Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשמוע חוות דעת על מצב ראש המנוע שפירקתי. האם ניתן לבצע מילוי? האם מישהו יודע כיצד אמורים להראות מעברי המים (על הראש יש להם צורה של משולש ישר זוית-עם פינות עגולות, ואילו על האטם יש להם צורה של עיגול).

או שהראש לא בר הצלה ויש להשיג חדש. (ניסיתי למדוד עם קליבר את גובה הראש, אך הוא לא מדוייק מספיק).

ומה דעתכם על מצב הבלוק (לא להתייחס לפיסת הסיליקון שתקוע במעבר המים)?

כמו כן, אילו ברגים יש, וכדאי להחליף בפרוייקט מהסוג שלי (שיפוץ מלא למכלול המכאני), אני בטוח שאת ברגי הראש יש להחליף, אבל מה עם השאר, כמובן, היכן ניתן יהיה להשיגם (כל חנות חלקי חילוף תספיק, או שיש לחפש בחנויות יעודיות), על אילו ברגים אתם ממליצים?

ועוד דבר קטן, האם כאשר שולחים את הבלוק לבדיקה (וחריטה-אם צריך) הוא עובר ניקוי של מעברי המים והשמן?(כנ"ל לראש).

מישהו שמע על בעל מקצוע שמתעסק בשיפוץ ראשים באזור תעשיה גליל תחתון (ליד מפעל פרי ניר), בין צומת פוריה וצומת גבעת אבני.

נ.ב.

למה שסטומי הפליטה לבנים?

P1010608(1).JPG

P1010612(1)(1).JPG

P1010605(1).JPG

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הראש אכול סביב מעברי המים.

יש לנקות את שאריות האטם כדי לראות את מצב הראש יותר טוב.

קח את הראש לחרט והוא כבר יקבע אם הוא בר שיפוץ או לא. במהלך השיפוץ הראש עובר ניקוי בחומרים ייעודיים המסירים את האבנית ואת שאריות השמן, כולל במעברי המים והשמן.

בכל מקרה, חובה! להשתמש בברגים חדשים בשלב ההרכבה של ראש המנוע. מדובר בברגים מסוג TTY שאין לעשות בהם שימוש חוזר. סט של ברגי ראש מתוצרת Ajusa ספרד יעלה לך כ-100 ש"ח.

פורסם

האטם הורד מהראש,בעצם הוא לא היה עליו כלל, הוא נשאר דבוק לבלוק:shock:.

ומה לגבי זה שיש זוג מעברי מים (אחד בין הבלור לראש ואחד בין הראש לסעפת היניקה) אשר רותכו, או הולחמו ונסגרו כליל?

פורסם

מהתמונה זה לא נראה כמו ריתוך אלא כסתימה.

בכל אופן, חרט יוכל לתת לך תשובה הרבה יותר מדוייקת.

פורסם
הראש אכול סביב מעברי המים.

יש לנקות את שאריות האטם כדי לראות את מצב הראש יותר טוב.

קח את הראש לחרט והוא כבר יקבע אם הוא בר שיפוץ או לא. במהלך השיפוץ הראש עובר ניקוי בחומרים ייעודיים המסירים את האבנית ואת שאריות השמן, כולל במעברי המים והשמן.

בכל מקרה, חובה! להשתמש בברגים חדשים בשלב ההרכבה של ראש המנוע. מדובר בברגים מסוג TTY שאין לעשות בהם שימוש חוזר. סט של ברגי ראש מתוצרת Ajusa ספרד יעלה לך כ-100 ש"ח.

שלום.

קודם כול בכול מיקרה הברגים הם ברגי אלן רגילים לא TTY ולא נעלים!!!

דבר שני על איזה אטם אתה מדבר? הרי האטם נישאר דבוק למנוע!

בנוסף בשביל לקחת לחרט ליעוץ הוא לא צריך את העצות שלך.

לבעל הרכב הראש דורש שיפוץ מקיף מלא הוא אכול מכול הכיונים.

לידיעתך הראש הזה כבר עבר מילוי יסודי בעבר ויש לבדוק את הגובה של הראש על מנת שלא ירד מתחת למינמום ויפסל.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

בנוסף בשביל לקחת לחרט ליעוץ הוא לא צריך את העצות שלך. הרגת אותי מצחוק

לידיעתך הראש הזה כבר עבר מילוי יסודי בעבר ויש לבדוק את הגובה של הראש על מנת שלא ירד מתחת למינמום ויפסל.

בברכה בני ל.

בני, האם אתה יכול להסביר לי בבקשה איך הבחנת שהראש עבר מילוי בעבר ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אני אשמח להעלות תמונה טובה יותר של האזורים שמולאו (כרגע אני לא מוצא את המצלמה).

לצערי הקליבר שיש ברשותי לא מדוייק מספיק, ולכן כנראה שאת הראש יצתרך לבדוק המשפץ.

ועוד דבר קטן, האם הראש הנ"ל מתאים לקשת מנועי ה-1600-1800 סמ"ק? או שלא? ואיך אני מברר את זה?

• תוכן חדש...