Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחדשות ערוץ 2 שודרה כתבה על "קומדו המס" של משטרת ישראל

במשטרה יצאה במבצע בא כל חייב למס הכנסה או לרשות השידור

יעוקל רכבו , ההשוטרים באדיבות פקידים ממס הכנסה ומרשות השידור

עיקלו לנהגים רכבים באמצע הכביש.

על חובות לרשות השידור עיקלו לנהגים את הרכב.

מי משלם אגרה? מי?

למשטרה כנראה אין משהו טוב יותר לעשות...

פורסם

גרסה מצונזרת ...

אני מסכים שצריך לאכוף את החוק ,

אבל להראות בטלוויזיה איך לוקחים לבן אדם את הרכב , שזה טנדר וזה כנראה הרכב עבודה שלו שאתו הוא מביא לחם הבייתה זה כואב .

וחבל שהתקשורת מראה את זה עם חיוך ענק עם הפנים ...

פורסם
אנשים לא משלמים אגרה, ובגלל זה אתה ואני משלמים יותר כל שנה.

מעקלים להם על זה את הרכב. שוד ושבר. מדינת משטרה. ביזיון.

לאן הגענו שאנשים שעוברים על חוקים נענשים.

רועי צוקרמן , אני לא מדבר על מס , אני מתכוון יותר על אגרת הטלוויזיה

חוק האגרה הוא חוק טפשי לחלוטין בעידן הטלוויזיה הרב ערוצית ובכלל

רוב בתי האב בישראל היום לא משלמים אגרה ובצדק..

שאתה מבקש לבטל את האגרה כי אתה לא רואה את ערוץ אחד ואתה לא מקבל

את השירותים שלהם , אתה כמובן לא יכול , להצדיק את רשות השידור

זה הדבר הכי שגוי שיש .

מדובר במסחטת כסף מן הציבור .

פורסם

גם אני ראיתי את זה ובדיוק רציתי לכתוב על זה הודעה כתבתם לפני.. טוב לא חשוב אז ככה

המשטרה עברה היום כל גבול לדעתי! :x

זה ממש חוצפה לקחת לאנשים את הרכב באמצע הדרך ושהם צריכים ליסוע הביתה בטרמפים או ללכת ברגל :!:

איך אפשר לקחת לבן אדם משהו שהוא חלק מהחיים שלו אם האוטו הוא נע ממקום למקום דבר ששימושי לכל יום אני מבין שיבואו הביתה יקחו טלוויזיה אבל אוטו זה כבר הגזמה

פורסם

רועי צוקרמן , אני לא מדבר על מס , אני מתכוון יותר על אגרת הטלוויזיה

חוק האגרה הוא חוק טפשי לחלוטין בעידן הטלוויזיה הרב ערוצית ובכלל

רוב בתי האב בישראל היום לא משלמים אגרה ובצדק..

שאתה מבקש לבטל את האגרה כי אתה לא רואה את ערוץ אחד ואתה לא מקבל

את השירותים שלהם , אתה כמובן לא יכול , להצדיק את רשות השידור

זה הדבר הכי שגוי שיש .

מדובר במסחטת כסף מן הציבור .

ואיך זה קשור לפורום רכב בדיוק? כי המשטרה אכפה את זה? האם זה שהמשטרה אוכפת חוקים שנקבעים על ידי המשטרה הופכת אותה למקור ניגוח עבורך? קצת פחות בכיינות לא תזיק. אם כ"כ מפריע לך, תמחה נגד החלטות ממשלה, לא נגד הרשות המבצעת שבמקרה הזה בהחלט עושה את עבודתה. ולהבא - לפורום המתאים.

פורסם

איזה שטויות אבל זה תגובה מוגזמת עיקול רכב... שיעקלו לו תחשבון בנק שיכריחו אותו לשלם אבל למה את האוטו? האוטו זה להרבה רכב עבודה או הדרך היחידה להגיע לעבודה אתה מעקל להם את זה אז איך הם יעבדו ויחזירו תחוב?

וחוץ מזה כמה זה כבר אגרה לרשות השידור שמעקלים בשביל זה אוטו?

ובכלל מה שיותר חמור פה זה שזה מתבצע באמצע כביש גהה, מה האנשים המסכנים אמורים לעשות להתחיל לתפוס מונית באמצע הכביש כשיש לידם משטרה או ללכת ברגל?!

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

למה אני חייב לשלם אגרה על דבר שאני לא משתמש בו???

לאן הגענו שאנשים שלא משתמשים בשירות מחוייבים לשלם עליו?!

אני לא יודע מה איתך, אבל אני לא זוכר מתי היתה הפעם האחרונה שצפיתי בערוץ הראשון או הקשבתי לתחנת הרדיו המהוללת והמצליחה קול ישראל/רשת א/ב/ג או וואטאוור (אין לי מושג אפילו על איזה תחנה מביניהן משלמים אגרה).

חוק פרמיטיבי מהימים שהיה רק ערוץ אחד. עוד דרך לסחוט כסף מהציבור.

אורון.

פורסם

אני לא יודע מה איתך, אבל אני לא זוכר מתי היתה הפעם האחרונה שצפיתי בערוץ הראשון או הקשבתי לתחנת הרדיו המהוללת והמצליחה קול ישראל/רשת א/ב/ג או וואטאוור (אין לי מושג אפילו על איזה תחנה מביניהן משלמים אגרה).

אורון.

יופי, אז במקום לבכות בפורום רכב תתלוננו לממשלה. המשטרה שאוכפת לא קשורה לנושא, אין לה שיקול אם לאכוף או לא היא מבצעת הוראות. הטרוניה כאן היא נגד הממשלה והחוקים, לא נגד המשטרה - תבדילו.

אגב - רדיו אתה שומע? גם הוא נכלל באגרה... ומה עם רדיו באוטו?

פורסם

גם ההורים שלי לא משלמים להם מהסיבה הפשוטה:

במשך כ7 שנים הם לא שלחו כלום אף הודעה על תשלום, כלום נאדה.

ואז פתאום הם שלחו תשלום של איזה 3-4 אלף משנת 92 כשקנינו את הטלוויזיה בכלל ב 94. ההורים שלי כמובן לא שילמו להם כלום הם שלחו התראות, איימו לעקל את החשבון וכלום לא עשו כלום עד שבסוף נמאס לאבא שלי מהתזכורות שלהם והוא נסע לתל אביב ושילם את הסכום רק בלי הקנס.

השנה הם שלחו לאבא שלי לשלם והוא לא רצה הם שלחו כבר טופס על עיקול חשבון בנק, מכונית, מה שלא תרצו, ושום דבר הם לא עשו.

לפי דעתי האגרה הזאת זה פשוט טמטום למה אני צריך לשלם אגרה על טלוויזיה שקניתי? זה פשוט טמטום.

פורסם

אני מסכים שהאגרה היא טיפשית ומיותרת אבל אנשים שלא משלמים מס הכנסה או יש להם חובות למדינה אני מצדיק את העיקול נמאס להיות ישרים ולשלם את כל המיסים כמו דפוקים בעוד שיש אנשים שבמשך שנים לא משלמים כל מינים מיסים ואז מתפלאים איפה כל הכסף נעלם

כמו שראית אחד היה לו חוב של 200 אלף שקל... וזה או ביטוח לאומי או מס הכנסה ולשניהם יש הצדקה להחרים את האוטו שישלם את הכסף ויסע באוטובוס זה שהוא עני לא צריך ליפול עלי...

למה? ככה!

פורסם

אורון.

יופי, אז במקום לבכות בפורום רכב תתלוננו לממשלה. המשטרה שאוכפת לא קשורה לנושא, אין לה שיקול אם לאכוף או לא היא מבצעת הוראות. הטרוניה כאן היא נגד הממשלה והחוקים, לא נגד המשטרה - תבדילו.

אגב - רדיו אתה שומע? גם הוא נכלל באגרה... ומה עם רדיו באוטו?

לפי מה שאני יודע רק קול ישראל או רשת א/ב/ג נכללים באגרה.

אם אני לא טועה כל השאר הן תחניות רדיו פרטיות שלא קשורות לממשלה ולא נכללות באגרה שאנחנו משלמים.

תקן אותי אם אני טועה.

ודרך אגב, לא דיברתי על המשטרה בכלל.

פורסם

אם אני לא טועה כל השאר הן תחניות רדיו פרטיות שלא קשורות לממשלה ולא נכללות באגרה שאנחנו משלמים.

תקן אותי אם אני טועה.

האגרה היא על קיום הרדיו וקיום הטלויזיה ברשותך. איך תוכיח למדינה שאתה לא "מתפתה" לאיזו שעת שנסונים ברשת ב' פעם בשבוע?

שלא תבין אותי לא נכון, אני נגד האגרה בדיוק כמוך. אבל מפה לשרשור על ה"עוול" שהמשטרה גורמת, המרחק רב.

פורסם

תקן אותי אם אני טועה.

האגרה היא על קיום הרדיו וקיום הטלויזיה ברשותך. איך תוכיח למדינה שאתה לא "מתפתה" לאיזו שעת שנסונים ברשת ב' פעם בשבוע?

שלא תבין אותי לא נכון, אני נגד האגרה בדיוק כמוך. אבל מפה לשרשור על ה"עוול" שהמשטרה גורמת, המרחק רב.

מדברים על קיום? אין בעיה. שיכלילו את הערוץ הראשון בחבילה בפני עצמה. מי שירצה שישלם. בדיוק כמו החבילות הנוספות בכבלים או בלויין. שלא יחייבו אותי לשלם על ערוץ שאני לא מעוניין בו.

בקשר לרדיו כנראה שאין מה לעשות. זה לא לא ניתן ליישום לעשות תחנות בתשלום.

למי אני פונה בנושא של מחאה נגד האגרה?

• תוכן חדש...