Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי את האופציה להחליף את הסט קומפוננט שיש לי כרגע (פלטינום אודיו) כי הסט פשוט נשרף כל הזמן לסט של JBL

דגם 2165C

הסט בלי קרוס אובר

עכשיו כמה שאלות

איך הסט מבחינת איכות שמע? מספיק חזק(כי לפי מה שאני יודע זה באזור ה 40 RMS )

מה בעצם זה אומר שאין קרוס אובר ואין חיתוך של התדרים האיכות תהיה פחות טובה??

תודה לעונים

פורסם

הסט הוא 45RMS.

למיטב ידיעתי, יש קבל על הטוויטר והוא מפצל את התדרים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תלוי למה אתה משווה אותו.... 45 R.M.S לעומת מה?

יכול להיות אתה רגיל ליותר ויכול להיות אתה רגיל לרמה זהה אבל בJBL כנראה ישמעו לך יותר טוב

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

איזה עוד אפשרויות יש לך? רק על זה אתה יכול להחליף? או שאתה יכול להוסיף סכום כסף מסויים ולקבל סט יותר טוב? (אם אתה רוצה כמובן). תביא עוד פרטים!

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוקי אני כרגע עם סט קומפוננט של פלטינום אודיו CNEO-65 שכביכול נותן 120 וואט RMS וההספק הכללי שלו הוא גם 120 וואט ככה שאני בספק שהנתונים שלו נכונים

מבחינתי הייתי מוסיף ולוקח את ה JBL GTO אבל עשיתי טעות בקניה (זה סיפור ארוך), הייתי צריך לקנות במקום אחר.

הם בעיקרון מתעסקים רק עם הדגם שהזכרתי CS2165 וההחלפה בין מה שיש לי אמורה להיות (לפי מה שהבטיחו לי) ללא תשלום

פורסם

לגבי ההבדל בין 45WRMS ל120WRMS אני לא יודע בדיוק מה להגיד לך בנושא. אבל לגבי שהסט מגיע בלי קרוסאובר מעיד עליו שזהו סט ברמה נחותה ממש והייתי חוסך כאב ראש ועוד קצת כסף והולך על סט גבוה יותר.

פורסם

זה בדיוק מה שאחי אמר

בסופו של דבר לקחתי את האופציה השלישית :

פנסוניק 150 וואט 6.5 CJDS173 אינץ באותו מחיר ששלמתי (לא הוספתי כלום)

בנתיים הם נשמעים אחלה

• תוכן חדש...