Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב השדרוג שאני מתכנן לבצע ברכב עלו לי כמה רעיונות לראש,

הראשון זה להוסיף עוד סט קומפוננט לקדימה ראיתי התקנה בסאונד סטורם שהוא שם טוייטר עליון כסופר סטוייטר וחשבתי שזה יכול להיות רעיון לא רע,

ככה יהיו לי קדימה 4 אלמנטים 2 טוויטרים ו2 מידבאסים אחד 5 ורבע (קיים) ואחד 6 וחצי שאני אוסיף.

עכשיו חשבתי להגביר אותם אקטיבית וחשבתי על משהו שיכול להיות מעניין. תגידו לי אם זה אפשרי.

את המידים לחבר למגבר מונו ולתת להם לנגן כמו באסים.

השאלה היא האם מידים מנגנים שונה את הבאס ומגבר מונו יעלים להם צלילים שהם כן צריכים לנגן?

ואת הטוויטרים לחבר למגבר 4 יציאות עם קרוס אקטיבי, או להשאיר אותם עם הקרוסים הפסיביים שלהם?

האם זה אפשרי או שזה בעייתי?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

להוציא באס מ 5.25 ?? לא עדיף לעשות את הרעיון הפשוט של מגבר 4 יציאות ל4 רמקולים ומונו לסאב שיביא לך רמה פי כמה וכמה מעל .

פורסם

ואך בדיוק רציתה לכוון את כל המערכת הזאת? יוצא לך מקדימה 4 WAY ועוד אחוריים ועוד סאב? נשמע מגוחך.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

מידים כהגדרתם הם מיד.

כלומר הם לא צריכים להוציא מה שסאב וופר מוציא.

מגבר מונו הרעיון שמאחוריו שהוא יתן כח מתפרץ וזמין לסאב וופר שזקוק לדברים כאלו.

הוא לא מיועד לחיבור לרמקול קדמי. חלקם גם נחתכים ב 150-200 הרץ.

אם כבר היית לוקח מגבר של 6 ערוצים איכותי ומתחיל לשחק איתו.

כמו כן לשים רמקול 5.25+6.5 מקדימה יעשה לך מישמש מטורף בסאונד.

רמקול לרכב הוא לא רמקול בייתי.

זה ששמעון עושה שטויות כדי להוציא עוד כסף מאנשים (מה לעשות גם הוא צריך להרוויח מדיי פעם) לא אומר שגם אנחנו צריכים.

סופר טווויטר לא יתן לך ברכב את מה שהוא צריך. סופר טוויטר מטפל באמביאנס שנוצר עקב תדרים שמעל התחום השמיע .

הבעיה בתדרים אלו שכדי שישפיעו באמת על הצליל הם צריכים לקבל הרבה החזרים מהקירות . וכמו כן ברכב אתה יושב קרוב מדיי.

כמו כן רוב הרדיו דיסקים לרכב לא מנגנים מעל 20K . כלומר אתה גם ככה לא תקבל כלום.

תתקין 6.5 מקדימה, 2.5 עד 4 אינץ כמידים באזור הדש בורד , וזוג טווטרים בגובה האוזניים. הרבה יותר מזה באמת אין מה לעשות.

פורסם

חשבת שסופר טוויטר יכול להיות רעיון לא רע?

4 אלמנטים מקדימה? יש סטים של שני חלקים שעושים עבודה יותר טובה מ 50 אלמנטים מקדימה.

מה אתה מנסה לעשות?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...