Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

האם כדאי לקחת רנו מגאן דיזל שהיה בשימוש המדינה?

אני מעוניין ברכב דיזל אך התקציב שלי הוא עד 30000

מציעים לי שנת 2001 1900 מנוע לאחר טיפול אוברול של גיר ומנוע

208000 ק"מ במחיר 25000

מה אתם אומרים?

תודה!!!

פורסם

רק תחשוב מה הרכב הזה עבר, כמה נהגים נהגו עליו, זה רכב צרפתי שגם בלי עזרה מנהגים מתעללים מתפרק תוך כדי נסיעה, אז אחרי כל כך הרבה קילומטרים , עדיף שתקנה רכב אחר, גם עם טיפלו בו טוב ולרוב ממשלתיות מטופלות בזמן ולא חוסכים על חלקים, לא חושב שהתנהגו טוב לאוטו.

מנסיון של נהג מונית, תקנה לך סקודה פליסיה דיזל , הרכב זול מאוד, לא מהיר, אבל נוסע בסדר וחסכוני מאוד. או שתשקיע קצת יותר ותקנה אוקטביה.

פורסם

אם תקנה את הרכב ישירות מהמכרז בצריפין:

א. הרכב יעלה לך פחות מחצי מהמחיר שהסוחר שרוצה למכור לך את הרכב דורש.

ב. ישאר לך כסף לתקן את הדרוש תיקון ברכב.

פורסם

208K והחליפו מנוע (דיזל!) וגיר ? אין חיה כזאת. שלם 10 ש"ח וקנה חוברת מכרז צבאי-אם צבאי נמכר עם 208K-עלתה עליו רכבת - לסוחרים בלבד.

• תוכן חדש...