Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

ברשותי קאיה פרייד מודל 97.

לא מזמן נשברה לי המסילת טפלון שנמצאת מתחת למושב של הנהג, בין המסילה הקבועה בתחתית הרכב לבין הכסא עצמו.

בנתיים שמתי טריז עץ על מנת שהכסא לא ירקוד בזמן נהיגה, אבל אני רוצה להלחיף מושב מסיבות בטיחות.

ביררתי בקאיה, הגנבים רוצים 1300 ש"ח לא כולל מע"מ ועבודה.

חיפשתי בפרוקיות באזור חיפה והקריות, לא מצאתי.

שאלתי היא האם מישהו מכיר פירוקיה שמוכרת חלקי חילוף של קאיה או לחילופין האם אני יכול להתקין כסא של מכונית אחרת מאותו סדר גודל?

שאלה נוספת, אני שומע את המנוע ברדיו, כלומר ממש שריקה בתדר נמוך (או גבוה, לא סגור על זה) שהולכת ומתחזקת ככל שהסל"ד והמירות עולים. התקנתי סופרסור שאני יודע שאמור לפתור את הבעיה ולא עזר. החלפתי אנטנה כי אמרו לי שיש סיכוי שזה פריצה לאנטנה(היא היתה שבורה) ועדיין לא עזר. איך נפטרים מהשריקה המציקה הזאת?

תודה מראש,

אביעד.

פורסם

גש אל "מוסך זאהר" (הוא חבר בפורום) שבעוספיה, טל' 04-8391871 ושם כנראה גם יתקנו לך הכסא וגם את בעית רעש הרדיו.

תאם איתם קודם את בואך וקבל מהם הדרכה למיקומם. הם פועלים גם בשבת וסגורים ביום ג'.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

בדוק את ההארקה של המכשיר וודא ששום גוף מתכתי \ חוט לא נוגע בגוף המכשיר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שוב שלום לכולם,

כפי שהצעתם, בדקתי את המכשיר, ההארקה שלו ואין שום גוף מתכתי שנוגע בגוף שלו חוץ מהפלאח מתכת שתופס אותו למקום.

עוד רעיונות?

תודה,

אביעד.

• תוכן חדש...