Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על תקציב של 600 שקל אם אני זוכר טוב (אה כן הכותרת קצת רומזת). ב-600 שקל לך תשיג עכשיו מגבר של רוקפורד או אוריון או לייטנינג אודיו או JBL או - או - או - עוד ים חברות (מהסדרות הנמוכות שמתחילות ב-900 שקל לחדש עד 1500 ואף יותר,ואל תתפוס אותי במילה אין לי כח להכנס לזאפ עכשיו, אבל 600 הם לא עולים זה בטוח). יש מבין עכשיו מה הכוונה שזה המגבר הכי טוב שתקבל במחיר הזה?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מדובר על תקציב של 600 שקל אם אני זוכר טוב (אה כן הכותרת קצת רומזת). ב-600 שקל לך תשיג עכשיו מגבר של רוקפורד או אוריון או לייטנינג אודיו או JBL או - או - או - עוד ים חברות (מהסדרות הנמוכות שמתחילות ב-900 שקל לחדש עד 1500 ואף יותר,ואל תתפוס אותי במילה אין לי כח להכנס לזאפ עכשיו, אבל 600 הם לא עולים זה בטוח). יש מבין עכשיו מה הכוונה שזה המגבר הכי טוב שתקבל במחיר הזה?

גיא.

גיא

אני לא דיברתי על מחירים,דיברתי יותר על מה שאמר truejoker ,

אם היית קורא את כל האשכול היית שם לב שהבנאדם לא רק רוצה מזאפ,אלה אפשרי אצלו גם יד שנייה.

ד"א אם תשים לב-

בחריגה של סה"כ 99 ש"ח אפשר לקנות מגבר של Lightning audio שיוציא 100RMS לערוץ ב4ohm ו150 ב2OHm.

לא חסר מגברים תאמין לי,

ד"א הנה הלינק של המגבר הזה :

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=8038

עוד דוגמה?

בחריגה של 115 ש"ח(שזה לא כזה ביג דיל אחרי הכל)

http://zap.co.il/model.asp?model_id=578291

כן כן,עוד דוגמה-

והפעם-שתראה עד כמה ירדו המחירים בלי שבני אדם ישימו לב,

הנה מגבר של=רוקפורד. (*****הודעת מינהל המערכת: אין צורך בהגדלת פונטים****)

http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=25

לילה טוב .:)

*****רושמים גיא ולא גאי גם אם זה נשמעו/או נראה לא נכון. אנא ממך להפסיק******

פורסם

**********הודעת מינהל המערכת: הכותב תיאר שלדעתו שלומי לא ירד לעומקם של דברי יהודה מחד, ולעומק דרישתו של פותח התרד' מאידך כפי שציטט אותו :********

יד 2 בא בחשבון חלקי כי אני לא באמת יודע כמה המגבר התאמץ למרות שאם יש מגבר איכותי במחיר הזה

זה שווה בדיקה...

ומי יודע אולי בעתיד אם אני יחליף רמקולים או יוסיף סאב אז שתהיה לי תמיכה ממגבר סבבה...

**********שורה מיותרת נמחקה.**********

נ.ב

גל איפה אתה?!?! :roll::puzzled:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

**********הודעת מינהל המערכת: נמחקו 3 שורות מיותרות*********

ד"א,הבחור ההוא ציין שאו שהוא יחליף את הסאב או את הרמקולים האחוריים.

שים לב,

אני הצעתי בסביבות המחיר של 600 ש"ח.

תראה מה הבחור רשם :

בכל מקרה אם אני אקנה מגבר ולא ישמעו טוב אני אצטרך להחליף רמקולים...

אני חושב שאני אקנה בחלקים כל פעם קצת...

אני אתחיל עם מגבר והסכום קצת עלה לסביבות ה 900 שקל...

איזה איכותי אני יכול לקנות במחיר הזה...?

900 ש"ח,אין מאק אודיו?אין JBL?ואין לייטנינג אודיו נכון?

ד"א-המגברים שהצעתי הייתה מהכוונה להגביר סה"כ את המורל פולס תוךכדי הבנה שהוא מעוניין לשים תאחוריים(את האחוריים) על רדיו דיסק(משום שהם לא טובים וגרועים לדעתי (במקום "זבל סיני" שרשם במקור שלומי*****)

פורסם
היית רואה שהוא רוצה להגביר את כל ה-4 רמקולים שיש לו ברכב + שיהיה בסיס טוב בשביל שבעתיד אם יבוא סאב = 4 ערוצים.

ומה אתה הבאת בחריגות הקטנות שלך? 2 ערוצים? מספיק למה?

על מה הסאב יעבוד? על מגבר של 2 ערוצים עם הקומפוננט (ונניח בלי האחוריים)?

גל, איפה אתה?! :x:roll:

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז רגע גיא,

אתה רוצה לומר לי שהתכוונת שיהיה לו מגבר 4 ערוצים,שני אחוריים+שני קדמיים(קומפוננט).

בלי השתחצנות או משהו,אני רוצה לשאול איך?

זה מצב זהה למה שקרה לי רק שיצא לי קצת בבלאקאווט ולא שמתי לב.

פורסם

4 ערוצים אתה יודע מה זה מר בחור? יפה. 2 ערוצים לאחוריים 2 ערוצים לסט הקידמי. יש מבין? ביום שירצה סאב את האחוריים (הפלא ופלא) הולכים לרדיו דיסק והסאב בגישור על 2 הערוצים הנותרים.

ואם התכוונת איך אז עם ה-600 או 900 שקל שלו הוא יקנה מגבר 4 ערוצים.

יש מבין או שאתה עדיין בבלאקאאוט?

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני חושב שהתייחסנו להגברות לכל הרמקולים,ולא כשיביא סאב יתחיל לשחק בחיבורים ויחליף ויחבר לרדיו וכל מיני.

בכל מקרה,שאלת איך?

הנה מגבר:

http://zap.co.il/model.asp?model_id=37068

רואה?הכל אפשרי.

וכן יש מבין,תודה על ההסבר המשכנע.

ובכל מקרה,בלי שום קשר-שמחתי ללמוד מטעויותי באשכול הזה אחרי הכל.

פורסם
אני חושב שהתייחסנו להגברות לכל הרמקולים,ולא כשיביא סאב יתחיל לשחק בחיבורים ויחליף ויחבר לרדיו וכל מיני.

בכל מקרה,שאלת איך?

הנה מגבר:

http://zap.co.il/model.asp?model_id=37068

.

מה שהדגשתי בעצם עונה לך על מה שאמרתי לך - הרי ברור לך ש-2 ערוצים לא מספיקים כאן אם הוא בונה על סאב בעתיד (או שאולי, והוא רוצה בסיס טוב שבתקציב הזה בסיס טוב = מגבר 4 ערוצים מבית טוב יחסית). והכל אפשרי אם התקציב עולה.

זהו, פה אני סיימתי.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מחפש מגבר 4 ערוצים שיהיה מגבר טוב ולא "זבל סיני" כמו שכינתם מגברים זולים...

העלתי את הסכום לסביבות ה 900 שקל כדי למצוא דברים יותר איכותיים

אבל אם יש פה חברים שמסכימים ש PYLE זה אחלה וכאלו שחושבים שזה זבל לכן אני מעדיף לא להיות שנוי במחלוקת ולעלות את הסכום ל -900 שקל כך אני יוכל למצוא אולי משהו יותר איכותי שהרבה חברים יוכלו להגיד זה מגבר טוב ושווה את ההשקעה...

תראו אני באמת שלא מחפש מע' יוקרה כרגע במצב הקיים שומעים לטעמי מעולה ואני רק רוצה להגביר את העוצמה על מנת לשמוע קצת יותר איכותי ועל מנת שהמגבר בHU לא יהרס וישחק עם הזמן...

נכון אין לי תקציב בשמים אבל אני גם לא מחפש חלקים בשמים אני מחפש חלקים איכותיים וזולים (קצת מופרח אבל בטוח שיש כאלו) וישתנו לי את התמורה הטובה ביותר לכסף שאני מוציא...

שוב תודה!

פורסם

אם למתוח את התקציב בעוד ממש טיפה יש את הלייטנינג אאודיו שזה מגבר טוב B2 400.4 ולא יהיה שינוי מחלוקות כי זה מגבר טוב

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

**********הודעת מינהל המערכת: .*********

נמחקו כל השורות, רובן מיותרות וסתם מוגדלות לפונטים לא הגיונים.

*********כל התגובה נמחקה..*********

בברכה יהודה

פורסם

ראשית, אם מישהו היה מנסה לעוות לי את השם, בכל דרך שהיא, בשם התורה, האב, או הרוח הקדושה - הוא לא היה

רווה ממני נחת, חד וחלק.

( הערת מינהל המערכת: השם נרשם בצורתו כפי שעליו להיות. גיא.)

אתה לא צריך (גיא) את ההתערבות שלי להתלונן עליו אצל המנהלים בתור התחלה.

יש התערבות המנהלים ללא פניה של מי מכם. אנחנו משגיחים. לעיתים באיחור אבל משגיחים.

דבר שני, כל מילה נוספת בתר'ד זה תהיה מיותרת.

הויכוח הזה מטופש ולא מוביל לשום מקום מבחינתי, חבל לי על המאמץ בכלל.

פורסם

gal75...

באמת יש פה וויכוחים מיותרים אבל רק נכנסתי לבלבול עמוק מכל התגובות...

אני לא מחפש לעשות פוזות על חברים שכנים או כלבים...

אני מחפש לקנות מגבר שיתן לי תמורה טובה לכסף ווואלה אם צריך להוסיף עוד קצת בשביל משהו איכותי יותר אז אני יעשה את המאמץ...

לכן פתחתי תרד בפורום הזה שהבנתי שהוא הטוב ביותר בארץ...

המלצתם לי על ה b2 400.4 של לייטניג שאני יכול לעמוד במחיר 930 ש"ח...

האם שווה יותר מהPYLE...?!

עשיתי בזאפ רשימה של מגברים שבתקציב שלי וקצת מעל...

הרשימה שלי qMark4.gif zupfp1.gif

תאריך הוספה מחיר כעת מחיר בזמן הוספה פרטי מוצר

הסרה

26/06/2007 16:40:41 1,089 ש"ח 1,089 ש"ח מגבר לרכב - VIBE436 - Lanzar 13698072.gif

הסרה

26/06/2007 16:46:04 999 ש"ח 999 ש"ח מגבר לרכב - GTO4000 - JBL 14942418.gif

הסרה

26/06/2007 16:37:31 999 ש"ח 999 ש"ח מגבר לרכב - CS-60.4 - JBL 13905316.gif

הסרה

26/06/2007 16:40:29 998 ש"ח 998 ש"ח מגבר לרכב - Z4100 - Mac Audio 11248415.gif

הסרה

26/06/2007 16:38:03 930 ש"ח 930 ש"ח מגבר לרכב - B2.400.4 - Lightning Audio 20209163.gif

הסרה

26/06/2007 16:38:17 727 ש"ח 727 ש"ח מגבר לרכב - BA4400 - Pulse Audio 12057607.gif

האם הם שווים את המחיר או שאני ישלם על שם...!?

בבקשה אני יודע שזה כבר עלה על גדותיו כל עניין המגבר אבל אני ממש רוצה לרכוש בקרוב מגבר ואני חייב לדעת מה יתן לי את התמורה הטובה ביותר למחיר...

שוב תודה לכולם אתם מצדיקים את שמו הטוב של האתר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...