובדים עד 14:00 ( לא ביררתי טעות שלי )לא נורא פרסה הביתה . ב25.06 בשעה 12:30 הגעתי לטסט עדין יש נזילה קטנה גיחה קצרה למוסך מחזקים את הבאגים והופ עוברים את הטסט ב 14:50 משרד רישוי סגור . לא נורא היום אני מוציא את הרשיון והקורבט קשירה לנסיעה בדרכי ארצינו .

בשעה טובה ומוצלחת:-D

אני בטוחה שאין אדם שמאושר יותר ממך היום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...