Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור אני לא יודע מי בנאדם חXXה, עשה לי שריטה על המכסה מנוע. השריטה לא ממש עמוקה, עברתי עם האצבע ומרגישים אותה .

בכל מקרה ניסיתי עם ווקס, הוא קצת טשטש אותה.

האם יש חומר יעודי להסרת שריטות?

קראתי על GS27 ,בחיפוש שערכתי, חלק אומרים שעושה עבודה טובה, וחלק אומרים שלא .

האוטו שלי מקורי ללא תאונות, וללא תיקוני צבע, כך שקצת כואב לי לצבוע את המכסה כולו בשביל שריטה.

אודה לכם מאוד אם תתנו לי תשובה.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

יש לי בבית G27 עשיתי נסיונות תיקון עים החומר בצבעים: לבן, לבן פנינה וכסף מיטלי (של חבר).

החומר הזה לא עושה שום דבר (חוץ כמובן מלמלא את כיסי היצרן והמשווק).

עשיתי נסיונות תיקון של צבע מיטלי. המסקנה שלי שזה אפשרי כל עוד הפגיעה היא בשכבת הלכה בלבד. אם הפגיעה הגיעה גם לשיכבת הבסיס - זו בעיה שאינני מכיר דרך לפתור אותה.

לחבר שלי שרטו את כנף הרכב שלו (רכב יוקרה 6 חודשים על הכביש). השריטה בגודל של כ- 5 ס"מ, הצבע - כסף מיטלי. כבר בדקנו את כל האפשרויות שעלו על דעתי ודעת בעל הרכב. הינו ב"אוטופיקס" חיפשנו באינטרנט ואין לנו תשובה איך לתקן (בלי לעשות צבע כללי לכנף).

נ.ב. בצבע שאיננו מיטלי התיקון דווקא כן אפשרי.

אם תמצא פיתרון - אשמח ללמוד ממך.

שבת שלום !

• תוכן חדש...