Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי אזעקה דו כיוונית מחברת גארד דגם 635 ואני מרגיש שהיא לא כל כך רגישה כמו שהייתי רוצה....

ניסיתי למקם את החיישן בכמה מקומות ועדיין לא התוצאה שהייתי רוצה.

על החיישן הרגישות היא במקסימום.

האם אפשר לחבר לאזעקה חיישן כזה נוסף ולמקם אותו במקום רחוק יותר שתהיה רגישות לכל הרכב ולא רק מקדימה.

במצב של עכשיו אפשר לשבור חלון אחורי בעזרת כלי מתאים והאזעקה לא תרגיש ואם כן אז בקושי מכה חלשה.

נ.ב מדובר בפיאט טמפרה שזה אוטו יחסית גדול והחלונות האחוריים יושבים על גומיות שבולמות את הזעזועים ולכן צריך מכה חזקה כדי שהחיישן שנמצא מקדימה ירגיש.

תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
שלום

יש לי אזעקה דו כיוונית מחברת גארד דגם 635 ואני מרגיש שהיא לא כל כך רגישה כמו שהייתי רוצה....

ניסיתי למקם את החיישן בכמה מקומות ועדיין לא התוצאה שהייתי רוצה.

על החיישן הרגישות היא במקסימום.

החיישן המקורי הוא דו מצבי. איתור וסימון נפרד למכה חלשה, ולמכה חזקה. האם קיבלת את החיישן המקורי?

אם כן, המצב מאוד לא תקין. או שיש בעיה בחיישן או שמשהו בהתקנתו/מיקומו/עיגונו לא תקין.

האם אפשר לחבר לאזעקה חיישן כזה נוסף ולמקם אותו במקום רחוק יותר שתהיה רגישות לכל הרכב ולא רק מקדימה.

כן ניתן. יש להבין שהחיווי להפעלת החיישן יצטרך להיות מחובר לקו אחר כמו תא מנוע למשל. מומלץ להתקין גלאי נפח. יעיל מאוד לכל סוג חדירה לרכב. לגבי חיישן זעזועים, רצוי להחליף את החיישן שיש לך ואו את אופן התקנתו.

במצב של עכשיו אפשר לשבור חלון אחורי בעזרת כלי מתאים והאזעקה לא תרגיש ואם כן אז בקושי מכה חלשה.

הסברת זאת כבר, התשובה בכל אופן,--לא תקין!!

נ.ב מדובר בפיאט טמפרה שזה אוטו יחסית גדול

-- לא זה אוטו לא גדול. סובארו ג'אסטי למשל זה אוטו קטן.

אוטו גדול זה איזו מסחרית ענקית, שם אכן חובה תיגבור הגלאי.

והחלונות האחוריים יושבים על גומיות שבולמות את הזעזועים ולכן צריך מכה חזקה כדי שהחיישן שנמצא מקדימה ירגיש.

הגומיות לא משמעותיות בבלימת הזעזועים לעניין איתור שבירת חלון (ולא רק איזו מכה עדינה)

תודה מראש

ועוד: אם הגלאי במקסימום, חייבים להיות התראות שווא. אם אין התראות שווא בדוק תקינותו, ו/או אולי האפשרות שהוא במינימום דווקא..

מי התקין את האזעקה?

למה הוא לא פותר לך את הבעיות ו/או לפחות מייעץ לך מה לעשות (ובכמה כסף..)

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כעיקרון הוא ניסה לעזור כי ניגשתי אליו....

עשיתי את זה אצל חגי אביזרים באשקלון, החיישן תקין ויש שם גם עליו 2 מנורות שעם זעזוע איזה מנורה משתנה אני לא זוכר בידיוק. בהתחלה הוא אמר לי אולי המיקום לא טוב, ואז החלפנו נהיה טיפה טוב יותר וכשאני נותן מכה קטנה מקדימה ישר מופיע לי מכה חזקה אך כשאני הולך לשמשה האחורית או לחלונות האחוריים אני נותן מכה דומה ולא מרגישה כלום, אני נותן יותר חזקה ואז הוא רושם מכה חלשה בקושי וגם אולי לא.

עכשיו האזעקה נמצאת אצלי על שולחן המחשב כי הרכב טוטאלוסט ובמקומו תבוא טמפרה אחרת בקרוב והדבר הראשון אחרי יישור הקו זה אזעקה טוב ורק אחריה כל השאר כמו מערכת וזה חשוב לי.

תודה

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

הנה תמונות של החיישן ולאיפה שהוא מתחבר

23-06-07_2347.jpg

23-06-07_2346.jpg

פורסם

גם מהנסיון שלי ושל חבר (התקנו באותו המקום), החיישן לא ממש רגיש

ואין שום התרעות שווא, וזה על המצב הרגיש ביותר!

מוזר..

אשמח לשמוע עוד אנשים יודעי דבר, ופתרונות..

תודה

פורסם

מהתמונה של החיישן כלל לא ברור אם הוא אחוז/אזוק/מקובע ולהיכן, ובאיזה סביבה בכלל הוא מותקן. נראה לי לא טוב או שהתמונה ממש לא טובה.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני לא הייתי אולי ברור האוטו שלי הלך לעולמו והאזעקה אצלי בבית מנותקת.

הוא היה בהתחלה מקובע למתכת שמתחת להגה אחר כך למקום אחר שהמתקין העביר ולבסוף העברתי אותו למקום יותר טוב לבד שזה מתחת לפלסטיק שליד הפיוזים על המתכת ועדיין לא הייתי מרוצה.

RIPCURL התקנת גם אצל חגי?

פורסם

התיאור (הסימפטום) שלכם מוזר, זאת לאור נסיון רב עם האזעקות האלה.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

פעם הבאה אני מגיע אליך דני.

אין לי בעיה להגיע כי יש לי גם משפחה בקרית ים.

מקווה שאצליח למכור את האזעקה שיש לי ולהרכיב אצלך טובה.

פורסם
פעם הבאה אני מגיע אליך דני.

תודה על הפירגון, אך שים לב להודעה שפרסמתי כאן.

בכל אופן וכאמור, אשמח לייעץ.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא נפתח לי הקישור שנתת : /

פורסם
דני לא הייתי אולי ברור האוטו שלי הלך לעולמו והאזעקה אצלי בבית מנותקת.

הוא היה בהתחלה מקובע למתכת שמתחת להגה אחר כך למקום אחר שהמתקין העביר ולבסוף העברתי אותו למקום יותר טוב לבד שזה מתחת לפלסטיק שליד הפיוזים על המתכת ועדיין לא הייתי מרוצה.

RIPCURL התקנת גם אצל חגי?

לא אצל עדי מערכות ברמלה

אחלה התקנה, מקום מאד מקצועי!

פורסם

אני לא מבין אז מה יכולה להיות הבעיה.

טוב כשאני ארכוש את הטמפרה באה שלי אני אראה מה לעשות כי המצב לא מוצא חן בעיני.

איזה רכב יש לך שהרגישות נמוכה?

• תוכן חדש...