Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכבתי מגבר לרכב ואני שומע רק באסים ברמקולים.

עכשיו בחוברת של המערכת רשום שיש ב function הגדרת סאב עם רמקולים או בלי רמקולים. (כניראה שזה מוגדר בלי רמקולים)

עכשיו אני מחפש את ההגדרות הנכון ואני פשוט לא מוצא אותם במערכת עצמה. כאילו שזה לא קיים או שאני צריך לשנות משהוא אחד כדי שזה יפעל כמו שצריך.

 

אני יודע שהרכבתי את זה כמו שצריך מכיוון שזה רשום אחד לאחד במדריך של המערכת וגם אם אני מעביר את החיבור מS\W ל Front אני שומע כמו שצריך.

אשמח לתשובה

תודה רבה

moz-screenshot.jpg

dehp4850mp.jpg

פורסם

*כבה את המכשיר

*לחיצה ארוכה על כפתור function אם זה לא מכניס למצב תכנות אז לחיצה

ארוכה על audio

*כניסה לתכנות לחיצות קצרות על אותו כפתור לעיל עד שמגיע לפונקציה

rear sp-sw

*לחיצה על החיצים לשנות ל:rear sp full

*תן ווליום ושים סאב

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

×
×
  • תוכן חדש...