Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לעשות טיול של שבוע בסוף ספטמבר, עם החברה (הקרבית משהו..), טיול נהיגה אבל לא רק.

לצורך העניין - אני בן 31, והתקציב לא לחוץ - אבל גם לא בלתי מוגבל (אין מספר - פשוט יחס עלות/תועלת שיראה לי).

די ברור לי שהטיול יתחיל מגרמניה עם ביקור ברינג, מעבר לזה לא ממש יודע - כאן אתם נכנסים לתמונה. אני מניח שאפשר לבנות על קצב של 300-350 ק"מ ביום, כדי שישאר גם זמן לדברים אחרים בדרך.

אז לשאלות (בשלב ראשון):

- איזה רכב ייתן מקסימום פאן/יורו ודרך איפה להזמין ? (חשבתי על Z4 או משהו כזה).

- מסלול מומלץ שיכלול גם כבישים מהנים וגם מקומות שכדאי לבקר (אני מעדיף כמה שפחות להכנס לערים הגדולות). פארק שעשועים אחד או שניים עם רכבות הרים איכותיות - חובה.

- נורבורגרינג - איך זה עובד מבחינת החברת השכרה ? מאפשרים ? מה קורה עם הביטוח ? מה קורה במקרה של תאונה ? מה עם הצמיגים/ ברקסים (שאני מניח שיעבדו קשה רוב הטיול) - אם נגמרים באמצע מה עושים ?

- לגבי הנהיגה ברינג - (נראה לי ששם אני אשאיר את החברה בחוץ..) - קראתי וכו', באיזה משחק ב-PS2 אפשר להתאמן על התוואי בצורה שקרובה כמה שיותר למציאות ?

אם יש עוד דברים - תירו חופשי.

תודה !

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אני מתכנן לעשות טיול של שבוע בסוף ספטמבר, עם החברה (הקרבית משהו..), טיול נהיגה אבל לא רק.

לצורך העניין - אני בן 31, והתקציב לא לחוץ - אבל גם לא בלתי מוגבל (אין מספר - פשוט יחס עלות/תועלת שיראה לי).

די ברור לי שהטיול יתחיל מגרמניה עם ביקור ברינג, מעבר לזה לא ממש יודע - כאן אתם נכנסים לתמונה. אני מניח שאפשר לבנות על קצב של 300-350 ק"מ ביום, כדי שישאר גם זמן לדברים אחרים בדרך.

אז לשאלות (בשלב ראשון):

- איזה רכב ייתן מקסימום פאן/יורו ודרך איפה להזמין ? (חשבתי על Z4 או משהו כזה).

- מסלול מומלץ שיכלול גם כבישים מהנים וגם מקומות שכדאי לבקר (אני מעדיף כמה שפחות להכנס לערים הגדולות). פארק שעשועים אחד או שניים עם רכבות הרים איכותיות - חובה. כביש מומלץ למהירויות גבוהות הוא הA5 שנמתח מפרנקפורט בצפון ועד באזל שבשוויץ. במרכזו יש את פארק אירופה. פארק על גבול גרמניה-צרפת שלא ממש מוכר. התמורה לכרטיס מעולה, המחרי הגיוני מאוד והוא מוגדר כאחד הפארקים הטובים באירופה כיום. טוב יותר מהיורודיסני זה בטוח. אני במקומך הייתי עובר בפארק הזה וממשיך לשוויץ. שם באמת י מקומות שאפשר להנות מהם, ולא צריך לחפש ממש.

- נורבורגרינג - איך זה עובד מבחינת החברת השכרה ? מאפשרים ? מה קורה עם הביטוח ? מה קורה במקרה של תאונה ? מה עם הצמיגים/ ברקסים (שאני מניח שיעבדו קשה רוב הטיול) - אם נגמרים באמצע מה עושים ?

- לגבי הנהיגה ברינג - (נראה לי ששם אני אשאיר את החברה בחוץ..) - קראתי וכו', באיזה משחק ב-PS2 אפשר להתאמן על התוואי בצורה שקרובה כמה שיותר למציאות ?

אם יש עוד דברים - תירו חופשי.

תודה !

123456789

פורסם

תודה על המידע בקשר לפארק, אני מקווה שאפשר להגיע לשם גם בכבישים שהם לא אוטוסטרדות - לא ממש מעניין אותי לנסוע 250 קמ"ש - יותר מעניין כבישים הרריים מפותלים..גם אם זה ב-60 קמ"ש אבל על המגבלות :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יש באוסטריה כביש, שחוצה את האלפים, אמנם בתשלום - אבל מתי פעם אחרונה היית בגובה 3KM מעל פני הים? הכביש מפותל מאוד, אבל עלול להיות עמוס בתיירים.

חפש מידע על Grossglockner. אני לא הייתי ממליץ על Z4 מפאת חוסר תא מטען. אולי איזה אלפא (לא דיזל) או סדרה 3 ידנית?

בקשר לצמיגים - אתה לא אמור לגמור צמיגים באמצע, אבל אם אתה שם לב לבעיה אתה אמור להתקשר לחברת ההשכרה והם יספקו לך רכב חלופי.

דלק - הדלק באירופה יקר מעט יותר מבארץ.

רינג - רוב חברות ההשכרה לא מאפשרות את הכניסה לרינג, ובמקרה של תאונה אתה עלול להיות לא מכוסה ע"י הביטוח.

חפש את הסעיף בחוזה, ואל תזכיר את המילה רינג בכלל - אחרת הם עוד יוסיפו לך סעיף כזה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם אתה לא מיומן על הנעה אחורית, מומלץ שתיקח אחת עם בקרת אחיזה, במיוחד אם אתה הולך לכבישים מפותלים.

זו ההמלצה שלי.

לגבי הביטוח - אכן חובה לבדוק שהרינג מכוסה, אחרת אתה עלול למצוא את עצמך בבעייה רצינית...

תעשה חיים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מצאתי את ה-Z4 בסיקט גרמניה במחיר סבבה - 480-510 יורו לשבוע. כ-70 יורו ליום שזה ממש בדיחה...וזה עם 2500 ק"מ לשבוע שזה נראה לי מספיק, לא ?

איך יודעים על איזה דגם בדיוק מדובר ? אם זה ה-2.2L, 2.5L או ה3L ?

אולי כדי להיות בטוח שווה ללכת על הקופה? (אז זה בטוח 3L)

בקשר לתא המטען - קראתי במבחני דרך שהוא דווקא טוב יחסית לרודסטר - מכיל 2 מזוודות בינוניות. למישהו יש ניסיון אישי עם זה ?

בקשר - למסלול - אני עדיין בשלב שאני לא יודע לאיזה מדינות כדאי לעבור (צרפת מחוץ לרשימה וכנ"ל ארצות מזרח אירופה - אסור לפי תנאי ההשכרה).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הייתי מתחיל בתערוכת פרנקפורט (ש"במקרה" מתקיימת בספט' :-D) ומשם ממשיך לכיוון הרינג' :twisted:

נ.ב,

כמו שהחבר'ה ציינו - יש כבישים נחמדים מאוד באוסטריה גם כן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תערוכות לא ממש עושות לי את זה - וחברה שלי בטוח תשתעמם למוות..אז אני מוותר מראש.

רק כדי להבהיר - יש משקל שווה לנקודות עניין ולדרכים שמגיעות אליהן. אני רוצה להגיע למקומות שווים בכבישים מעניינים, לא רק כביש מעניין בפני עצמו (אם הייתי לבד זה היה מתקבל...אבל צריך לזכור שיש עוד צד לעניין).

לרינג אני בטוח רוצה להגיע למרות שככל שאני חופר יותר נראה לי שעדיף להשכיר שם רכב רק לצורך הנהיגה ברינג ולא להתעסק עם הסיכונים של החברת השכרה.

מישהו עשה את זה ומכיר מחירים/דגמים וכו' ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

במאי היינו באוסטריה עם Z4 קופה ששכרנו מ-SIXT. קיבלנו אחת דנדשה עם מנוע 3.0.

לאוטו בגאז' לא גדול אבל שתי מזוודות 21" נכנסו בקלות ואפילו היה עוד מקום לבקבוק מים :-)

הרכב מאד מהנה לנהיגה ועם מערכת בקרת אחיזה שלא ממהרת להתערב אבל גם לא ניתנת לניתוק מלא (בכל מקרה אל תנתק אלא אם כן אתה יודע מה אתה עושה)

אם אתם מגיעים לאוסטריה אז אפשר לציין שני כבישים - ה grosslockner שהוזכר מעלי וגם כביש 164 שנמצא בקרבת מקום.

פורסם

תודה על ההרגעה בקשר למטען.

אם אפשר עוד פרטים לגבי השכירות - דרך איפה הזמנתם (בארץ/אינטרנט/איזה סניף), והאם יש לך מושג איזה מנוע מקבלים ברודסטר ? מה היו תנאי ההשכרה (עלות, הגבלת ק"מ, השתתפות עצמית וכו'..).

כמה ק"מ בפועל עשיתם ביום ?

כל דבר אחר שיכול לעזור יתקבל בברכה..:)

(קבלו תיקון - המחיר לZ4 שמצאתי היה לא כולל ביטוח מלא, כולל ביטוח זה 580-610 יורו)

יש גם אלפא ספיידר ב-50 יורו פחות...מה עדיף ?

t3.jpg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
תודה על ההרגעה בקשר למטען.

אם אפשר עוד פרטים לגבי השכירות - דרך איפה הזמנתם (בארץ/אינטרנט/איזה סניף), והאם יש לך מושג איזה מנוע מקבלים ברודסטר ? מה היו תנאי ההשכרה (עלות, הגבלת ק"מ, השתתפות עצמית וכו'..).

כמה ק"מ בפועל עשיתם ביום ?

כל דבר אחר שיכול לעזור יתקבל בברכה..:)

(קבלו תיקון - המחיר לZ4 שמצאתי היה לא כולל ביטוח מלא, כולל ביטוח זה 580-610 יורו)

יש גם אלפא ספיידר ב-50 יורו פחות...מה עדיף ?

אם אתה שוכר את הרכב לשבוע יש בSixt דבר שנקרא Holiday Car, משמעותו מחיר מוזל בהנחה שאתה שוכר את הרכב

לתקופה של שבוע ומעלה. כנס באתר העולמי לholiday car ותנסה לבצע הזמנה. הSLK\Z4 אמורה לצאת בערך 450 יורו

לשבוע למיטב זכרוני כולל כל הביטוחים, נהג נוסף וללא הגבלת קילומטרז'.

אנחנו שכרנו SL350 וSLK דרך הHOLIDAY CAR. בנוסף, אתה יכול להוציא כרטיס חבר בסיקסט (כרטיס EXPRESS) בחינם שמעניק לך הנחה מידית של כמה אחוזים (למיטב זכרוני 10 או 5) בהזמנת הולידי קאר

Lexus CT200H

פורסם

אף חברה לא תכסה אותך ברינג, מלבד החברות שמשכירות מכוניות לשימוש ברינג נטו (ואלו יעשקו אותך, ככל הנראה).

Z4 נשמעת כמו אופציה מצוינת לטיול, בכל מקרה. אם אתה מעוניין להגיע איתה לרינג אתה צריך להיות מאוד זהיר ולקוות שלא תעשה תאונה חו"ח (כי אז יש סיכוי שתשלם על התיקון/על האוטו). שים לב גם לא לגמור את הצמיגים, להזהר על הבלמים (שרוב הסיכויים שידעכו) ולא לשכוח להוריד את הרינג מה-GPS לפני שאתה מחזיר את הרכב לחברת ההשכרה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה להוריד את הרינג מה GPS?

הם יכולים להגיד לו שהוא לא מבוטח אם הוא נוסע לשם, הם לא יכולים להכריח אותו לא לנסוע לשם.

הוא לא עובר על שום חוק, רק מעמיד את כספו על קרן הצבי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עוד קצת פרטים:

הזמנו באינטרנט כי אי אפשר להזמין רכבים ספורטיביים דרך הארץ וכשהתקשרתי לגרמניה הם לא היו מוכנים לקבל את ההזמנה כי היה לי כרטיס פלטינום :shock: (כנראה כי אז הם מחויבים לעשות לי upgrade).

הרכב עלה בסביבות 100 יורו ליום כולל כל הביטוחים הרגילים והורדת ההשתתפות העצמית ל-350 יורו.

הזמנו את הרכב במינכן ובכוונה הזמנו את הקופה כדי לקבל את ה-3.0 (אין פחות) או במקרה הגרוע את האלפא בררה. הנחנו שהם יהיו פטריוטים ונקבל את ה-BMW. לגבי המנוע ב-Z4 הרגילה - אין לי מושג, אבל גם ה-2.2 צריכה להיות מספיקה.

לקחנו את האוטו לשבוע ועשינו בערך 2000 ק"מ אם כי ביום האחרון לא יצאנו ממינכן. אני לא זוכר את צריכת הדלק אבל הוצאנו בערך 50 יורו ליום.

פורסם

רוני - מה שאתה אומר שכל מי שנוסע עם רכב שכור ברינג מהמר על המזל שלו שאם תקרה תאונה כל הנזק עליו ? נשמע לי מטורף עם ההסתברות לתאונות שיש שם..

לקסוס12 - תודה, אחלה טיפים. ניסיתי להזמין בHOLIDAY CARS, אבל הוא טוען שאין מכוניות..לא יודע מה אני עושה לא נכון. ניסיתי כל מיני תאריכים וערים שונות בגרמניה - יוק. אם יש לך סבלנות להכנס ולנסות - זה יהיה מעולה.

stardust - תודה, עזרת מאד !

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...