Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אני לא טועה, גיל חוקי להשכרת רכב הוא 23.

אין שום חוק בנושא, הכל תלוי בחברות ההשכרה, יש שמשכירות מגיל 21 ויש שמשכירות מגיל 24

פורסם
לא אביטל אלא אביב השכרת רכב שאכן נמצאת בבני ברק.

בשניהם שאלתי וסירבו. בקשר לחברת השכרת שמשכירה ב-200 ש"ח ליום אין מצב שאני משכיר מהם זה יקר פי 2 מחברות אחרות.

אולי באמת עדיף לקנות איזה סובארו ג'אסטי או פורד פיאסטה (עדיף פורד) ב-2000 ש"ח אבל בנתיים לא כדאי בגלל דולרים שאצלי שערכם נמוך.

פורסם
ב-2000 ש"ח אבל בנתיים לא כדאי בגלל דולרים שאצלי שערכם נמוך.

וכשיעלה שער הדולר ?

נניח ויהיה זינוק מטאורי של 10% בשער הדולר, מחר.

בסכומים האלו זה שווה ערך לעוד 200 ש"ח. תהיה ריאלי.

גם עליה של 50% בשער הדולר, לא תביא להתעשרותך ולהגדלת האפשרויות שלך.

בסכומים האלו, וגם 1000 ש"ח יותר או פחות, אין טעם לקנות רכב, במיוחד כשלא נשאר לך שקל להחזיק אותו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
וכשיעלה שער הדולר ?

נניח ויהיה זינוק מטאורי של 10% בשער הדולר, מחר.

בסכומים האלו זה שווה ערך לעוד 200 ש"ח. תהיה ריאלי.

גם עליה של 50% בשער הדולר, לא תביא להתעשרותך ולהגדלת האפשרויות שלך.

בסכומים האלו, וגם 1000 ש"ח יותר או פחות, אין טעם לקנות רכב, במיוחד כשלא נשאר לך שקל להחזיק אותו.

לא מדויק.

ברגע שהדולר יעלה כראוי ואני יקנה חזרה ש"ח זה אומר שכל הכסף שלי יהיה בש"ח, ואז אני יהיה פתוח לעסקאות רכב. נכון אני לא ירוויח הרבה אבל לפחות אני לא יצא בהפסד. בשלב הבא אני יכול לקנות רכב ב-2000 ש"ח נגיד וישאר כאלף שקל לטיפולים, +הלוואות שאני יכול לקחת מבני משפחה, והרי מתישהו אני יתחיל לעבוד גם אם העבודה תהיה מנקה אסלות אבל אני בסוף תהיה לי עבודה אחרי כל הלימודים, ואז אני יוכל להחזיר חובות וכאלה....

כמובן שאני רוצה להימנע מחובות, אבל תיאורתית- זה אפשרי.

פורסם

נדיר למצוא מישהו שישכיר לבן 17 עם פחות משנתיים ניסיון על הכביש אפילו לא התחיל לצבור נסיון בזמן הזה

גם מבחינת החוק הדבר אסור כך

שקשה לי להאמין שדבר כזה קיים

אני מציע לך לרדת מהעץ ולא לנסות את הצד האפל לנסות להשכיר מאדם פרטי

שלא תחשוב על זה זאת עברה

כל זמן שזה לא מתגלה זה בסדר אבל שקורה משהו כולם הצדדים נפגעים ומצטערים

פורסם
אם אני לא טועה, גיל חוקי להשכרת רכב הוא 23.

אתה טועה. כשהייתי חייל בן 21, שכרתי רכב פעמיים. נכון, זה היה כרוך באי אילו חיפושים אחר חברת השכרה שתסכים להשכיר לי, אבל הדבר בסופו של דבר היה חוקי וכשר למהדרין.

בשלב הבא אני יכול לקנות רכב ב-2000 ש"ח נגיד וישאר כאלף שקל לטיפולים

מישהו פה אופטימי :roll:

אני מציע לך לרדת מהעץ ולא לנסות את הצד האפל לנסות להשכיר מאדם פרטי שלא תחשוב על זה זאת עברה

כל זמן שזה לא מתגלה זה בסדר אבל שקורה משהו כולם הצדדים נפגעים ומצטערים

תוכל בבקשה לפרט על זה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

טוב אז ככה.... היום קיבלתי אישור מאבי לנסוע עם הרכב המשפחתי לבדי לאיזה חצי שעה היה די נחמד ונראה לי שההורמונים שלי נרגעו עכשיו....הייתי צריך לבקש ממנו עוד מההתחלה ולא מאימא. אני מאמין שאני יקבל את הרכב פעמים נוספות.

הוא לא מרשה לנסוע לבי"ס עם הרכב (בטח גם לא מחוץ לעיר) אבל אני מאמין שמה שהיה היום זה סימן טוב לעתיד שבו אני יוכל לנסוע בתחומי העיר עם רכב.....

בקיצור טוב שלקחתי יוזמה וביקשתי רכב גם ממנו, כי אימי לא הייתה נותנת לי את הרכב עוד הרבההה זמן.

פורסם

תתכסח עם ההורים, תשבות רעב ואל תדבר איתם שבועיים תראה איך הם יתקפלו ותקבל אוטו מתי שאתה רוצה :)

כל אותם אלה מהחברים שלי שההורים לא נותנים להם לצאת עם האוטו הם אותם חברים חלשי אופי שלא מסוגלים לעמוד על שלהם מול אף אחד ובטח שלא מול ההורים שלהם.

ההורים שלי אישית פשוט סבבה לא היה להם אכפת שאני ינהג ישר כשנגמר לי המלווה, להיפך הם רק שמחו שאני אצבור יותר ניסיון בכביש (חפרתי להורים שלי 3 חודשים עם הטיעון הזה של ניסיון בכביש בלה בלה בלה, ועובדה זה עזר :p) ושהם לא צריכים ללוות אותי יותר.

אבל אולי יש הבדל מסויים בגלל שהאוטו של אבא שלי בליסינג ככה שבטח אכפת לו קצת פחות מהרכב מאשר אלו שמחזיקים רכב פרטי.

בכל מקרה אל תשכיר רכב, ההוצאות גדולות מאוד..וגם להחזיק רכב פרטי זה סיפור בגלל שבנוסף לעלות שלו אתה צריך לשלם גם דלק, ביטוח, טסט, טיפולים וכ"ו, ורכב ישן נוטה להתקלקל.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם
תתכסח עם ההורים, תשבות רעב ואל תדבר איתם שבועיים תראה איך הם יתקפלו ותקבל אוטו מתי שאתה רוצה :)

כל אותם אלה מהחברים שלי שההורים לא נותנים להם לצאת עם האוטו הם אותם חברים חלשי אופי שלא מסוגלים לעמוד על שלהם מול אף אחד ובטח שלא מול ההורים שלהם.

ההורים שלי אישית פשוט סבבה לא היה להם אכפת שאני ינהג ישר כשנגמר לי המלווה, להיפך הם רק שמחו שאני אצבור יותר ניסיון בכביש (חפרתי להורים שלי 3 חודשים עם הטיעון הזה של ניסיון בכביש בלה בלה בלה, ועובדה זה עזר :p) ושהם לא צריכים ללוות אותי יותר.

אבל אולי יש הבדל מסויים בגלל שהאוטו של אבא שלי בליסינג ככה שבטח אכפת לו קצת פחות מהרכב מאשר אלו שמחזיקים רכב פרטי.

בכל מקרה אל תשכיר רכב, ההוצאות גדולות מאוד..וגם להחזיק רכב פרטי זה סיפור בגלל שבנוסף לעלות שלו אתה צריך לשלם גם דלק, ביטוח, טסט, טיפולים וכ"ו, ורכב ישן נוטה להתקלקל.

לשבות רעב? לא חבל על האנרגיה? ועוד כמה שאני ירד במשקל? גם ככה אני שוקל לייט, שביתת רעב אחת ואני גווע:-o

• תוכן חדש...