Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה מתקדמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג שעדיין די בחיתוליו...(חודשיים על הכביש)אך למרות זאת אני מרגיש מוכן בשביל לעבור לשלב הבא ולהתקדם ע"י קורס נהיגה מתקדמת שהרבה אמרו לי שזה מומלץ לכל נהג ונהג...לכן אני שואל האם כדאי לי לעשות עכשיו את הקורס או להתבשל עוד איזה כמה חודשים על הכבישים ורק אז לעשות את הקורס נהיגה מתקדמת8)

פורסם

יש הרבה תחומים בהם הקורסים עוסקים.

אולי כדאי לך לעשות אחד הקורסים הבסיסיים, שלא מתעסקים בדריפטים...

יום נעים :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

טל - ואללה.

הקורס המומלץ הוא קורס נהיגה מתקדמת בסיסי, אני האמת חושב שכדאי שתעשה אותו - חודש,חודשיים אחרי שיגמר לך המלווה.. שתסתגל לכביש לבד, תכיר את הרכב, וכן הלאה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כנראה לא הסברתי את עצמי נכון...נגמר לי המלווה לפני חודשיים כלומר יש לי רשיון כבר 5 חודשים(לא כזה צעיר כמו שחשבתי)8)....הקורס שאתם מדברים עליו, קורס נהיגה מתקדמת בסיסית, איפה מומלץ לעשות אותו(אני גר באיזור המרכז)??

פורסם

חיפשתי אך ללא הצלחה... כלומר לא ראיתי שום המלצה חד משמעית על מקום כלשהו מבן אדם שהתנסה בקורס כזה:roll:

פורסם

לא חיפשת מספיק. בצע חיפוש אחר "קורס נהיגה", או "חוויות מקורס נהיגה" ותמצא תוצאות. בהחלט זהו הזמן לעשות קורס התחלתי וכל הכבוד על הרצון לבצע זאת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן אתה בשל ולא אל תעשה את הקורס הבסיסי.

לך על נהיגה מתקדמת, הקורס הבסיסי הוא מאוד בסיסי לא לומדים שם הרבה אם בכלל.

פורסם

תודה על התגובות, עזרתם לי מאד ועכשיו נשאר לי רק לחפש איפה לעשות את הקורס:roll:

פורסם

נראה לי אחלה מקום לעשות את הקורס לפי מה שאני רואה באתר...חבל רק שהם לא רושמים מחירים

אבל מה זה משנה העיקר ההנאה8)

• תוכן חדש...