Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי בעיה ברכב כאשר המנוע חם נדלקות לי נורות לחץ וחום שמן כאשר אני בניוטרל... בעבר זה היה מופיע בתידרות גבוהה יותר אך הגברתי את הטורים אצל המכון קרבורטורים ועדיין המשיכו להדלק הנורות בעל המכון לא רצה להגביר יותר את הטורים בטענה שהאוטו לא יכבה וכ"ו...

האם הגברת הסל"ד תפטור תבעייה האם כדיי לעשות זאת, אני יודע שעליי כנראה להחליף משאבת שמן אך בשל אילוצים כלכלים זה נמנע ממני, האם יש פתרון יצירתי לתופעה? כגון שימוש בשמן בעל צמיגות גבוהה וכ"ו.

ד"א בספר רכב של האוטו של אבי רשום שאם נורות אלה נדלקות בזמן שהואטו עומד אין ממה לחשוש האם חלה טעות?

הרכב רנו אקספרס 1994 קרבורטור...

פורסם

אם לא תפתור את בעיית לחץ השמן,תמצא את עצמך מחליף מנוע קומפלט (כמו שקרה בדייהטסו שלי).

אצלי נדלקה מנורת לחץ שמן,היה שמן במנוע,גם מיים היו אבל המנוע התפוצץ,ולאחר שאובחנו שני חורים בבלוק המנוע פשוט נאלצתי להחליף את כולו.

אין כאן קיצור דרך,עכשיו אתה אולי חוסך כמה מאות שקלים אבל בקרוב מאוד אתה עלול להוציא אלפי שקלים על מנוע.

גש במהרה למוסך לפתרון התקלה ואל תנסע כך עם הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שני עצות אני אוכל ליעץ לך.

ראשית תאמר להחליף את הספר, או את הסופר .

שנית, בדוק אפשרות של חדירת דלק לשמן ממשאבת הדלק, מה שגורם, לדילול השמן בדלק, (שהיא לכשעצמה בעייה בפני עצמה, החייבת טיפול מיידי, שכולל החלפת משאבת דלק, שמון מנוע ומסנן שמן).

ושלישית, באם עדיין לא עשית זאת, עבור לצמיגות 20/50, והכי חשוב בדוק לחץ שמן בשעון מכני.

חומר למחשבה, מה שאתה כביכול חוסך היום תשלם מחר פי אלף מונים, בהחלפת מנוע.

טיפ: בדוק גובה מפלס השמן, אם הוא גבוה, בצורה משמעתית, מהמקסימום, ודליל כמים, החלף מידית את משאבת הדלק, מסנן השמן ושמן המנוע.

חזור לפורום לעדכון.

ציין האם הדלקת נורת לחץ השמן, לא החלה לדלוק, לאחר טיפול בקרבורטור, והאם הרכב לא מתחממם יתר על המידה.

כמדומני אין שעון חום ברנו שלך, אלא רק נורת אזהרה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לא נורת השמן לא נדלקה אחרי היא הייתה גם לפניי...

יש למשיהו הערכת מחיר לגבי החלפה של משאבה כזו?

בנוסף יש לציין שהמנוע במצב בכי רע.. שותה מים אך לא שמן,

השמן נראה לי מימי מדיי... וגבוהה במקצת מהמפלס של המקס'

פורסם

אם המנוע שותה מים ונדלקת לך נורית אזהרה - תבדוק "טחינה" על מכסה מילוי שמן של מנוע, כי רוב הסיכויים שתמצא. אם מצאת, ואתה נוסע עם זה מספיק זמן - תתכונן להחלפת מנוע או אברהול תחתון, מיסבי קרנק וטלטל לא מחזיקים מעמד הרבה זמן ללא שימון, והשמן שלך מדולל במים.

• תוכן חדש...