Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שאין אתר אונליין אינטראקטיבי בסגנון "זאפ" המפורסם

שעוסק בהשוואת מחירים ועידכון מחירים אולניין בכל תחנה ותחנה..

יכול להיות עשות פלאים..

פורסם

איזה קשקוש.

מצד אחד בטחון מלא שדלק זול הוא דלק מהול. מצד שני המלצות על תחנות עם דלק מצוין. כמובן ששתי הטענות האלו, כל זמן שלא נבדקו בתנאי מעבדה, הן פשוט אויליות.

אני מתנצל על הבוטות, אבל יש גבול.

ולפני שאתם קובעים שדלק לא יכול להיות זול בלי להיות מהול, צאו ובדקו את הרווח לליטר של בעלי או מתפעלי התחנות ואז תכריזו הכרזות.

פורסם
התחנה נמצאת מעט לפני פינת קרליבך/חשמונאים מצד ימין לבאים מכיוון צומת מעריב.[/

quote]

תודה רבה, נקפוץ לשם כשהמיכל הנוכחי יתרוקן ונבדוק במה מדובר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תחנת טן בראש פינה פתחה תחרות באיזור וגרמה לשאר החברות להוזיל מחירים כדי שתהיה להם תחלופה של דלק - אני לא נכנס בכלל לתחנות אחרות באיזור - הם היו החלוצים ולכן מגיעה להם הנאמנות שלי.

הדלק שם באיכות טובה - אני ממלא שם מיום שהתחנה נפתחה בכמה רכבים ואף פעם לא היתה בעיה. ולא שמעתי על אחת.

בריאות לכולם!

פורסם
לא ניתקלתי עוד בתחנת טן שמהלת דלק, אולם לא סתם בחלק מהתחנות יש הנחה מעל 25 אגורות. לא היייתי רץ ישר למלא בגלל שזול שם.

פעם אחת בחיים שלי מילאתי דלק בטן (כפר סבא נדמה לי) והאוטו קירטע וצילצל כמו שלא הכרתי אותו.

(זה היה בפולו שהיתה לי) , מהרגע שנגמר המיכל ותדלקתי במקום אחר - כל התופעות האלו נעלמו.

אגב, כבר מזמן רציתי לעשות שרשור של תחנות דלק שנותנות שטיפה חינם או בתוספת X שקלים עבור תדלוק (נניח של מיכל מלא) , האם היה כזה בעבר?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

סד"ש בגבעת ברנר. 30 אג' הנחה לליטר ומתדלקים לך. מתדלק שם את הגולף באופן קבוע ללא בעיות.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם
פעם אחת בחיים שלי מילאתי דלק בטן (כפר סבא נדמה לי) והאוטו קירטע וצילצל כמו שלא הכרתי אותו.

(זה היה בפולו שהיתה לי) , מהרגע שנגמר המיכל ותדלקתי במקום אחר - כל התופעות האלו נעלמו.

אגב, כבר מזמן רציתי לעשות שרשור של תחנות דלק שנותנות שטיפה חינם או בתוספת X שקלים עבור תדלוק (נניח של מיכל מלא) , האם היה כזה בעבר?

אייל, שי מתדלק קבוע את הGTI בטן ליד הבית שלו, ואני גם תידלקתי שם לא פעם את הGTI וגם את הפאסאט ומעולם לא היתה שום בעיה

בכלל מנוע ה20VT מסתדר טוב כמעט עם כל דלק שדוחפים לו, מעולם לא ניתקלתי בצילצול במנוע הזה

פורסם

עדיף לקנות ביותר כסף יותר דלק ,מאשר יותר מים בפחות כסף.

מה גם שבמקרה של נזק,אין לשער את התסכול הנילווה.

:evil: תן חיוך,הכל לטובה :lol:

:2gunfire::shock: אם החיים מפנים לך את הגב,צבוט להם בתחת :angel::evilbat:

פורסם

השאלה שנשאלה היא לא האם ניסע רחוב, אלא "האם תסעו לתדלק בתחנה מרוחקת מביתכם משום שהיא זולה?"

64% השיבו שכן, 36% השיבו שלא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
השאלה שנשאלה היא לא האם ניסע רחוב, אלא "האם תסעו לתדלק בתחנה מרוחקת מביתכם משום שהיא זולה?"

64% השיבו שכן, 36% השיבו שלא.

ל'

הכוונה הייתה לרחוק וזה היה במערפל מהזכרון. 8)

פורסם

יש מבצע בתחנות דלק דור-אלון באיזור שלי (מצפה הימים\חצור הגלילית) שטיפה חיצונית חינם למתדלקים מעל 140ש"ח.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הם שכחו את טן ב"ש הנחה זהה לכפ"ס

ולידע כללי לבנק הפועלים יש הסכם עם טן כך שכל מתדלקי קמפוסכארט זוכים להנחה נוספת בשיעור של 10 אג' לליטר בממוצע.

אני מתדלק רק בטן כפ"ס-ב"ש והדלק שם ממש לא רע.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

בשדרות לוי אשכול בחולון (כביש שלושה נתיבים בין צומת חולון וכיכר קוגל) יש תחנת "אלון" שמוכרת 98 במשהו כמו 6.5. הם מצהירים שזה הכי זול בארץ. לא הייתה לי בעיה עם דלק שלהם אף פעם, אבל אני לא אוהב את הרעיון של לתדלק בתחנה אחת בלבד, ולכן אני מתדלק בשלוש תחנות מרכזיות - אותה "אלון", "דלק" במחלף הסירה בהרצליה ו"דור" יקום.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...