Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני בהתלבטו בקשר לאיזה סאב להשים ברכב יש לי סוזוקי ג'ימיני ושני סאבוופרים האחד

12" נקמיצי 150 rms עם תיבה 45 ליטר לחץ והשני 8" רוקפורד בתיבה ממש קטנה והדוקה הוא בערך 80 90 rms

חשוב לציין שהנקמיצי אמור להיות עם תיבה 55 ליטר פתוחה ולא לחץ ועוד דבר שמטריד אותי זה שאם אני שם את הנקמיצי לא יהיה לי מקום מאחורה אבל אני גם חושש שאם אני ישים את הרוקפורד הוא לא יספק אותי

מה דעתכם ?! מה עדיף לי ברכב כזה?!

שווה להשים את הרוקפורד?! או שמה עדיף את הנקמיצי?!

מה יהיה לי יותר טוב גם מבחינת המגבר (רוקפורד 400 a4)?!

תודה רבה לעונים

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אני הייתי בוחר שישאר קצת מטען או מוודא שיש עוד אוטו בבית.

הסאונד הוא בראש מעייננו, בא לשמח אותנו ולעניין אותנו, ועם כל הכבוד לא בא להכביד עלינו. קח גם זאת בחשבון.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לדעתי הרוקפורד בחירה טובה מאוד.

יהיה לך מקום.

סאב 8" של 90 RMS שבאמת מקבל 90 RMS צריך לדפוק יפה מאוד מאוד בתוך סוזוקי ג'ימיני.

אם זה לא מספק אותך יש כמה אפשרויות:

1. אם זה לא חזק מספיק גש לרופא אוזניים.

2.אינך יודע מזה סאב מספק ונכון.

3.בעיית חיבורים.

4.התקנה.

5.מגבר.

6.CD

7.פורמטים של מוזיקה שלא מגיעים לתדרים האלו.ע"ע MP3 וכו..

אגב מומלץ מאוד לחבר את הסאב טוב טוב לרצפת הרכב ואז גם תרגיש יפה את הרעידות שלו בכל הקבינה.

• תוכן חדש...