Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולקוח שיתקל בבעיות בגלל הרכבה לקויה או אי קריאת ההוראות יקבל עזרה בגבולות הסביר מעבר לזה הוא יצטרך לשלם על אותה עזרה במידה והוא יזדקק לה עדין. בתחום שלי זה מאוד בעייתי כי יש מעל לקבלן מתכנן ומזמין עבודה וכשמשה לא מתפקד כל השרשרת מבחינתם אשמה. אין לי את הפריווילגיה להתנות שירות בתשלום בשלב הביצוע אלא רק בשירות אחרי תום תקופת האחריות.

בנינו, כמה פעמים יצא לכם להתרוצץ בגלל לקוח שהיה צריך משהו באופן מיידי? אני באופן אישי התרוצצתי הרבה ועשיתי ככול יכולתי לעזור לאותם לקוחות שהיו צריכים משהו מעכשיו לעכשיו, כמובן שזה מותנה בבקשה הגיונית וניסיון טוב עם אותו לקוח

כבר יצא לי לעלות לאוטו ב 11 בלילה בעקבות טלפון בהול ולנסוע לק"ש לתת שירות ואת זה אני אעשה גם עם ניסיון לא טוב עם אותו הלקוח. מה שכן לקוח שהניסיון לא טוב איתו או שהבקשות שלו קטנויות ומטרידות פשוט לא אעבוד איתו בפרוייקטים עתידיים

לרוב אי מתן שירות יפגע בך גם אם אתה צודק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לרוב אי מתן שירות יפגע בך גם אם אתה צודק.

מסכים אבל לתת שירות באמצע הלילה לדבר שסובל דיחוי לבוקר אני באופן אישי לא יתן- אסור להרגיל אותם לטוב מדי

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

זה היה מצב שאם לא הייתי יוצא חצי ק"ש היתה נשארת בלי מים כי הקבלן התקין שסתום חד כיווני הפוך.

אם לא הייתי יוצא אז הנזק לחברה שלי היה גדול כי את העיריה שלא מבינה יותר מידי לא מעניין מי הקבלן. מבחינתה יש לה שסתום תקוע שלא מעביר מים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה...

קבלו חיזוק, הדלק שם זה משהו דה בסט. תידלקתי אתמול 95, ובפרוש יש שוני מאשר הדלק שאני מתדלק בטן\דלק\פז באזור שלי.הרכב מצלצל הרבה פחות עם הדלק בפז חדרה (ההצתה לא מכוונת אופטימלית ככה שקיימים צילצולונים בלחיצה עד הרצפה, יכוון בקרוב). מה עוד שהדלק יחסית זול (5.67 לליטר), בעוד שפה באיזור הדלק עולה באיזור ה5.75 (לא זוכר בדיוק). אני ממליץ.

ROOONEEYY

פורסם

באותו עניין: תידלקתי לפני שבועיים בתחנת טן בגיסין בפתח תקווה, ואני חייב לציין שהרגשתי לכל אורך המיכל שהדלק באיכות ירודה מהרגיל (בדרך כלל אני מתדלק בתחנת דלק של דלק ב DRAGON) , וזה אף התבטא בצריכת דלק גבוהה מהרגיל למרות שלא השתנה דפוס הנהיגה שלי.

בתחילת השבוע כבר תדלקתי בחזרה בתחנת הרגילה, והמנוע חזר להגיב כפי שאני רגיל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם לי זה קרה לפני שבועיים.

בדרך כלל מיכל מלא נותן לי 420 קילומטר בערך, אבל הפעם הוא נתן רק 320. בהתחלה חשבתי שזה בגלל המזגן, אבל עכשיו הוא חזר לקדמותו.

אני לא זוכר איפה תדלקתי.

פורסם
גם לי זה קרה לפני שבועיים.

בדרך כלל מיכל מלא נותן לי 420 קילומטר בערך, אבל הפעם הוא נתן רק 320. בהתחלה חשבתי שזה בגלל המזגן, אבל עכשיו הוא חזר לקדמותו.

אני לא זוכר איפה תדלקתי.

100 ק"מ הפרש?

כן בטח,תפסיקו לחפש תירוצים.

לך תסדר את האוטו.

פורסם

לפחות יש לו אוטו... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תאמין לי יוסי,מי שקורא את השרשורים ההזויים שאתה פותח חושב שאתה בן 70..........

אתה מזכיר לי את השכנה שלי ז'קלין,שהיתה יושבת כל היום מאחורי העיינית של הדלת ומשקיפה מי נכנס ומי יוצא מהדירות של השכנים ורק מחפשת על מה להעיר לכל העולם ואישתו.......

באמת,תמצא חיים,לך ללמוד,לך לזיין,לך לפתוח תוכנית מתחרה לכלבוטק,תעשה עם עצמך משהו,אתה מבוזבז......

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בתור אחד שנותן שירות למאות לקוחות בכל יום עבודה, אני חייב לומר כי גם יוסי וגם המתנגדים אליו צודקים.

אני לפחות, מנסה לתת לכל לקוח את היחס הנוסף הזה, ככה שירגיש שמתייחסים אליו למרות כל העומס והלחץ.

בין השאר, בגלל המחשבה שכמו שאני הייתי רוצה לבוא למקום ולקבל יחס ראוי - גם הוא.

ברוב המקרים זה עובד והלקוחות נשארים מרוצים למרות הלחץ והעומסים, תמיד יהיו הישראלים הטיפוסיים שיהיו עצבניים ויתיחסו אליך כאילו אתה חייב להם משהו למרות כל מה שאתה עושה - נגדם אין מה לעשות, זה חלק מהטבע של העם שלנו.

אבל, כל השאר צודקים בהחלט גם הם.

הרבה אנשים לא מנסים לשים את עצמם במקום נותן השירות, ומתייחסים אלינו כאילו אנחנו רובוטים - אותם לא מעניין שהיום ראיתי 500 לקוחות לפניהם ואראה עוד 500 אחריהם, הרי הם תמיד יכעסו כשיצטרכו להמתין דקה נוספת כי אני כבר מטפל במישהו אחר, ותמיד יהיו להם הערות לגבי אופן העבודה - כאילו הם יכולים לעשות זאת יותר טוב.

בגלל אנשים כאלה, לפעמים לקוחות נחמדים "נופלים בין הכיסאות" ולא מקבלים יחס כמו שמגיע להם - כי כמו שכבר כתבתי, אנחנו לא רובוטים, ולפעמים יום העבודה שוחק אותך בצורה כזו שאתה כבר לא ממש יכול לתת לכל לקוח את היחס הנוסף שדיברתי עליו בהתחלת ההודעה.

וסתם הערה בקשר לחתימה של MAXIZEM -

קוואליר - את ההבדל תרגיש בסיבוב? על מי אתה מנסה לעבוד :lol::lol::wink:

ברוח טובה :)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תרגיע את עצמך, מר בחור.

ההודעות שלו הרבה יותר מעניינות מההודעות שלך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
תרגיע את עצמך, מר בחור.

ההודעות שלו הרבה יותר מעניינות מההודעות שלך.

כל אחד והטעם שלו.

אותי ועוד הרבה אחרים ההודעות שלו לא מעניינות.

• תוכן חדש...