Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תזרמו :evil:

לפניי שבוע קניתי מכונית חדשה - מרצדס 320.

המכונית הגיעה בצבע כסוף וחלק יש עוד כיסויים על האוטו. הסמל המבריק ונוצץ.

איזה כיף אני חושב לעצמי תמיד רציתי מרצדס חדשה [יחסית שנת 2006 בחודש ה-12 נקנה ע"י דוד זקן שלי שהוא גם נכה]

אז סבבה 10K ק"מ אוטו מבריק ונוצץ.

והיום אני קם בבוקר ומה אני רואה? ש בני ז**** הוציא לי את הסמל וחרטו לי חריטה עמוקה מאוד בבגז' - בכל דלת בנפרד -

וטאסות מגנזיום שעלו לי המון אבל המון כסף נגנבו. 2 הגלגלים האחוריים מפונצ'רים והיידית של הנהג שבורה שמש קדמית ואחורית שבורה.

אז סבבה יש לי ביטוח אבל עד עכשיו יש לי את הצביטה הכואבת הזאת בלב.

אני יודע מי עשה את זה אבל פנייה למשטרה לא באה בחשבון[יש לי את הסיבות שלי וגם לבן אדם ולבן שלו]

עשיתי בדיקה קטנה את הסירטות אי אפשר ממש להעלים.

אנשים בני*פיפ* והלואיי שאבא שלהם*פיפ* והם וכל המשפחה שלהם*פייייייייייפ*

פורסם

איזה מבאס זה.

מילא היו עושים משהו קטן, אבל הרסו את הרכב!

חבל שיש אנשים מגעילים כאלה, כנראה קשה להם לראות שלאחרים יש ולהם אין.

מקווה שהביטוח יעזור לך ותתקן את הכל!

Kia Sportage, 2014 

פורסם
חבל שיש אנשים מגעילים כאלה, כנראה קשה להם לראות שלאחרים יש ולהם אין.

אני יודע מי עשה את זה אבל פנייה למשטרה לא באה בחשבון[יש לי את הסיבות שלי וגם לבן אדם ולבן שלו]

כנראה שזה קצת יותר מ"קשה להם לראות שלאחרים יש ולהם אין"

אגב, מה זה טאסות מגנזיום?

פורסם

הי,

לפי מה שתארתה לא מדובר בסתם וונדליזם מיקרי- מדובר בפגיעה מכוונות....

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

האם אותם אנשים שעשו לך את זה הם ישראלים מכוערים ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הסיבה היחידה הינה משטר הפחד שמטילים אנשים כאלו על סביבתם.

כל עוד אינך מגיש תלונה במשטרה נגדם, אתה משחק לידיהם. הם בונים ע"כ שלא תוגש נגדם תלונה וכך יוכלו לחגוג ע"ח אחרים.

כרגע גם אתה שותף ותורם לזאת :evil:

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לא בשביל משהו אבל אם יש לך אפשרות לקנות מרצדס לפי דעתי תשקיע עוד 10 אלף בלשכור איזה מישהו שילך אליהם יוציא מהם את כל הכסף לתיקונים. לפי דעתי השקעה משתלמת .

פורסם

אם אתה יודע מי עשה את זה אבל אתה לא רוצה להתלונן במשטרה אז למה אתה מתלונן פה? לא רוצה להתלונן אז זו בעיה שלך אין מה לעשות. זו פגיעה מכוונת (נשמע כמו סכסוך שכנים) ובגלל שאתה לא מעוניין להתלונן אתה נאלץ לספוג את המכה הכספית.

יש מצב לתמונות של הנזק? קיימים תכשירים שעוזרים לטשטש את השריטה.

פורסם

שמע לבוא ולדבר על המיקרה שלך כאילו מדובר בוונדליזם מיקרי של קבוצת אנשים שעושים רע כי זה כיף להם זה קצת צביעות, אתה לא בדיוק הפרופיל האשכנזי התמים, וסגירת\פתיחת חשבונות לא בדיוק נכללת בפורום רכבים, אז עזוב אותך מלבוא לפה ולהציג את כל העיניין כאילו אתה אדם תמים מהשורה שאנשים רעים נפלו לך על הרכב, מה שהולך בחיים שלך זה עיניין שלך אבל לפחות תהיה גבר להציג את הדברים באמת כמו שהם !

בקיצור זה שפירקו לך את כל האוטו מכל הכיוונים זה יותר בכיוון של פרק מהבורר מאשר בכיוון של פרק מהישראלים,

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1363837&postcount=1423

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1349615&postcount=70

פורסם

עוד בנושא הוונדליזם.

היה לנו בשכונה לאחרונה גל של פריצות לרכבים, נפרצו איזה 4 שעמדו בחלק הפחות מואר של השכונה. הבני זונות פשוט שברו חלון, לקחו מה שהיה אפשר לקחת וברחו. הם לא נגעו במערכות, לא היה להם מספיק שכל כדי להוציא מערכת. אבל הם גרמו מספיק נזק בדרך.

הם לצערי לא נתפסו (עוד לא), אבל, כמו שאומרים, הפושע תמיד חוזר לזירת הפשע, ולכן השכנים שוקלים ברצינות לארגן כח שיארוב להם.

השאלה שלי היא כזאת - האם קיים חוק שמאפשר מעצר אזרחי, או עיכוב עד בוא שוטר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אכן גילוי נאות היה במקום מצד פותח השרשור, בטוח שזה לא מקרה סתמי של ונדליזם אלא סכסוך ונקמה מצד "שכנים". וקראתי את התגובה שלך ל"פותחים פאב על האוטו", משפחה זה משפחה, ומשפחה לא בוחרים אז תתמודד... אולי תעשה עוד טלפון?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אם תפסת אותו באמצע פריצה לרכבך או לרכוש כלשהו שבבעלותך אז כן אתה יכול לעקב אותו עד שיבוא שוטר זה מעצר אזרחי

פורסם

ואם הרכוש לא בבעלותי, אבל תפסתי פורץ על חם?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא רוצה סתם להגיד כי אני לא משפטן, אבל נראה לי שאתה לא יכול להיות שוטר, אתה לא יכול להסתובב ברחוב ולהתחיל לעצור מי שבא לך כי הוא עשה פשע כזה או אחר,

א-ב-ל קבל טריק א.א. ליגה לאומית, קפוץ לסניף המשמר האזרחי הקרוב לביתך, תירשם, ואז כל ערב שאתה רוצה לעשות מארב אתה רק מודיע להם שאתה ב"משמרת" וזהו יש לך סמכויות שופרה דשופרה

• תוכן חדש...