Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המרוץ לדלק המוזל

בדיקת "ידיעות אחרונות" בעקבות הוזלת בנזין 95 אוקטן ל 6.16 שקלים לליטר: אפשר לחסוך עד 36 אגורות לליטר וקרוב ל 20 ש"ח למכל אם מתדלקים בתחנות הנכונות ובתדלוק עצמי.

התחנות הזולות בארץ רשימה חלקית:

הכנרת והעמקים:

טן טבריה- 5.80

פז טבריה עילית- 5.80

פז טבריה- 5.86

דלק עפולה- 5.86

דור אלון עפולה- 5.86

פז עכו- 5.86

דור אלון חיפה- 5.86

דור אלון כביש עכו- 5.86

דיזל עפולה- 5.86

אזור השרון:

טן כפר סבא-5.85

דור אלון כפר סבא- 5.86

דלק כפר סבא- 5.86

דלק נתניה- 5.86

דור אלון נתניה- 5.86

טן חדרה- 5.87

דור אלון חדרה- 5.86

אזור תל אביב:

סד"ש ת"א קרליבך: 5.91

סונול ראשל"צ- 5.96

הגליל העליון:

טן ראש פינה- 5.83

פז ראש פינה- 5.83

דור אלון חצור הגלילית- 5.83

דור אלון צפת- 5.83

דלק ראש פינה- 5.96

אזור הדרום:

סד"ש אשדוד- 5.81

טן אשדוד- 5.85

פז אשדוד- 5.86

דור אלון באר שבע- 5.86

פז באר שבע קרית הממשלה- 5.86

פז באר שבע עמק שרה- 5.86

סונול שדרות- 5.98

"ידיעות אחרונות"

31-7-07

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היה יכול להיות מועיל יותר אם גם היו טורחים לוודא את טיב הדלק הנמכר בתחנות אלו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא ניתקלתי עוד בתחנת טן שמהלת דלק, אולם לא סתם בחלק מהתחנות יש הנחה מעל 25 אגורות. לא היייתי רץ ישר למלא בגלל שזול שם.

פורסם

יותר מעניין לחשב כמה דלק נבזבז עד שנגיע לתחנות ה"זולות" האלה.. אני בטוח שלא כולם גרים בדיוק מולן ורק הנסיעה תשרוף יותר דלק ממה שנצליח לחסוך בתדלוק!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

לפני חודש שלחתי הודעת דואר אלקטרוני לדובר משרד התשתיות הלאומיות וביקשתי לקבל רשימה עדכנית של תחנות דלק מוהלות. התשובה, שקיבלתי מהאדם שאחראי על בדיקות אלו, שהבדיקות למציאת תחנות דלק מוהלות ממשיכות כרגיל ונכון להיום נמצאו רק 4 תחנות דלק מוהלות בכל רחבי הארץ.

אז שניה לפני שכולם קופצים על התחנות המוזלות שבסך הכל יוצרות תחרות בריאה (ובהחלט דרושה) בענף, קחו נשימה של אוויר ושלוק גדול של משקה קר.

מעניין לראות איך הכניסה של טן לאזור ראש-פינה גרמה לירידת מחירים בכל התחנות באזור. שימו לב שגם התחנות של פז ושל דלק יישרו קו עם המחיר של טן, ולמיטב זכרוני זה היה באיחור אופנתי. כשאני נוסע לצפון אני בדרך כלל עוצר לתדלק שם בהלוך או בחזור. מה יקרה שכמה תחנות כאלו יכנסו ל"מתחמי הדלק" הגדולים באזור המרכז?

מישהו יודע איפה נמצאת התחנה של סד"ש בקרליבך? אני עובר באזור לעיתים קרובות ואף פעם לא ראיתי תחנת דלק באזור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סתם לידע כללי , נהרס מזרק באוטו בגלל שמצאו לי מים במיכל דלק!

תזהרו ואל תדלקו בתחנות נטושות.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

טן אשדוד ממש טובים , יש להם גם איכות דלק ברמה ממש גבוה יחסית לשאר תחנות הדלק ... למי שלא יודע התחנה נמצאת בעד הלום :)

פורסם
לפני חודש שלחתי הודעת דואר אלקטרוני לדובר משרד התשתיות הלאומיות וביקשתי לקבל רשימה עדכנית של תחנות דלק מוהלות. התשובה, שקיבלתי מהאדם שאחראי על בדיקות אלו, שהבדיקות למציאת תחנות דלק מוהלות ממשיכות כרגיל ונכון להיום נמצאו רק 4 תחנות דלק מוהלות בכל רחבי הארץ.

אז שניה לפני שכולם קופצים על התחנות המוזלות שבסך הכל יוצרות תחרות בריאה (ובהחלט דרושה) בענף, קחו נשימה של אוויר ושלוק גדול של משקה קר.

מעניין לראות איך הכניסה של טן לאזור ראש-פינה גרמה לירידת מחירים בכל התחנות באזור. שימו לב שגם התחנות של פז ושל דלק יישרו קו עם המחיר של טן, ולמיטב זכרוני זה היה באיחור אופנתי. כשאני נוסע לצפון אני בדרך כלל עוצר לתדלק שם בהלוך או בחזור. מה יקרה שכמה תחנות כאלו יכנסו ל"מתחמי הדלק" הגדולים באזור המרכז?

מישהו יודע איפה נמצאת התחנה של סד"ש בקרליבך? אני עובר באזור לעיתים קרובות ואף פעם לא ראיתי תחנת דלק באזור.

התחנה נמצאת מעט לפני פינת קרליבך/חשמונאים מצד ימין לבאים מכיוון צומת מעריב.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

פיק תעבור בצפון אזור חיפה-כרמיאל תוכל למצוא 5-6 תחנות שמוהלות.

• תוכן חדש...