Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוק דשבורד.... איך ????

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אני די טרי פה האמת שלא ידעתי שהפורום הזה קיים , תפרסמו קצת :lol: האמת שיש לי 2 בעיות ברכב- זה רובר 214 1997 :

הגג נופל אני מתכוון הבד, עכשיו רציתי לרפד מחדש אז אין לי ממש מושג איך עושים את זה אבל יש לי ידיים לא רעות, אם למישהו יש המלצות על בד ודבק מתאים או עצות לאיך עושים את זה נכון אני אשמח מאוד,

בנוסף הדשבורד שלי עושה רעשים בכל סיבובי המנוע האפשריים אז רציתי לפרק לחזק ולהוסיף עוד כל מיני שטויות, (מנורות כחולות וכו' אתם יודעים 8) ), אני מבטיח לצלם את התהליך ולתת לכם את התענוג בצפייה אבל אני צריך קצת עזרה תמיכה והסברים איך עושים את זה בלי לשבור כלום אם למישהו יש היינס של רובר שהוא מוכן לסרוק בקשר לדשבורד אני אשמח מאוד או כל דבר שקשור לזה :!::!::!:

תודה :wink:

פורסם

אני רק רוצה להגיד לך שבהיינס לפעמים הדגמים לא תואמים בול... לפחות במקרה שלי, יש כל כך הרבה סוגים שונים של פגו'ו 205, ואיבזורים שונים, שלא כל הברגים זהים לצורה שכתוב שם...

מה שכן, אתמול והיום פרקתי דש בורד, פרקתי עוד דש-בורד, הרכבתי את החדש, פרקתי אותו (מנורת אזהרה לא פעלה), והרכבתי שוב :)

פשוט תחפש ברגים וכל מה שניתן לפירוק... אולי איזה פאנל שניתן לשלוף... למשל ב-205 מוציאים את הידיות של המזגן ושם יש שני ברגים... שולפים את הפאנל ומגלים עוד כמה ברגים, מוציאים עוד חלק שנפתח ועוד כמה ברגים, ואז הכל יוצא :)

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

הבעיה בדברים האלה שלפעמים אתה מפספס בורג וחושב שיש שם בסך הכל קליפס מושך

ואז.... שברת => הרסת את היום... הצטערת שפתחת ו... אני מעדיף שזה לא יקרה בקיצ

כמובן אם אני לא ימצא ספר של היינס בקרוב לרובר או שלא אקבל תגובה הולמת בפורום כמובן שזה יעבור לניסוי וטעייה אבל לפחות לבאים אחרי זה יתועד :roll:

פורסם

הבעיה בדברים האלה שלפעמים אתה מפספס בורג וחושב שיש שם בסך הכל קליפס מושך

ואז.... שברת => הרסת את היום... הצטערת שפתחת ו... אני מעדיף שזה לא יקרה בקיצ

כמובן אם אני לא ימצא ספר של היינס בקרוב לרובר או שלא אקבל תגובה הולמת בפורום כמובן שזה יעבור לניסוי וטעייה אבל לפחות לבאים אחרי זה יתועד :roll:

פורסם
יש לי כרית רק על ההגה- זה לא אמור להפריע (נכון :?::!: )

בעבודה עם כריות אויר, יש להתק ראשית את המצבר (קוטב שליל) לפני העבודה. ולהמתין 10 דקות לפני פירוק מחברים או מיכלולים של כריות אויר.

פורסם
יש לי כרית רק על ההגה- זה לא אמור להפריע (נכון :?::!: )

בעבודה עם כריות אויר, יש להתק ראשית את המצבר (קוטב שליל) לפני העבודה. ולהמתין 10 דקות לפני פירוק מחברים או מיכלולים של כריות אויר.

והמהדרין מחכים חצי שעה ואף יותר.

הסיבה לכך היא שהקבלים במעגל שמבקר על כריות האוויר יתפרקו משום שהם נטענים ע"מ לספק מתח במקרה של ניתוק המצבר בעת תאונה ולכן גם אם מנתקים את המצבר לכריות האוויר עדיין מסופק מתח על להתפרקות הקבלים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...