Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נראה לי שהוא פתוח באמצע הלילה אבל...

שוארמה קרליבך מול סינימטק ת"א- אחת הסיבות לפקקים באזור זה בשעות הצהריים!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עזרא פתוח עד 1 או משהו כזה

מהנסיון שלי האיכות דיי טובה (אמנם לא משתווה למקומות המאוד טובים, אבל גם זול יותר)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בית הלאפה ברמלה,פארוק באור יהודה,ועוד שוארמה טובה ברחובות על הרצל ,מקום קטן שאני לא זוכר את שמו.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

בסביבות 2 בצהריים אכלתי היום אצל הטורקי.

אני מרגיש כבר מאז כאילו רק עכשיו סיימתי את הארוחה. כבר וויתרתי על ארוחת ערב וכנראה אני אצום עד ארוחת הערב של מחר. אני לא יודע אם זה טוב או לא , אם זה בגלל השוארמה או בגלל החומוס עמבה בצל צ'יפס שלקחתי בלאפה.

מה שכן אני מופתע מהרגשת השובע. עדיין לא קרה לי דבר שכזה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

רן ברחובות היה שווארמה של אילן, ליד השוק.

הבעיה היא שאילן מכר את המקום ופתח איפשהו שאזור פארק המדע.

קריטי כבר לא משהו סתם מעפן

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הטורקי בצומת בלפור יוספטל בבת-ים, רק דברים טובים.

ואם כבר בשר אז הקבבים של מונקה ביפו הם המובילים, אדמדמים מבפנים, עסיסיים וטעימים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
כולה שווארמה.

באמת, מה יכול להיות מיוחד בזו ביפו שאין באחרות? אני שואל ברצינות.

רב השווארמה בארץ עשויה מבשר הודו.

והשווארמה ביפו, עשויה מבשר עגל + שומן כבש

פורסם

ואם כבר בשר אז הקבבים של מונקה ביפו הם המובילים, אדמדמים מבפנים, עסיסיים וטעימים.

פעם הייתה מסעדת סופייה ( מסעדה של בולגרים הייתה ליד האיצטדיון ) שם היה קבב רצחני, הייתי רוצח בשביל כזה קבב .

סבתא שלי (בולגריה :-P ) מנדנדת לי כבר הרבה זמן לבדוק את המקום .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
סגור רק על שווארמה ?

יש לי מקומות רבים עם יופי של מעורב.

מעורב ירושלמי?

יאללה, תריץ! :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כשמדברים על שווארמה חשוב לדעתי להבחין בין הסוגים השונים שנמכרים בארץ:

1. קלאסי ישראלי - הודו עם שומן כבש - שווארמה קלה יחסית ולא מתובלת מדי - הממלכה שייכת באזור המרכז לשמש ללא עוררין, אפילו שאני אישית לא יכול לחיות עם מקום שלא מציע טחינה בצד.

2. ישראלי צפוני - עגל עם שומן כבש - שווארמה כבדה יותר וכהה ברמות תיבול משתנות - בצפון: חזאן בתיבול עדין עם ממרח שום. במרכז: עאוני (2 סניפים, מול אבולעפיה ובמסגר פינת אביגדור), מתובלת מאד (אני מציע לערבב חצי הודו חצי עגל אצלם) ופתוחה עד מאוחר מאד.

בקטגוריה זו, יש גם שווארמיות שמגוונות ומוסיפות בשר בקר טחון בין שכבות העגל. בין אלו המומלצת היא אמיל בחיפה.

3. טורקי אמיתי - כבש נטו - שווארמה כבדה ולא מתובלת מדי בד"כ - במרכז: "השווארמה שלנו" ברח' יהודה הלוי פינת נחלת בנימין.

מהדרישות שהעלה פותח השירשור, קרי מנות נדיבות ושעות פעילות מאוחרות - עאוני הוא הפתרון. בתאבון :-)

HFturbo

פורסם
פעם הייתה מסעדת סופייה ( מסעדה של בולגרים הייתה ליד האיצטדיון ) שם היה קבב רצחני, הייתי רוצח בשביל כזה קבב .

סבתא שלי (בולגריה :-P ) מנדנדת לי כבר הרבה זמן לבדוק את המקום .

סופייה חיה וקיימת (צמוד לאיצטדיון יפו הישן).

אוכל בולגרי אמיתי במחירי בדיחה.

מקום פשוט מאד, בלי יומרות עם אוכל בולגרי פשוט וטוב.

מומלצת בחום.

HFturbo

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
הטורקי באור יהודה. לאפות בקוטר של בקבוק קולה ליטר וחצי.

בשר טעים ביותר! חומוס שלהם גם מאוד טעים.

איך קוראים למקום ואיפה באור יהודה זה נמצא?

פורסם

המקום נקרא "הטורקי" וכך אתה מגיע אליו:

אם אתה מגיע ממסובים פונה ימינה בכניסה הראשונה של אור יהודה

הפניה השניה שמאלה ואז תראה את המקום מימינך

פורסם
יש ביפו, מול אבולעפיה, שווארמה שפתוחה עד מאוחר, מגישים אותה בעיקר בבגט.

מעולה.

ל'

השווארמה הכי טובה שאכלתי, אם אני לא טועה פתוח 24 שעות, באגטים טריים שנאפים במקום.

פעם כשעוד הייתי קם מוקדם והולך לים עם גלשן הייתי עוצר שם אוכל בגט ואז לים.

את שמש ממש לא אהבתי, דקר לידו יותר טוב.

בסדר, אני גם חושב ששווארמה הולכת רק עם טחינה ופטרוזיליה.

ועוד משהו, קצת יותר למעלה מהשווארמה יש מקום של נקניקיות, צ'וריסו מספר אחת. נדמה לי שלקחתי לשם את יאשה. אבל לא משנה, כל מי שאכל את הצ'וריסו שם התלהב. בתאבון. ועוד משהו, למי שיש דודא לטוסט, להמשיך ביפת עד הסוף ובגבול עם בת-ים יש טוסט פצצה.

haters will hate

• תוכן חדש...