Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המיתלים של הרייסר סובלים בעיקר מבעייה של כיול,עקב שינויים שהכניסו בהם הקוריאנים על מנת להפוך את הקאדט המקורית למכונית נוחה לנסיעה.

שינויים אלו הפכו מכונית בעלת התנהגות כביש טובה יחסית לזמנה,לנדנדה רכרוכית מבלי לשפר את נוחות הנסיעה בצורה משמעותית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

1. בדוק שהמזגן תקין, מדחס חדש עולה כ-2.5K(משופץ/פירוק לא מחזיקים מים או במקרה שלנו רוח).

2. בדוק פלסטיקה פנימית.

3. מדוע לא ידנית?

4. דפיקות בבלימה מהחלק האחורי מעידים על חלקים לא מקוריים, להחליף במיידית.

5. גם לאחר החלפת בולמ"ז, הרכב לא מרגיש הרבה יותר נוח ו/או יציב בפניות חדות/מהירות(זוית גלגול איומה ביותר).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

קצת OT, אבל אני חייב לציין שזה אחת הפינות החביבות עליי במהדורת הסופ"ש. זה העמוד הראשון אותו אני קורא דבר-ראשון-על-הבוקר ביום שישי. על כל מכונית שמסוקרת במדור יש פאנץ' ליין מצחיק.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

תגידו מה שתגידו, לי הייתה כזאת שירשתי מסבי ז"ל. קיבלתי אותה עם 65K ק"מ ב-2003 יד ראשונה הדגם הכי פשוט של הרייסר. לא איכזבה אף פעם. לא נתקעה, לא עשתה כאב ראש כספי ונסעה פעמיים בשבוע כפ"ס - קריית שמונה.

בשנה+ הק"מ גדל ל-95K ק"מ והרכב עדיין לא נתקע אף פעם בצד הכביש.

נוחות סבירה, ביצועים לא רעים בכלל עם גיר ידני, התנהגות מסוכנת בכביש רטוב (ולכן לא מומלץ לנהגים חדשים), מזגן מצוין, בלמים שנגמרים אחרי 2 בלימות חזקות, בגאז' ענק ותא נוסעים יחסית מרווח לאנשים סטנדרטיים.

אישית, ב-10K הייתי קונה היום אחת כזאת שוב. עד היום אני מצטער שמכרתי את שלי לפני שנתיים במחיר זנותי של 7K. הדייהטסו שרייד שנת 2000 שהייתה לי לאחר מכן, הייתה הרבה הרבה יותר גרועה.

Veni Vidi Vici

פורסם

תודה לכולם, אתם מאשרים את מה שאני חשבתי, ולמרבה הפלא לא היתה אף תגובה שלילית בינתיים.

הרכב דווקא כן מיועד לנהגת חדשה, ונושא ההתנהגות ברטוב מעט מדאיג. אם כי אני ממש לא בטוח שדיהטסו שרייד/סוזוקי סוויפט/סובארו לאונה שעולות כפול מתנהגות יותר טוב.

פורסם
קצת OT, אבל אני חייב לציין שזה אחת הפינות החביבות עליי במהדורת הסופ"ש. זה העמוד הראשון אותו אני קורא דבר-ראשון-על-הבוקר ביום שישי. על כל מכונית שמסוקרת במדור יש פאנץ' ליין מצחיק.

נכון, גם אני.

רק חבל שאבד לי העיתון שבו נכתב על ה 205 כי היא קיבלה שם הרבה שבחים.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אם יש לך קצת סבלנות, תצליח למצוא 205 אוטומטית בתקציב הזה, יש להן אפילו הגה כח :shock:

אבל השאלה שהכי קופצת כאן היא למה לא ללכת כבר על אופל קדט?

אתה קונה 1600 אוטומטית עם ה"כ משנת 2001 ב 8-9K ש"ח במצב סבבה.

במצב עלוב אתה קונה אותן ב 5-6K ש"ח.

יש ביד 2 אופל קדט 1600 אוטו' עם הגה כח שנת 91 מטיבעון.

יד 2 (!) (לא האתר, הבעלים של האוטו).

ואללה, אפילו עם מזגן!

שלך ב 8500 ש"ח לפני מיקוח.

אז מה יש לך בדיוק לחפש בחיקוי קוריאני?

אם אני לא טועה, יש לך איזה קדט כבר, לא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המלצה אישית חמה מהתנור דיהטסו שרייד שנת 91 92 1300 אוטו' רכב בונבון לדרישות שלך חסכוני אמין מאודד קל להחזקה ומה גם שהוא חמוד כזה על הכביש אני מאמין שמרכב כזה תהנה יותר מאשר דייהו רייסר או סופר רייסר

שיהיה בהצלחה :)

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
בדיוק היום לחבר מהעבודה הלך מנוע ברייסר.

4500 שקל מנוע משופץ כולל עבודה עלה לו.

עברתי על מודעות של רייסר בלוח יד2

ל 90% מהמכוניות שם הוחלף או שופץ מנוע או לפחות ראש, כן גם לכאלו שעברו באיזור 100 אלף ק"מ.

המוכרים משום מה מציינים את זה כיתרון של הרכב, כאילו שהמנוע המשומש בן 12 שנה שהם שמו יחזיק להם לנצח נצחים.

דווקא יש יחסית מעט אנשים שצינו שהוחלך גיר.

אם אני לא טועה, יש לך איזה קדט כבר, לא?

אכן, אבל לא אוטומטית וללא הגה כוח.

מה גם שהרכב נקנה לא בשבילי.

המלצה אישית חמה מהתנור דיהטסו שרייד שנת 91 92 1300 אוטו' רכב בונבון לדרישות שלך (כן, אבל אין הגה כוח, כך שהוא לא מתאים ) חסכוני אמין מאודד קל להחזקה ומה גם שהוא חמוד כזה על הכביש ( זה שהוא בונבון חמוד כזה על הכביש לא מהווה בשבילי איזשהוא שיקול ברכישה )אני מאמין שמרכב כזה תהנה יותר מאשר דייהו רייסר או סופר רייסר. אף אחד לא הולך להנות או לא להנות ברכב, מחפשים כלי תחבורה זול ואוטמטי שיקח את הנהג ממקום למקום וזהו.

שיהיה בהצלחה :)

אורן.

פורסם

אם תוכל לגרד תקציב לקראת ה 10K, תוכל להשיג מיצובישי לנסר אוטומטית שנתונים 91-92. רכב שנחשב מאוד אמין, מצוייד הייטב, נראה לא רע ולא פרימיטיבי מדי. חפש אחת שמורה, יש היצע דיי גדול ואפשרי למצוא אחת כזו. חסרונות: הקפד לשמור את הקרבורטור מכוון ונקי, אחרת תסבול מצריכת דלק גבוהה יחסית. גם ככה הרכב הזה לא ידוע בחסכוניות יתרה.

• תוכן חדש...