Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתקין היום את הממירים של הקסנון ואני חייב להזיז את המצבר מהמקום כדי שתהיה לי גישה לאזור פנוי.

אם אני מנתק המצבר והמחשב יתאפס מזה יכול לשנות לי באוטו?

הרכב - סיאט איביזה 2002

תודה.

פורסם

ניתוק המינוס של המצבר כן גורם לאיפוס, אבל לא קריטי.

תלוי בסוג הרכב, אבל בד"כ מתאפסים מונה הקילומטרים המתאפס (הקטן), תחנות ברדיו (אם אין למכשיר סוללת גיבוי)...

כל השאר אמורים לחזור למצבם הקודם (אזעקה, קודן למיניהם), חוזרים לעבוד כרגיל.

אם לא רשומה לך אזהרה בספר הרכב או בתא המנוע באיזשהו מקום שיש לבצע גיבוי בעזרת מצבר עזר, אז אין לך מה לדאוג.

פורסם

אני מציע שחשמלאי יחבר זאת , למרות שהחיבור לכאורה פשוט.

אם תחליט לעשות זאת לבד,מה שלדעתי ועל אף שאפשרי לא מומלץ, וודא לאחר חיבור המצבר שלא תנגע במערכת האורות וחלקיה עקב מתח גבוה במיוחד ברגע הפעלתה וקפיצה עד 25000וולט. לא נעים.

יש לוודא שלאורות הראשיים יש ממסרי עזר , שאם לא כן, יש להתקין כאלה למניעת נזק אפשרי למערכת האורות המקורית. אני כמעט בטוח שיש ממסרים אבל לא ב100 אחוזים. בדוק בספר הרכב או בבית הנתיכים לציון ממסרים (מיקום) לאורות ראשיים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

12v relay

HM810.jpg

ממסר רגיל. האורות מופעלים דרך ממסר. החוט פקודה להפעלת אורות מגיע לממסר במקום להגיע לנורית. הממסר הוא זה שמספק את המתח לנורית , זה מבטל מפלי מתח מחד, ושומר על מתגי האורות ומחליף האורות המקוריים מאידך, ומאפשר שימוש חלקי בחיוט דק יותר, וברכבים בעלי מחשב בודי ניתן להשתמש אף ב DATA בלבד.

אני כמעט בטוח שיש, לא סביר שלא יהיה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...